Nette afhandeling

Ik heb het binnen, maar nog niet gebruikt.

Veel goedkoper als andere sites en winkels en een snelle levering .

Goede prijs en snelle nette verpakte verzorging .

Netjes behandeld

Super geregeld en zonder gezeur terug betaling gehad

snel, goed en goed geprijsd!

Snelleverwerking, mogelijkheid af te halen, klantvriendelijkheid en goede prijzen!

Goed kwalitatief en niet te duur

Prima verf, die ik al enkele keren in verschillende kleuren besteld heb. Steeds degelijk verpakt voor levering. Sterke verf, met de juiste spullen zeer mooi te schilderen. Verzending is in orde. Geen klachten!

Top product en top levering

De betonverf laat zich super makkelijk aanbrengen met een rol.

Duidelijke omschrijving goede prijs snel geleverd

De volgende dag ontvangen alleen geen meer korting en toch al klant

Had al op mijn Werkplaats bij jullie een Bestelling geplaatst. Top Verf.

Na mijn vorige meer dan perfecte ervaring met jullie verf op mijn werkplaats, twijfelde ik geen moment om ook voor persoonlijk thuisgebruik verf bij jullie te bestellen. Met dank voor de (wederom) snelle afhandeling. Tot genoegen. Pascal.

Boven verwachting

Goed dekkend

Kan niet beter

Prima afgehandeld

Très satisfaite

Hi Thanks very satisfaite Mr Anton

Anders dan wat ik verwacht had

Je besteld speciaal kleine en grote blikken verf, 2 kleuren, en wat tape, en krijg geleverd allemaal kleine blikken, en tape was de helft geleverd, maar dat is terugbetaald, dus opgelost. Maar op de nu 12 blikken verf, in 2kleuren, krijg je 1 roerstokje bij, dat vind ik eigenlijk heel weinig. Denk volgende keer toch maar weer bij bouwmarkt halen, daar zit bij iederblik een roerstokje.

Gewoon perfect

Ik zocht verf die goed tegen water kan toen kwam ik deze tegen heb hem gebruikt voor mijn viskar project zo dat ik antal jaren er van af ben kan niet anders zeggen hij is goed te verwerken met de hand na het drogen vloeit het heel mooi glanzend het lijkt na droging wel gespoten en ook de prijs petje af

Duidelijke website en bestel gemak, en snelle en keurige levering en dat voor flink lagere prijzen dan waar je elders voor betaald voor exact hetzelfde product

Een 10 behoeft eigenlijk geen uitleg

Zeer snel mijn producten binnen en I.p.v. 2,5 liter kreeg ik 3 liter blikken voor dezelfde prijs ( waarschijnlijk geen 2,5 liter blikken meer ) Zeer goed opgelost in voordeel van de klant. Zeer tevreden en zou zeggen tot de volgende keer M.v.g. Marcel

Duidelijke site met goede producten tegen een goede prijs. Snelle levering en duidelijke informatie.

Goed product en snelle verzending

Goede prijs kwaliteit verhouding. Qua prijs zitten ze net onder het gemiddelde, althans voor de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF en de Sikkens Primer waar ik naar op zoek was. Gemakkelijk bestelproces, ook voor het kiezen van een specifieke kleur. Verzending ging vlot en belangrijk; goed verpakt! Dat laat nog wel eens te wensen over maar bij Verfuitverkoop is het goed geregeld. Het was mijn eerste aankoop, maar in het vervolg zal ik eerst bij Verfuitverkoop kijken.

zeer goed

snelle levering goed verpakt

De verf was goed

Grondverf

Grondverf is perfect, snelle levering Jammer is dat ik dag na dat ik besteld heb kortings actie gemaild krijg. Voelt dan even minder. Misschien even aangeven vooraf had ik later besteld en geprofiteerd

Netjes en keurig verwerkt en verzorgd

Netjes en keurig verwerkt en verzorgd

Zeer content

De dos was goed veilig aangekomen. Het was snel geleverd en de qualiteit is ook heel goed. Bedankt

Commande en partie égaré, non livré

Bonjour, pour le moment une partie de ma commande est égaré !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en perfect geregeld

Snelle levering, goede prijs kwaliteit, makkelijk te bestellen

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk