Verfuitverkoop zeer goed , wel veel problemen met post NL

De verfuitverkoop was zeer goed, maar er waren wel veel problemen met PostNL

Goede prijs en snelle levering

Kwaliteit

Keurig en netjes verlopen , een aanrader

Verven van schutting

Ik ben super tevreden over de verf die ik kocht, het moest goed dekkende verf zijn en dat is het ook.de levering was de dag erna al .als ik verf nodig heb bestel ik zeker nog ,de prijs is goed beter dan in België. Het is een aanrader.

Kwaliteit en snel

Al een paar keer wixx 450 2k betoncoating besteld. Goed spul, duidelijke beschrijving en snel geleverd in een ral kleur naar wens.

Goede verf

Is mooi zwart voor de bus en de onderkant

Levering zonder problemen

Deze en vorige aankopen werden zonder problemen geleverd.

Top geleverd en goede coating

De coating dekt alles goed en snel geleverd

Ik ben tevreden over de service. Makkelijk online bestellen, en later zelf ophalen.

Zeer makkelijk te verwerken en goed dekkende verf

De verf is makkelijk op te brengen en heeft een prima dekkend resultaat.

Zeer snelle levering

De ene dag besteld devolgende dag al in huis echt top.

Snelle uitlevering en goede prijs.

Snelle uitlevering en goede prijs

Zeer goede verf

Professionele verf in metalen emmer met aan aansluitbare klem, prachtig!

Positief. Goede deal

Het enige nadeel vond ik de deuken in de potten verf/lak. Maar al het andere,100% tevreden. Prijs,service, kwaliteit producten

Verschrikelijke verf

Metaal primer en verf van wixx gekocht. zodra je begint te schilderen veranderd de verf in een stoperige substantie die amper uit te smeren is. Je kan je kwast en rol gewoon verticaal aan de wand laten kleven. Contact opgenomen met verfuitverkoop maar geen reactie.

Prima, snel behandelt.

Bestelling was direct verwerkt en snel op ons adres ontvangen. Verf moet nog wel gebruikt worden.

Geen opmerkingen

Zeer snel geleverd top beits smeert goed mooie uitstraling /resultaat ben er erg blij en niet duur TOP

Goede kwaliteit en snelle service

topper

zowel bestelling als levering zeer vlot verlopen

Goed, snel en professioneel

Alles ging vlot, soepel en goed. Gekozen wat we wilden, snel besteld en de volgende dag binnen.

Snel en betrouwbaar

Na een weekendbestelling product, netjes verpakt op dinsdag in automaat afgeleverd. Prijs is zeker prima.

Goede verf

Goede kwaliteit verf! Fijn dat elke kleur code ook gemengd kan worden

Top bedrijf

Bestel hier al enige tijd mijn verf en vloercoating. En altijd goed en snel geleverd. Juiste adviezen. Kortom top bedrijf!!

Alles naar wens

Snel bezorgd en goed ingepakt. Goeie firma.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk