Goed en netjes opgelost

Ik bestelde 3 blikken met een inhoud van 3 L/30m2 en kreeg er 3 van 1L. Nadat ik dit mailde heb ik de overige 6 liter opgestuurd gekregen . Goed opgelost!

Snel geleverd en goedservice

In een woord Top!

Snelle communicatie en levering.

Correct

Snel en netjes, ze waren per ongeluk de kleur vergeten te mengen. Er werd meteen een nieuwe pot op kleur verstuurd.

Super snelle levering. Top .

Super snelle levering. Top.

Goed en snelle levering

Alleen geen mail ter bevestiging van de bestelling.

Goed, goedkoop, snel

Goede snelle service en nog goedkoper dan andere!

Wat een drama!

Slechte communicatie en levering. Komen hun beloftes niet na en reageren niet op berichten en telefoontjes. Verf niet goed gemengd en ondanks de belofte om juiste verf na te leveren geen reactie meer.

Goed, voordelig en snel geleverd

Goed, voordelig en snel geleverd

goede service snelle levering

nette levering

Top top top

Top service en snelle levering!

Verkeerde kleur

Verkeerde kleur geleverd Toezegging om om te ruilen Maar nu hoor ik na verschillende mails niks meer

Laatste bestelling,niet goed.het B component andere verpakking.lijkt geschift.

Nadat ik tot 3 keer verf bestelde,was er steeds geen kortings bon er bi. Geprobeerd telefonisch contact met je krijgen,na de laatste bestelling lukt niet. [email protected]

Verschillende diktes

Ik heb 2 verschillende kleuren besteld PU150 Betonverf lichtgrijs was lekker dik om te schilderen maar. De laatste antraciet betonverf was heel dun hoe kan dit zo verschillend zijn Mvg autobedrijf Akkermans Roosendaal

Niks mis mee

Top. Snel en beleefd.

Snel antwoord. Snel gebracht. Alles top.

prima service en assortiment en bezorging

zie boven

Gewoon goed

Goede webshop, snelle levering

Goede webshop, snelle levering

Makkelijk en goedkoop

Besteld en opgehaald. Vriendelijk personeel. Goede verf voor een goede prijs.

Mooi op tijd en een prima product

Verf in 2 beschadigde 5 liter emmers

Verf kwam binnen in 2 beschadigde 5 liter emmers.

Alles oké

Er viel nergens iets op aan te merken. Alles perfect. Levering op tijd. Artikel in goede, onbeschadigde staat in een zeer goede verpakking.

Beschadigen blikken! Geen reactie na bericht!! Slecht! Zeker niet aan te raden!

Slecht, slecht!!! Amateurs.

Timmerwerf 55