Goede snelle service, goed product en goede prijs.

Goed product voor een prima prijs, snel geleverd.

gewoon correct

Correct en actief

Buitenmuur is nu prachtig

De buitenmuur van de berging was in geen jaren meer geschilderd. De muur heeft structuur en was mede daarom slecht dekkend geschilderd door de vorige bewoners. Met de buitenverf van Wixx Siloxan Buitenlatex Matt ging het snel en makkelijk. In twee lagen was de muur voorzien van een nieuwe frisse kleurlaag - en nu wel dekkend. De muur kan er weer vele jaren tegen, dus ik ben erg tevreden.

SUPER VERF

DE HELE VOORGEVEL GEVERFT IN DONDER GROEN EN HET IS ECHT HEEL MOOI GEWORDEN

Netjes geleverd perfect verf primer top!!

Netjes geleverd. Prima kwaliteit verf en primer top!!

Supersnel geleverd en top kwaliteit

Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit

Goedkoop en snel geleverd.

Super goedkoop en snel geleverd, Top.

Snel geregeld

Vlotte levering

Merk-verf goedkoop en snel geleverd

Bij de bouwmarkt was de gewenste verf niet op voorraad, bestellen zou 7-10 werkdagen duren en één blik kostte 39,95€. Bij Verfuitverkoop vond ik twee blikken Rambo beits voor nog geen 28€. Voor 7€ verzendkosten had ik ze twee dagen later al binnen. Blij mee!

Goeie ervaring prettig geprijsd snel verzonden.

Goeie ervaring Prettig geprijsd Snel verzonden. In iedere kleur leverbaar. Nooit meer naar een andere verfwinkel

Prima.

Vlotte afhandeling.

Snel en goede levering

Overzichtelijk om te bestellen en snelle en goede levering Tevreden over

Fijne en snelle service voor een mooie prijs

Mooie merken verf die snel geleverd worden, voor nog mooiere prijzen.

correcte levering, goed product.

Zeer klantvriendelijk. Goede producten.

Prima zak

Alles goed en snel geleverd.

Goede prijs snelle levering

Dekkende douglas beits besteld, product was goed verpakt en voldoet aan de eisen. Verf was snel geleverd en tegen een nette prijs.

Dit is de eerste keer wel goed koop site

Moet lang wachten op mijn bestelling jammer

Prima producten

Snelle communicatie en prima prijs-kwaliteitsverhouding

Rambo beits dekkend kastanjebruin besteld, 2 potten incl verzendkosten voor 36 euro en centen. Deze zelfde verf kost in de winkel € 39.95 per pot. Een zeer tevreden klant, gaan in de toekomst vaker de verf bij jullie bestellen

Prima,duidelijk, snel en no nonsens.

Tijdens het bellen en vragen om informatie, super te woord gestaan, duidelijk en daardoor goed op "weg" geholpen, ik houd er van.

Probleemloos

Heb nu een aantal keren een groot blik besteld. De volgende werkdag telkens levering. Klasse!

Gemakkelijk te verwerken

Snelle levering.

Goede dekking en prima kwaliteit.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle actie

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk