Goede Markeringsverf

Heel goede Markeringsverf makkelijk aan te brengen en zeer zuinig in verbruik verschiet van de goede kwaliteit voor de prijs!

Aankoop zonder gedoe, top

Heb mijn verf besteld en kreeg precies wat ik besteld heb. Compleet, goed verpakt. Potten zijn extra verzegeld, wat kans op lekken beperkt. Top

prima geregeld allemaal!

Snel geregeld. besteld binnen 48 uur geleverd, ziet er goed uit allemaal

Supersnelle Superservice en levering

Ne enkele vraagjes over de benodigde hoeveelheid verf en hoe aan te brengen,was mijn keuze snel gemaakt. Dezelfde dag nog mijn bestellig geplaatst. Amper 2 dagen later werd miijn bestelling ,netjes en veilig geleverd Zeer klantvriendelijk en ee superservice zeg maar Mvg. Erwin uit Adegem / Maldegem (België)

Komt afspraken na vlotte bezorging

Dik vel op verf na openen blik

Het blik heb ik zonder te openen geschud. Achteraf zat er op het ongeopende blik een dik vel. Dit was nu door het schudden in kleine stukjes door de verf verspreidt waardoor het zeer moeilijk schilderen was.

Ok prima

Prijs kwaliteit is ok

Vlotte afhandeling wn goed geregeld

Netjes en correct.

Goede communicatie en goed product. En snelle levering.

Goed materiaal, snel bezorgd

Snel en goedkoopste alternatief

40% goedkoper en binnen twee dagen in huis. Prima ervaring, zeker in deze tijd van lange levertijden en dure materialen.

Uitstekende service

Snelle levering tegen een redelijke prijs

snelle service

snel bezorgd..product is goed van kwaliteit

Super ervaring.

Ik heb zelf contact gezocht met verfuitverkoop met wat technische vragen en kreeg geen contact maar binnen 5 minuten werd ik terug gebeld en al mijn vragen werden meteen beantwoord. Door de goede technische uitleg heb ik de beslissing genomen om het product aan te kopen. Na de snelle levering ben ik meteen begonnen met verven. Zoals uitgelegd door verfuitverkoop is het perfect verlopen. Ik zal de verfuitverkoop aan iedereen aanbevelen.

SUPPER

ZEER SNEL IN LEVERING

snel en goed geholpen

gevonden wat ik zocht

vriendelijk services

top services

Snelle levering, goede verf. Tevreden!

Super bedrijf

Ik had met spoed beton coating nodig, vrijdagavond besteld zaterdagochtend opgehaald. Alles stond klaar goed advies en vriendelijk.

Snel bezorgd

Snel bezorgd.

netjes en snel geholpen

vriendelijk en netjes

Prima levering

Verfuitverkoop levert de bestelde producten goed aan. Minpunt is de bezorging van de transporteur. De Graaf Logistics. Ondanks een bord GEEN TOEGANG op het hek loopt de chauffeur toch gewoon "achterom" het erf op en wilde hij zich via de achterdeur aanmelden terwijl we gewoon een voordeur met bel hebben.

Netjes verpakt snel geleverd

Keurig snel