goede service

door een fout van het vervoersbedrijf was de zending niet compleet. de volgende dag werd de verf door verfuitverkoop bij ons thuis gebracht zodat de schilders verder konden gaan.

Geweldig , betrouwbaar super service

Snel geleverd en goede aftersale service

Snelle levering van het product

Super snelle levering van het bestelde product…

Goed op de hoogte gebracht via de mail en snelle levering.

Potten zorgvuldig verpakt met deksel extra gesloten met plakband.

Besteld via de website. Na een uur kon ik t al afhalen in Heemskerk. De verf gebruikt en mooi resultaat.

ik kan niet meer zeggen dan voortreffelijk

zeer goed zeer snel

Ik heb het product niet kunnen gebruiken door ziekte. Maar de contact, en voorlichting bij verkoop en terug name waren geweldig.

Goede Kwaliteit en Snelle levering

Maandag om 15.23 uur besteld en de volgende werkdag had ik de verf al binnen om 09.31 uur. Verf gebruikt en dekt super goed!

Prima betonverf.

Prima betonverf, goede dekking.

voldoende

Niet op de afgesproken tijdstip ontvangen. dit probleem lag bij de bezorger

Communicatie kan beter.

Moeilijk bereikbaar als er vragen zijn of problemen met de verzending. Diverse malen gepoogd telefonisch contact te krijgen. Dit nodigt niet uit om in de toekomst zaken te doen op deze manier. Wil dit voor de verfwinkel zeker aanraden iets mee te doen. Communicatie beter in de toekomst dan nog bereidt zaken met hun te doen. Met vriendelijke groet Martin.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk