goeie kwaliteit , stipte levering

goeie kwaliteit verf

Beits besteld

De beits is in perfecte staat geleverd en snel.

Snelle levering, goede prijzen.

Was opzoek naar blanke vernis op water basis, bouwmarkten hadden het niet altijd op voorraad (2,5 L). Of het was gewoon een stuk duurder. Zelfs met de verzendkosten ben ik nog goedkoper uit. En een prima kwaliteit.

zeer tevreden

Hallo, zeer snelle levering, ik ben blij.

Kwalitatief goede verf voor een voordelige prijs

Vrijdag middag besteld en netjes de volgende dag geleverd. Verbaasde me over prijs kwaliteit verhouding. Erg tevreden. Ga hier vaker winkelen!

Snelle levering, goede verf

Goede kwaliteit

Alles netjes en goed geleverd en goede producten

Snel geleverd, en fatsoenlijke prijzen.

Snel geleverd, en fatsoenlijke prijzen.

Rotgevoel

Post.nl neem liever een andere komen er gewoon niet door adres niet berijkbaar zegge ze Terwijl dpd gls tot zelf post .nl hier door de straat rijd

EENVOUDIGE SITE

CORRECTE AFHANDELING EN SNEL GELEVERD

Alles prima!

Supersnelle levering! Besteld en de volgende dag al in huis. Erg goed verpakt en alles voor een mooie prijs

Men levert snel aan huis. Product is kwaliteit

Goed verpakt

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering

Geweldig geholpen door Nick

Zeer tevreden!!

Alles netjes afgeleverd en snel

Alles netjes afgeleverd en snel Topproduct

nel geleverd met de juiste bestelling

snel geleverd met de juiste bestelling

Makkelijke site om te bestellen met goede uitleg over het product en op tijd geleverd

Goed product

Zeer goede dekkende verf en snel geleverd

Gemakkelijk besteld en gemakkelijk in gebruik!

Vorige week wixx 2k epoxy 650 extreme betoncoating & 2k primer besteld en na het weekend ontvangen. Voor 150m2 15L primer besteld en dat was net te weinig (of er is te rijk gerold). Ik had 30L per laag epoxy (2 lagen) gerekend en dat was te veel voor onze vloer. Er is zeker nog 25 Liter over gebleven. De 2k epoxy betoncoating is een goed dekkende coating en ziet er strak uit na het rollen. Mocht men twijfelen over primer neem voldoende en met de coating zou ik wellicht minder als je berekening bestellen.

fantastisch

incomplete levering na telefonisch contact keurig en snel opgeloste en verder een keurige levering en Olie van goede kwaliteit voor een lage prijs

Goede kwaliteit, snelle levering

Als bedrijf uit België rekent men 0% BTW, doch ze behouden de prijs van het product als zijnde de prijs op de website inclusief BTW. Dus oneerlijk. Mocht dit eerlijk zijn had ik hier zeker meer aangekocht.

Gemakkelijk besteld en product is snel geleverd terwijl ik goed op de hoogte gehouden ben

Makkelijk om te bestellen en product is snel geleverd

Snel geleverd. Impregneer doet wat het belooft.

Zelfde als hierboven

juiste kwaliteit

snelle en correcte levering een nieuwe klant

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk