Supersnel geleverd

Telefonisch slecht bereikbaar

Fijne website, snel besteld en snel geleverd. Wat wil je nog meer. Nou een mooie vloer en ook dat is gelukt! Perfecte kwaliteit betonverf. Hierdoor hebben we nu een hele mooie vloer in onze winkel.

Vlotte levering

Ik had 2 literpotten besteld maar kreeg 4 x 0,5 liter. Hardstikke handig!

Scherp geprijst

Scherp geprijsde verf

zeer goede service, zeer goede communicatie

Alles correct en tot verlopen, goede communicatie, goede service, waarvoor dank.

Prima service en snel geleverd

De verf en kleuren die we nodig hadden waren beschikbaar. Een dag later werden ze al bezorgd.

Zeer snelle en goede service

Prima website waarop gemakkelijk de bestelling kan worden geplaatst. Snelle levering en prima service, zoals de mogelijkheid om artikelen om te ruilen.

Zeer goed en professioneel bedrijf alles direct top opgelost

Snel

prima geregeld en op tijd afgeleverd

na bestelling alles volgens afspraak snel geleverd

Top webwinkel met goede service

Snelle reactie op mijn vraag en product snel nageleverd, Top!!

Snelle levering, erg tevreden

Snelle levering, mooie lage prijzen. Een aanrader.

Geleverd zo als afgesproken

Super service en erg klantvriendelijk

Super snelle reactie op onze vragen, snelle verzending en snelle afhandeling van een leverprobleem bij onze bestelling. Top service !

Uw bezorger postnl is ronduit waardeloos.

Ik heb het pakketje nog niet ontvangen. Ik kreeg wel een email met een trackentracecode maar een half uur voordat de ontvangsttijd zou verstrijken kreeg ik een email “WIJ HEBBEN U GEMIST” wat lariekoek is want ze zijn niet aan de deur geweest maar ze hebben alle pakketjes gedumpt bij een postkantoor waar ik het kan ophalen. Dat is nu voor de derde keer in 1 week. Ik heb een hele middag moeten wachten en ik heb portokosten betaald!!!!!!!!

Helemaal goed!!!

Order via web, okay, Gesprekken via telefoon, okay Behulpzaamheid, okay Vriendelijke mensen en goed produkt!

Handig en snel

Super handig, bestellen, betalen en snelle levering.

Levering goed, volgens afspraak.

Er was blijkbaar geen 1 liter blik op voorraad dus 2 halve liters. Prima!

Primer/Coating prima

De 2 componenten primer is echt heel goed. Veel beter dan van de bouwmarkt. De 2 componenten coating is ook van prima kwaliteit. Beide producten zijn prima te verwerken. Wel even opletten dat je het in de goede verhouding mengt. Het resultaat mag er wezen. Twee tips voor verfuitverkoop. - zet de mengverhouding duidelijk op het blik en/of de website(of lever een kleine instructie mee op papier) kleine moeite maar je klanten zullen dit waarderen - vink op het blik aan wat de inhoud is 2.5 of 5 liter een leek weet dit niet ivm het soortelijk gewicht van de vloeistof en omdat je niet weet wat het blik weegt.

14.30 uur besteld. Volgende dag in huis!

Top Top Top

Verf was volgende dag in huis! Top!

Snel en correct geleverd

Op de aangekondigde dag geleverd, en de goede verf en kleur

Zeer slecht, slecht bereikbaar, geen respons op e-mail.

Mijn ervaring is zacht uitgedrukt slecht. Mijn bestelling is na een week nog steeds niet geleverd. Vervoerders sturen e-mails met levertijd, niet geleverd na datum. Kortom niet geleverd en ook geen enkel bericht.

Waardeloze service niet te bereiken

Verkeerde pot verf geleverd gekregen. In eerste instantie al moeilijk om iemand te spreken te krijgen. Toen dat toch lukte werd er belooft dat de goede pot verf de dag erna zou worden verstuurd en ik een retour on gemaild zou krijgen voor de andere. Nu 4 dagen verder en nog steeds niks. Krijg ook geen antwoord op mails, telefoon wordt niet aangenomen en WhatsApp berichten blijven ook onbeantwoord.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk