Ik ben een tevreden klant

Mijn ouders bezitten 2 Tibetaanse terriërs en bestellen al jaren voeding voor de honden bij jullie. Helaas is mijn vader verleden jaar onverwacht overleden en sindsdien doe ik de bestellingen voor mijn moeder. We zijn zeer tevreden over jullie service en altijd snelle leveringen. De Orijen voeding is vrij duur, maar kwaliteit heeft natuurlijk zijn prijs hé Vriendelijke groet, Frank Beckers

Perfect en snel geleverd

Prima bedrijf!

Goede website , telefonische service, en levering !

Top !!

Alles prima gegaan

Goede kwaliteit goede producten goede levering aardige medewerkers

Bestelling OK. Mijn eerste korting : noppens

Voor eens dat ik belde om aanspraak te maken op een korting die ik nog nooit kreeg, gaf men mij een code. Resultaat: Niks, noppens, nada. Er zijn in België ook winkels op mijn baan die deze voeding verkopen, en nog goedkoper ook.....wat denkt u?

gewoon goed

heel simpel, je besteld, en je krijgt geleverd

Top brokken met top service!

Acana sport&agility brokken zorgen voor een mooie glanzende vacht en super algehele gezondheid van men flatcoated retriever, top kwaliteit! Ook 1 keer was er iets “fout” gelopen bij de levering, slechts 1 zak van de 2 ontvangen. Dit werd dan ook onmiddellijk rechtgezet met de nodige glimlach. Zeer tevreden klant dus.

Snel en goed verpakt geleverd

Meerdere bestellingen via Best Petfoods gedaan. Allemaal keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Aanrader!

Geweldige site, snelle verzending en zeer klantvriendelijk!

Excellent customer service

the product I ordered was not in stock, but the manager contacted me quickly to solve the situtation

Petfoods is aan te raden!

Bestelling komt netjes ingepakt en op afgesproken tijd! Soms krijgt mijn kat een gratis produkt.

Goede prijzen, snelle verzending en fijne producten.

Goede prijzen, snelle verzending en fijne producten.

Snelle levering, goed verpakt

Bestellen werkt snel en makkelijk. Levering was ook snel en de producten waren goed verpakt. Ik raad iedereen aan hier te bestellen.

Alles prima in orde

prima ! produkt die acana brokken

zeer goed

prima levering

snelle prima levering, mijn hond vind de brokken lekker, ze is erg kieskeurig. dus ik ben er blij mee

Snel! Goede prijs.

Zeer tevreden met de goede snelle levering. De levering was snel en gratis. Het voer en de koekjes waren goed kwa prijs.

Vlotte levering

Producten van goede kwaliteit, vlotte levering. Niets op aan te merken!

Best Petfoods went an extra mile

Best Petfoods proactively ensured that I receive the ordered amount even though the pack which I ordered became unavailable. And within the promised time.

Great quality,great package and nice price

Snelle levering en service

Snelle levering en snel antwoord als er vragen zijn

Alles goed

Netjes verpakt en snel in huis. Tevreden

prachtig

in 1 dag geleverd in belgie supersnel en betrouwbaar vanaf nu bestel ik bij petfoods 1 klant gewonnen :)

Super!!

Voor het eerst een bestelling geplaats kreeg ook nog korting en werd netjes aan huis geleverd.

Snelle levering, eerlijke prijs, top!

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel