Uitstekend!

Prettige website en goede, overzichtelijke bestelafhandeling. Levering was erg snel (voor mij minder belangrijk) - prima prijs.

Goed geregeld

Vloerverf voor beton besteld. Kwam niet in een keer maar goed contact en snelle actie!! Goede service, Bedankt

Vlot, duidelijk en snel geleverd

Vlot, duidelijk en snel geleverd

Goed.

Goede service . Bestelling volgende dag geleverd. Top.

snelle levering 5 sterren

Matig

Alleen jammer dat de paaskorting niet automatisch in werking ging. Ik heb gewoon de volle pond moeten betalen. Omdat er in kleine letters een code ergens stond die ik had moeten invullen. Jammer jammer

Snel en goed

Helaas geen grondverf

De bestelling keurig ontvangen de verf moet ik nog ervaren

Verf bladderd zo weer van de beton schutting af

Zeer slecht

Zeer snel, prima!

Zeer correct, zeer snel! Top!

Blik verf is zwaar beschadigd aangekomen

Het blik verf van 2,5liter is aan alle kanten zwaar beschadigd ik had dit niet verwacht

Snel en makkelijk bestellen

super service en kwaliteit kan niet beter

geweldig besteld en de volgende dag al in huis tegen een zeer scherpe prijs top produchten

Snelle service & scherpe prijs. Top

Einde middag besteld, volgende ochtend geleverd. Echt klasse!

Jammer

Wij waren helaas op moment van levering gewoon thuis, wellicht deed de bel het niet. We hebben de carboleum voor de zekerheid maar opgehaald in lemelerveld bij Tielbeke, vanuit Schuinesloot, 40kilometer.

Prima bedrijf

Dakverf is uitstekend en prijstechnisch prima

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Ik heb de betonprimer en verf (epoxy) van Wixx gekocht en ben zeer tevreden over het product. Je kan er meer mee doen dan de verbruiksindicatie op de verpakking. Bestellen ging makkelijk en de levering was erg snel. Als er dan toch 1 puntje van kritiek is, is het dat de zending aangemeld is bij postNL, maar door een ander transportbedrijf geleverd is. Nu blijft de aanmelding in de postNL app zichtbaar tot ik hem verwijder. Verder zeer tevreden

Hele snelle levering

Vlot duidelijk en snel geleverd!

Goedkoopste en makkelijk te vinden..

Gewoon goed

Vandaag bestel, morgen in huis. Artikel netjes verpakt.

Correct en scherpe prijs

slecht

Bepaalde producten die ik had besteld waren de verkeerde. Wacht nog op antwoord hoe dit op te lossen

pimer perfect en goedkoop de andere ergens goedkoper anders gekocht

de besteling was snel geleverd de primer was het goedkoopst en de andere verf te duur en dus ergens anders besteld

Snel besteld en geleverd

Timmerwerf 55