Jammer van de levering

Jullie leveren met DHL en daar heb ik al meerdere keren problemen mee gehad. Zij beloven dan de volgende dag te leveren dus hier ga ik als consument dan ook van uit. Me katten hadden geen brokjes meer maar die zouden precies op tijd binnen komen. Vervolgens krijg ik een melding dat de bezorger onderweg was en binnen 2 uur het pakket zou bezorgen. Na 2 uur niks binnen te hebben gehad besloot ik de app nog eens te checken. Vervolgens zie ik dat de bezorger heeft aangegeven dat mijn adres niet bestaat en dat het pakketje terug gestuurd zou worden. Meteen gebeld met DHL want ik had geen voer meer voor de katten. De klantenservice kon niks voor mij betekenen behalve een klacht in te dienen. vervolgens moest ik een kwartier voor sluitingstijd van de supermarkt snel voer halen wat mijn katten nog nooit gehad hebben. Voor de rest ben ik zeer tevreden over de levering zelf en hoe dit verpakt zit.

Helemaal top!

Helemaal top!

Superfood

Alle bestelling zeer sneĺ binnen en mijn hond en kat genieten van de arcana en orijen brokken.

steeds tevreden

correcte afwerking van bestelling, genoeg keuze,goede voeding.

Top service, met af en toe een lekker extraatje

Al een paar jaar vaste bestelling middels herhaalrecept. Altijd netjes op tijd en af en toe ook nog een lekkere verrassing voor onze lieve Quinn!

PERFECT

Snel, correct, behulpzaam. Heel professioneel !

Het is zelfs mogelijk of voor 15 euro iets te bestellen. Bij een andere leverancier moet het min.40 euro betreffen.

Very good and very fast service

The parcel arrived in a very short time; excellent quality. Thank you!

Zeer goede service en prijzen

Steeds correcte prijzen en je krijgt regelmatig mails met kortingscodes voor nog betere prijzen. Leveringen zijn meestal binnen de 2 tot 3 werkdagen, dus niet zoals ze zeggen op de website vandaag bestellen en morgen in huis. Maar dat ligt soms ook aan transport, dus vandaar net geen 10 op 10. Toch een aanrader voor hun service en prijzen en vriendelijkheid.

Prijs/kwaliteit is super

Great products, bad delivery (DHL)

I got the products I wanted for my cats and they are great, but DHL simply doesn't work in my area (they don't even attempt delivering packages, just drop them at a shop.. and it cost me 5€ for the 'delivery')

Moet nog afwachten hoe de hond hierop reageert

Reageert hij hier goed op zien jullie mij zeker terug

Altijd heel correct, alles is heel goed verpakt en heel snel geleverd. Gewoonweg TOP!

Goed product, scherpe prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen wanneer je meerdere keren het product koopt en de levering was supersnel

Fijn. Super geregeld. Vooral ook de herhaal service.

Tot nu toe geen problemen

betrouwbaar en snel

De Orijen 17 kg is altijd op voorraad!

Hond regeerd goed op de voeding

Super webshop reageren direct

Vlugge bestelling

Ik beveel deze online firma aan. Vlugge bestelling en prima artikelen.

Snelle levering, keurig verpakt!

Betrouwbaar en snel

Verschillende keren producten besteld. De leverancier is betrouwbaar en snel.

Superservice

De herhaalservice werkt zeer goed en altijd leuke kortingen!

Super, in de middag besteld, volgende dag geleverd.

Aanrader deze winkel! Kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Klantenservice is erg goed.

Geweldig!

Handige website, goede prijzen, kwaliteit brokjes en vlees, en de volgende dag in huis.

Snelle levering, jammer dat er geen lekker snackje voor de honden als extraatje bij zit

Bestellingen grote zakken Orijen/Acana hondenvoer: 100% tevreden

Prima product, snelle levering (en zeer snelle reactie op een vraag). 100% tevreden.

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel