Snel verzonden goed verpakt

Snel verzonden, goed verpakt

Scherpe prijzen en proffesioneel advies

Na uitbreiding van mijn betonnen vijver zat ik met kleurverschil. Toen ik Verfuitverkoop vond op het internet, heb ik gelijk advies gevraagd. Ik kreeg snel antwoord en hulp bij het selecteren van de juiste primer en coating. Ondertussen heb ik de 2 componenten (eenvoudig te mengen met de handige handleiding) primer en coating gebruikt op de vijver wand en vloer met uitstekend resultaat.

top

goede verf voor de prijs zal er nog van bestellen

Strak in de lak

Dakgoten geschilderd met rubbol SB voorbehandeld met rubbol primer daarna alles overgeschilderd met rubbol SB Goed verwerkbaar met kwast en roller en een mooie glans graad zeer tevreden M.V.GR OANE

PROJECT bloempotten en zuilen

Bloempotten en zuilen geverfd met betonverf en ze zijn prachtig geworden.

Gewoon weer super geholpen Offerte aanvragen en alles keurig en duidelijk op de mail . Netjes een bestellijstje met alles wat je nodig heb voor de perfecte klus

Snelle koop en uitstekende producten

Goede overzicht in de web winkel snel besteld en snel verzonden en ontvangen top

Snelle levering, goede keus en kwaliteit

Beits en lakverf besteld, volgende dag al geleverd en perfecte kwaliteit!!

Prima dekkend

Makkelijk aan te brengen met mooi resultaat.

Snel geleverd goede prijs

Top geregeld en super verf

Grond verf droogt zeer slecht

Droog tijd vermeld op het blik 4 uur ‘s middags om 15.00 ramen in de grondverf gezet Volgende morgen 10.00 verf nog zacht

Goed kwaliteit verf

De rode containerverf werd snel en degelijk verzonden, waardoor ik meteen aan de slag kon met mijn verfproject. De verf is makkelijk aan te brengen en dekt direct erg goed. Het eindresultaat is mooi egaal en precies zoals ik had gehoopt. Ik ben erg tevreden!

Geweldig product

Fijn om mee te werken.

Mijn eerste ervaring is prima. Goede verf snel geleverd. Kom zeker terug voor meer.

Verf snel geleverd

Exact gekregen wat er op de site staat en snelle levering

vuurmekaar

goed smeerbaar mooi zwart

Gemakkelijk bestellen, snel naar de klus!

De bestelling is makkelijk te plaatsen, volgende dag in huis. Op naar de verrfklus!

Snel geleverd, goede informatie/communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel,op tijd,precies wat we besteld hadden en nette prijs

Snel,op tijd,precies wat we besteld hadden en nette prijs.

Goede afhandeling. Snel en goed thuis bezorgd.

Goede en snelle afhandeling, verwerking. Snel en goed thuis bezorgd.

Goede verf. Scherpe prijs

Goede dekkende verf. Snel geleverd. Erg tevreden