Klantvriendelijk

Telefonisch contact gehad en goed geholpen.

Mooie beitskleur

Ik wil vurenhout er verouderd uit laten zien zodat het oude balken lijken. Dit lukt met de beits heel goed! De kleur is mooi, dekking is zodanig dat de houtstructuur mooi zichtbaar blijft. De bus die we bestelden was voor een test om te zien of het werkt. Maar we gaan deze zeker gebruiken voor de echte klus!

Verkeerd verf

Ik bestelen lakverf in mat, Maar krijgen satijn. Vantevoren ik vragen op dienst voor mogelijk een kleur mengt, antwoord " ja zeker", maar verf rijden in andere kleur. Na aanmelding geen reactie! Pas op voor deze zaak, geen zekerheid wat jullie krijg8na bestelling.

Ben erg tevreden. een 10

Komen alle afspraken na. kleur ziet er goed uit maar ga met dit weer nog niet verven. ik ga het zeker aan vrienden aanraden! Groet Karel van helden

Snelle levering en goed verpakt.

Prima product, maar enorme sterke lucht, dus draag adem bescherming, en daar bedoel ik niet mee een stofmasker.

Groot assortiment, snelle levering

Goede service, snelle levering en keuze uit groot assortiment.

Voldoet volledig aan mijn verwachting.

Perfect resultaat. Zeer goede prijs - kwaliteit.

Goede lak en snelsrogend.

Zie boven

Snel en professioneel

Heel vlot besteld en heel snel geleverd.

Snel en vertrouwd

Binnen 24 uur geleverd

Na de bestelling een snelle levering in een goed verpakte doos.

Het was snel geleverd. De vloerlak is inmiddels verwerkt en nog afwachten hoe het blijft.

Top levering

Goede kwaliteit prijs verhouding

Altijd top service

geweldig goed makelijk en snelle levering

ik vindt het een top bedrijf omdat het makkelijk zoeken is en eenmaal gevonden ook snel geleverd precies wat de ondernemer nodig heeft snel en goed ga zo door

goede prijs en snel verstuurd.

De prijs was goed en de bezorging was als beloofd snel.

ok

snel en goed!

dag nadien was de verf er! Goed van kwaliteit EN betaalbaar.

Antonio mora

Service rapide de qualité je suis très content de travaille à vius

Prima verf voor een concurrerende prijs.

Perfecte levering en service !!!!

Goede communicatie en professionele uitstraling van het materiaal. Perfect ingepakt.

Snel en goed

Goede prijs, kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit is prima voor een zeer concurrerende prijs. Levering was netjes verpakt en snel.

Snel in huis en mooie prijs

Vlug geleverd en goede prijs, en met de sinterklaas korting code extra goedkoop. Zeer tevreden...

als je besteld wordt het op de juiste datum geleverd

bestellen en ze helpen je gelijk ook als het bv niet goed gaat geven ze je een mailtje goede klant vriendelijk heit en goed verpakt komt het produkt aan mvg j lensen

Prettig

Snelle levering goed advies