Goed en nog eens goedkoop ook.

Goede en snelle levering van de verf en ook nog eens ver onder de normale winkelprijs.

Snel bezorgd,en goed verpakt .

goede ervaring

do ei

Snelle levering mooie prijs

Top service overzichtelijke site Goede tips

goede snelle levering goed produkt

Goede site snelle levering

Helemaal prima, correct, vlot en goede prijs.

eenvoudig te vinden, naar afspraak vlot geleverd en prima prijs.

Snel, heel beleefde bezorger. zeer tevreden

Superfijn

Erg blij met wick Klantvriendelijk en denkt met je mee Bedankt voor jouw tijd en oplossing

slecht en drama

we hebben een verf besteld, 3 emmers, maar 2 van die waren kapot.

Wixx muurverf

Na wicken en wegen toch besloten om voor het "huismerk" wixx superlatex te gaan en sta versteld van het resultaat wij hebben met 1 emmer ruim 90 vierkante meter kunnen doen wat mij met een emmer histor niet lukt al met al keurig verpakt,snel in huis ik kom zeker terug bij jullie

Hele fijne webshop niet alleen voor verf maar ook de verfbenodigdheden

Naar aanleiding van een aantal vragen even telefonisch contact opgenomen en ben zeer netjes te woord gestaan en kreeg alles duidelijk uitgelegd over het gebruik van het product. De service een dikke 10!

Was om 15.50 uur besteld en de volgende ochtend in huis! Wauw. Tot volgende keer

Omdat het in de buurt is kon ik na bestelling direct langs om de verf op te halen! Goed advies gekregen! Bedankt

Na een eerdere bestelling, waarbij levering niet overeen kwam met het bestelde is dit naar volle tevredenheid opgelost.

Goed en snel

Ik heb al weer een nieuwe order geplaatst

Grote klasse

Zaterdag besteld , dinsdag thuis afgeleverd , kortom klasse toch

Snelle levering!

De verf werd snel geleverd, precies zoals beloofd!

Ben tevreden en snel levering

Tevreden

Goede site. Snelle levering. Goed product

Originele producten voor een zeer concurrerende prijs.

Zowel de producten, prijs en levering zijn prima in orde. Verfuitverkoop kan ik zeker aanbevelen.

Binnen 24 uur in huis

Gebeld, informatie gevraagd, factuur laten opsturen, na overmaken, bevestigingsmail ontvangen en kon mijn pakket volgen dmv track&trace.

Qua bestellen en levering vanuit Verfuitverkoop is top

Bestellen ging super. Levering supersnel, en goed verpakt. Wel zou het fijn zijn dat het bestelde niet alleen bij het huisadres afgeleverd kan worden, maar ook bij b.v. een PostNL punt. Misschien is dat mogelijk om in de website te verwerken. Dit omdat ik gisteren thuiskwam en het pakket gewoon bij de deur gezet was!!!!. Ik kreeg wel van PostNL een bericht dat mijn pakket afgeleverd was. Wat als iemand anders het pakket zou menemen. Dan begint de discussie. Ik heb PostNL meteen gebeld en de situatie uitgelegd. De bezorger is hierop aangesproken. In de voorwaarden van PostNL staat namelijk dat (indien er niemand thuis is) het pakket bij de buren of bij een PostNL punt wordt afgeleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd goed product