snelle levering en alles mogelijk voor een gunstige prijs

snelle levering en alles mogelijk voor een gunstige prijs

Juiste verf zeer snel geleverd

Ik heb de juiste verf gevonden en deze werd zeer snel geleverd.

Makkelijk besteld Snel bezorgd

snel geleverd en netjes verpakt.Zelfs met roerhoutjes,top!!

Verkeerde verf en wordt niet omgeruild

Slechte service wacht nu al ruim 5.5 week. Eerst besteld na 1.5 week gebeld zeiden ze dat er iets beschadigd was en weer terug kwam van de post. Toen een week later verkeerde verf en hoeveelheid. Daarna gebeld werd omgewisseld. Week later weer gebeld toen pas retoursticker. Direct zelfde dag retour gestuurd om maar snel ook verf te krijgen nu week later vandaag weer 5 keer gebeld en gisteren en vandaag gemaild maar volgens mij met de noorderzon verdwenen.

Snelle levering van Betonverf

Om 14.45 uur besteld en de volgende werkdag al om 09.00 uur binnen. Wat mij betreft een zeer snelle levering en goed verpakt

Duidelijke site, concurrerende prijzen, snelle afhandeling

Duidelijke site, concurrerende prijzen, snelle afhandeling

Super snelle levering

Goed, snel en een scherpe prijs.

Snelle en duidelijke uitleg op mijn vragen. De bestelling werd vervolgens de volgende dag al geleverd en dit voor een scherpe prijs.

We hebben de verkeerde kleur verf ontvangen, even over gebeld en de volgende dag kregen we de juiste kleur nageleverd. Netjes opgelost!

zeer snelle en goede service

professionele hulp aan de telefoon , zeer snelle en nette levering .

Snel geregeld

Is goed

Alles goed en snel geregeld en bezorgd

Zeer snelle en goede service

Perfecte service, goed advies en snelle levering

goeden kwaliteit

snelle levering goeden kwaliteit prijs is goed

Twijfels over levering van het juiste produkt

In 2021 latex heb ik bij een andere verfwebshop latex van het merk Sigma, PearlClean Matt gekocht. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van deze verf. Omdat Verfuitverkoop.nl deze verf ook verkoopt, maar dan tegen een veel lagere prijs heb ik deze nu hier besteld. Helaas ! De verf dekt erg slecht en ik heb grote twijfels of de emmers wel zijn gevuld met bovenstaande produkt. Mijn eerdere positieve ervaringen met de originele Sigma Pearl Clean Matt blijven staan. Kopen bij Verfuitverkoop.nl is voor mij een fasco gebleken.

Top levering,snel en een scherpe prijs.

Levering snel,de volgende dag al in huis en goed verpakt.Scherpe prijs. Volgende keer wederom een bestelling.Top.

Snelle service alleen jammer dat het blik al open was gegaan voor dat ik de doos open had dus geen 5 liter maar 3.5 liter

Perfecte service

Snel en correct geleverd !

Mooie verf

Snel geleverd en goede verf voor een scherpe prijs.

Zeer snelle levering…

snelle levering!

Makkelijk besteld en snelle levering!

Keurig geleverd

Keurig geleverd.prima product

correctie levering

dag 1 halve zending geleverd dag 2 restant

Makkelijke gekocht, goede afhandeling

Ik zocht betaalbare verf. Hier gevonden, besteld en was supersnel geleverd.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk