Snelle levering en alles in orde. Hele goede verf

Fijne muurverf Top geregeld

vlotte service

Ik ben blij met verfuitverkoop omdat de prijzen heel scherp zijn en de verzending vlot.

In de late avonduren besteld, in de vroege ochtend reeds mail gekregen om te informeren of de gewenste kleur een ral nummer of iets anders betrof en enkele uren later reeds verzonden in een woord super service

H b het juist op mijn dak geschilderd moet het uittesten

Snel geleverd, verf was voormij onbekend merk. Maar het aanbrengen en resultaat is top.

Tevredenheid

Dit is mijn eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt om bij jullie verf te bestellen had eerst in mijn achterna nee dit zal wel een neppe site zijn maar toen ik meteen emailen binnen kreeg was het voor mij echt top n heel snel krijg je je bestelling in huis

Snel geleverd voor een goede prijs

Snel geleverd voor een goede prijs. En ook nog snel kunnen wijzigen, omdat ik de verkeerde had besteld.

Afbijt

Afbijt bestelt dagje inlaten trekken en de verf valt er zoo af

Goede product, snel geleverd. Advertentie is niet eerlijk

Bestelde producten zijn snel geleverd. Goede producten. Echter bij bestelling van paar honderd euro kan jij gratis bezorging verwachten. Probleem is dat als jij op website via advertentie komt en sta je product te kiezen zie jij prijs (bijvoorbeeld 99,90inclusief btw) als jij dit product in winkelwagen toevoeg zie jij dat prijs 119,99 is. Dat vind ik niet netjes

Bestelgemak

Na een zoekslag kwam de beoogde verfsoort snel naar voren met een goede prijs. De website was vervolgens gemakkelijk te bereiken en het bestellen van het product in de juiste hoeveelheid was een fluitje van een cent. Bezorging aan huis vond daags daarna aan huis keurig verpakt plaats.

goed.

Prijs/kwaliteit/correcte levering

Goed kwaliteit en betaalbaar

Goed en betaalbaar

Goede produkten, correcte facturatie en stipte levering

Goede produkten, correcte facturatie en stipte levering

Duidelijke omschrijving product. En snelle levering

Deze mensen hebben geen lak aan hun klanten.

Op tijd en volledig

Goede kwaliteit met een lage prijs

Zowel de service als het product is prima. Vragen worden direct beantwoord

Geweldig!

Alles top verlopen.goed product

Goede verf, prima dekking.

Verf is prima alleen is de kleur (RN.01.26) iets lichter als de verf met dezelfde kleurcode die ik bij andere gekocht heb.

Snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs en goede kwaliteit

Snel en goed verpakt geleverd en aantrekkelijke prijs en goede kwaliteit

Snel en goed!

Goeie verf en snel geleverd!

Goed Snel en komen afspraken na

Fijn dat berbedrijven zijn die doen wat ze beloven

Kon niet beter!

Vanmiddag besteld, morgenmiddag al geleverd in België. Hier kan je toch niet veel meer aan toevoegen. Super service aan super prijzen. Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf maar ga jullie zeker onthouden voor de toekomst. Proficiat alvast

Binnen 1 dag bestelling in huis.

Bestelling binnen 1 dag thuis. Goede informatie over het vervoer. Super verpakt.

uitstekenend

prima maar voor ruwe oppervlakten is meer product nodig dan is voorgeschreven.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk