Telefonisch slecht bereikbaar
Fijne website, snel besteld en snel geleverd. Wat wil je nog meer. Nou een mooie vloer en ook dat is gelukt! Perfecte kwaliteit betonverf. Hierdoor hebben we nu een hele mooie vloer in onze winkel.
Ik had 2 literpotten besteld maar kreeg 4 x 0,5 liter. Hardstikke handig!
Scherp geprijsde verf
Alles correct en tot verlopen, goede communicatie, goede service, waarvoor dank.
De verf en kleuren die we nodig hadden waren beschikbaar. Een dag later werden ze al bezorgd.
Prima website waarop gemakkelijk de bestelling kan worden geplaatst. Snelle levering en prima service, zoals de mogelijkheid om artikelen om te ruilen.
Zeer goed en professioneel bedrijf alles direct top opgelost
na bestelling alles volgens afspraak snel geleverd
Snelle reactie op mijn vraag en product snel nageleverd, Top!!
Snelle levering, mooie lage prijzen. Een aanrader.
Super snelle reactie op onze vragen, snelle verzending en snelle afhandeling van een leverprobleem bij onze bestelling. Top service !
Ik heb het pakketje nog niet ontvangen. Ik kreeg wel een email met een trackentracecode maar een half uur voordat de ontvangsttijd zou verstrijken kreeg ik een email “WIJ HEBBEN U GEMIST” wat lariekoek is want ze zijn niet aan de deur geweest maar ze hebben alle pakketjes gedumpt bij een postkantoor waar ik het kan ophalen. Dat is nu voor de derde keer in 1 week. Ik heb een hele middag moeten wachten en ik heb portokosten betaald!!!!!!!!
Order via web, okay, Gesprekken via telefoon, okay Behulpzaamheid, okay Vriendelijke mensen en goed produkt!
Super handig, bestellen, betalen en snelle levering.
Er was blijkbaar geen 1 liter blik op voorraad dus 2 halve liters. Prima!
De 2 componenten primer is echt heel goed. Veel beter dan van de bouwmarkt. De 2 componenten coating is ook van prima kwaliteit. Beide producten zijn prima te verwerken. Wel even opletten dat je het in de goede verhouding mengt. Het resultaat mag er wezen. Twee tips voor verfuitverkoop. - zet de mengverhouding duidelijk op het blik en/of de website(of lever een kleine instructie mee op papier) kleine moeite maar je klanten zullen dit waarderen - vink op het blik aan wat de inhoud is 2.5 of 5 liter een leek weet dit niet ivm het soortelijk gewicht van de vloeistof en omdat je niet weet wat het blik weegt.
Beste Dhr van Brummelen, Ik vind het vervelend om te horen dat u geen contact heeft gekregen met ons aangezien wij gewoon altijd telefonisch bereikbaar zijn en anders terug bellen. Graag ontvang ik uw telefoonnummer zodat ik u even kan bellen. Betreft de zending: Er heeft heel groot op de wesbite gestaan dat wij tm 29 oktober op vakantie waren en dat de bestellingen wel verstuurd worden in deze periode maar soms een dag vertraging kunnen hebben ivm weinig personeel. Wellicht heeft u dit niet gezien, onze excuses hiervoor. Betreft het verzenden van ADR, deze producten zijn per verpakking onder de 20L en daarom vallen deze niet onder ADR regelgeving voor Transport. Deze producten zijn hiervan vrijgesteld. Dus wij houden ons aan de regels. Betreft de primer: Als goed is heeft u 2,5L Component A Primer ontvangen en 2,5L Component B primer ontvangen. Dit is 1:1. Betreft de coating: Wij snappen heel goed de verwarring qua mengverhoudingen, de mengverhoudingen staan in L, het is dus een 4:1. 4 Delen verf : 1 Deel verharder. Wij gaan hiermee aan de slag om te voorkomen dat dit in de toekomst nog gebeurd! Tot slot: Ik zou graag een korting willen aanbieden voor de ontevredenheid die ons kenbaar heeft gemaakt, ik wil 25% crediteren op uw rekening. Wellicht dat u na onze uitleg er iets anders over denkt en uw beoordeling zou willen aanpassen ? Graag komen wij met u in contact, Met vriendelijke groet, Wick van Helvoirt Verfuitverkoop.nl Timmerwerf 55 1969 NJ Heemskerk +31 (0)85 7828583 [email protected]
Originele beoordeling
Op voorraad en voor 15:00 besteld de volgende dag in huis werd niet gehaald. De zending werd later opgestuurd dan de website deed voordoen. Verder is er geen enkele vorm van service. De website zegt wij zijn bereikbaar van 8:00 tot 20:00 maar ik heb telefonisch nooit contact kunnen krijgen en heb het op diverse dagen tijdstippen geprobeerd. Nooit werd de telefoon beantwoord. Ook kwam er nooit een reactie op diverse emails. Leuke hint voor postnl dit bedrijf verstuurd zonder klasse gevaarlijke stoffen zonder het te vermelden(ADR?) . De mengverhouding blijft onbestemd. De primer zou 1 op 1 gemengt moeten worden maar daarvoor was niet genoeg geleverd. De 2 componenten coating heeft uberhaupt geen mengverhouding vermeld dus. Dus mengen op eigen risico.. Ik zou hier nooit meer bestellen gezien je eigenlijk niet weet wat je krijgt en hoe je het zou moeten gebruiken.
14.30 uur besteld. Volgende dag in huis!
Verf was volgende dag in huis! Top!
Op de aangekondigde dag geleverd, en de goede verf en kleur
Mijn ervaring is zacht uitgedrukt slecht. Mijn bestelling is na een week nog steeds niet geleverd. Vervoerders sturen e-mails met levertijd, niet geleverd na datum. Kortom niet geleverd en ook geen enkel bericht.
Beste Abdellah, Er is iets misgegaan in ons proces, wij hebben deze alsnog verstuurd en een korting van 25% teruggestort op de rekening waarmee het betaald is. Hopelijk bent u alsnog iets tevredener en zou u uw recensie willen aanpassen. Met vriendelijke groet, Verfuitverkoop.nl
Verkeerde pot verf geleverd gekregen. In eerste instantie al moeilijk om iemand te spreken te krijgen. Toen dat toch lukte werd er belooft dat de goede pot verf de dag erna zou worden verstuurd en ik een retour on gemaild zou krijgen voor de andere. Nu 4 dagen verder en nog steeds niks. Krijg ook geen antwoord op mails, telefoon wordt niet aangenomen en WhatsApp berichten blijven ook onbeantwoord.
Beste Sjoerd, Helaas zijn er een hoop dingen fout gegaan. Alsnog heeft u de juiste verf ontvangen met een 50% korting. Hopelijk bent u toch iets meer tevreden dan een 1 en wilt u uw beoordeling iets aanpassen. Verfuitverkoop.nl
Timmerwerf 55
1969 NJ Heemskerk