Volgende dag geleverd. En mailtjes worden ook snel beantwoord.
Beste John, Wat goed te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u een fijne dag! Team Verfuitverkoop.nl
Beste Henk, Wat goed te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u een fijne dag! Team Verfuitverkoop.nl
Beste Klant, Wat goed te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u een fijne dag! Team Verfuitverkoop.nl
Snelle levering en prima producten.
Bedankt
Beste Karel, Bedankt voor uw bestelling en uiteraard ook voor uw recensie! Fijne dag toegewenst! Team Verfuitverkoop.nl
Beste Henk Bedankt voor uw bestelling en uiteraard ook voor uw recensie! Fijne dag toegewenst! Team Verfuitverkoop.nl
Top verf
Beste Wilbert, Bedankt voor uw bestelling en uiteraard ook voor uw recensie! Fijne dag toegewenst! Team Verfuitverkoop.nl
Netjes terug gebeld over een vraag wat betreft de volledige belasting na opbrengen van de coating. Na 4 dagen volledig belastbaar. Prijstechnisch zeer interessant.
Beste Arnold, Helaas hebben wij uw email over het hoofd gezien, wij hebben u zojuist telefonisch uw vraag kunnen beantwoorden! Hopelijk heeft u zo voldoende informatie. Mocht u nog meer vragen hebben dan horen wij dit graag. Fijne dag Team Verfuitverkoop.nl
Originele beoordeling
Helaas geen antwoord gekregen op een vraag via de mail.
Prima kwaliteit en netjes geleverd volgens afspraak
Beste Jans, Bedankt voor uw bestelling en uiteraard ook uw recensie! Wij wensen u een fijne dag verder! Team Verfuitverkoop.nl
Snelle levering. Leuke prijs. Goed overleg!
Beste Andre, Wij hebben zojuist telefonisch contact gehad en excuses voor de miscommunicatie! Wij wensen u alsnog een fijne dag toe! Team Verfuitverkoop.nl
Originele beoordeling
Twee tellen na het plaatsen van een bestelling van Sigma SU kwam ik erachter dat ik grondverf was vergeten te bestellen. Via contactformulier en e-mail verzocht oh kon worden. Ook nog een keer of proberen te bellen. Nu -al weer dagen na de levering- nog steeds geen enkele reactie vernomen. En uiteraard ook nog steeds geen grondverf. Jammer
Gewoon goed.
Beste Gerrit, Bedankt voor uw bestelling en uw recensie!! Fijne dag toegewenst! Team Verfuitverkoop.nl
Top kwaliteit en snelle levering.
Beste I Baza, Wij waarderen het dat u bij ons een bestelling heeft geplaatst en ook nog eens een mooie recensie heeft achter gelaten! Verfuitverkoop.nl wenst u een mooie dag toe! Team Verfuitverkoop.nl
Zeer mooi materiaal en goede kwaliteit
Beste Edgar, Bedankt voor uw bestelling en voor uw beoordeling. Dit waarderen wij zeer! Het resultaat wat u via de app heeft toegestuurd ziet er mooi uit! Wij wensen u ook een mooie dag! Team Verfuitverkoop.nl
ben een nieuwe klant de bestelling ging vlekkeloos online en werd bezorgd de chauffeur was behulpzaam en op tijd en de betoncoating super kwaliteit mijn klant is dik te vrede
Beste Dick, Bedankt voor uw bestelling en voor uw beoordeling. Dit waarderen wij zeer! Wij wensen u ook een mooie dag! Team Verfuitverkoop.nl
Snelle en complete levering.
Beste Bigboss, Wat goed te horen dat u tevreden bent! Fijn weekend Team Verfuitverkoop.nl
Gebeld voor advies, besteld, volgende dag geleverd.
Beste K.J. Bedankt voor uw bestelling en wat super fijn dat u uw mening met ons gedeeld heeft! Team Verfuitverkoop.nl
Verf mengen ook prima in orde. Voortaan eerst hier kijken!
Beste Marleen, Wat leuk om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw recensie! Fijne dag Team Verfuitverkoop.nl
De snelheid van de levering is uitstekend
Beste J, Bedankt voor uw recensie! Dat waarderen wij ! Fijne dag verder, Team Verfuitverkoop.nl
Product geleverd zoals omschreven en snel thuos bezorgd met correcte updates van het logistieke proces.
Beste Kerensa, Bedankt voor uw recensie! Dat waarderen wij ! Fijne dag verder, Team Verfuitverkoop.nl
Prima.
Top Verf!
Beste Sinnige, Bedankt voor uw bestelling en recensie! Wij zijn blij te horen dat u de verf goed vond! Fijne dag! Team Verfuitverkoop.nl
De prijs kwaliteit van de producten die ik ontvangen heb vind ik super! In november kom ik bij jullie terug!
Beste Thomas, Bedankt voor uw bestelling en recensie! Wij zijn blij te horen dat u de verf goed vond en tot in November! Fijne dag! Team Verfuitverkoop.nl
Zéér correct
Beste Marc, Bedankt voor de recensie! Wij waarderen het erg dat u tijd neemt ons een beoordeling te geven. Fijne zondag! Team Verfuitverkoop.nl
Snelle levering.
Beste Piet, Bedankt voor de recensie! Wij waarderen het erg dat u tijd neemt ons een beoordeling te geven. Fijne zondag! Team Verfuitverkoop.nl
Professionele verf voor een goede prijs Snelle levering
Timmerwerf 55
1969 NJ Heemskerk