Snel en perfect geregeld

Snelle levering, goede prijs kwaliteit, makkelijk te bestellen

Mooi bedrijf, goede service

Goede snelle levering!

Goede kwaliteit blikken en niet duur. Goed en snel geleverd!

ich habe die Farbe verarbeitet und muss sagen 1A genau wie es mir vorgestellt habe

Schnelle Lieferung, ich bin sehr zufrieden

Snel geleverd, goed dekkende verf

Bestelling prompt uitgevoerd

Verfuitverkoop had precies de beits die ik zocht voor mijn tuinhuis voor een schappelijke prijs. Via de mail netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. De bestelling stond dezelfde dag al klaar om op te halen. Voor mijn volgende verfkwast heb ik nu een prima adres gevonden.

Super tevreden.

Hebben mij perfect geholpen. Ik had de verkeerde beits besteld. Zonder problemen en snel opgelost en de goede beits alsnog snel verstuurd. Top! Het us aan te bevelen. Groet.

Prima ..mooi resultaat

alles ging vlot en het is superverf

vanaf de bestelling tot de levering ging alles vlot en de verf is van goede kwaliteit kan ik zeker aanraden

Hele goede verf

Raad het iedereen aan om te gebruiken

Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snelle levering

Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snelle levering

middelmatig

factuur werd verkeerd aangemaakt heb al 2 herinneringen gestuurd en krijg geen antwoord.

Top product en snelle levering

Ik heb de pu sealer besteld voor mijn looppaden voor ons huis. Het product werd snel geleverd op een vraag via de mail vooraf werd duidelijk en snel gecommuniceerd. En de sealer is super makelijk aan te brengen en geeft een prachtig resultaat.

De Wixx verf is een aanrader!! Ik zelf ben een schilder en van deze verf vindt ik deze een heel goede en kwalitatief verf! En heel scherp in prijs! Zal er zeker nog bestellen!

Top kwaliteit

Topkwaliteit

Betaalbaar en snelle levering

Goede verf snelle levering

Mijn bestelling is wat later toegekomen

Mijn bestelling was terug gestuurd eerst voor de reden dat het beschadigd was. Maar ik krijg heel snel een andere.

prijstechnisch zeer interessant. en supersnelle levertijden

verf een heel stuk goedkoper dan bij menig andere leverancier. en binnen 24 uur geleverd echt top.

Goed verpakt, goede verf. Topervaring!

Fantastisch product!! Snelle levering!

Uitstekende kwaliteit

De verf werd daags na mijn bestelling al geleverd. Wat een prestatie...gisteren al de primer gezet in de kelder. Dat ging heel vlot met een verfrol op steel. Nu nog effe wachten voor de eindlaag. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Uitstekende service. Groetjes

Helemaal top

Uitstekende klantenservice.

Snelle levering en goede kwaliteit, zeer tevreden!

Snelle levering en alles netjes ontvangen. Product is van goede kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen. Zeker aan te raden!

Altijd netjes en beleefd, als je een vraag hebt kun je altijd terecht en helpen ze je waar het kan

Foute goed opgelost

Er was mij een verkeerd product toegezonden maar dat werd snel opgelost.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk