Super blij
Bedankt voor de positieve beoordeling, fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Telefonisch snel bereikbaar en snel antwoord op mijn vragen. Zeer snel geleverd. Hoewel de levering zelf door DHL onwijs slecht was. Verzending van 1000 euro beneden achtergelaten… ondanks lift. Verfuitverkoop zelf uitstekend!
Bedankt voor de positieve beoordeling, fijn om te horen! Het is wel gek dat de zending zo neergezet is, dat zijn we niet van ze gewend. We zullen ze daar nog even op aanspreken. Gelukkig is er niks mee gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Waardeloze webwinkel... 2,5L verf besteld, maar ik kreeg 3 kleine blikjes, wat bij elkaar minder was dan 2,5L. Klantenservice gaf aan een bedrag terug te storten, maar nooit wat van gezien, ook niet na 7! herinneringen. Ze reageren gewoon niet meer op mails. Verder waren de verfblikken aan de binnenkant ook verroest. Zou er nooit meer bestellen!
Overzichtelijke site waar je makkelijk kan bestellen. En word keurig op de hoogte gehouden en snel geleverd.
Bedankt voor de positieve beoordeling, dat horen we graag! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Vandaag besteld en morgen in huis, Perfect!
Post.nl had met de doos gegooid of zoiets, want een van de blikken was gaan lekken. Maar dit probleem werd keurig opgelost door de klantenservice van Verfuitverkoop.nl. Voor de rest was alles prima in orde: goede verf, goede kleur, vriendelijke medewerkers, goede telefonische bereikbaarheid en een supersnelle levering. En dat alles voor een prachtige, lage prijs.
Bedankt voor de positieve beoordeling, hopelijk wordt het allemaal erg mooi als het af is! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Betonhars besteld zeer snel geleverd en een gemakkelijke afsluitbare pot super handig
Bedankt voor de positieve beoordeling, dat vinden we leuk om te horen! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Wixx muurverf besteld wat keurig verpakt en snel geleverd is. Goed dekkende verf met mooi eindresultaat.
Snel en correct geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Bankirai olie zwart besteld, snel geleverd, goede prijs, en na aanbrengen super tevreden, goede kwaliteit. Denk wel dat 7m2 per liter verbruik beetje optimistisch is. Is eerder 4 a 5 m2 per liter.
Bedankt voor de positieve beoordeling, van het verbruik zal ik even doorgeven aan degene die dit bijhoudt! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Op woensdag de spullen besteld en donderdag netjes geleverd. Ik hand nog wat vragen over verwerkingstijden en mengverhoudingen, deze werden vlot beantwoord. Ondertussen is de vloer klaar en ziet er super strak uit..
Bedankt voor de positieve beoordeling, dat vinden we leuk om te horen! Dat het dan ook nog zo mooi geworden is is helemaal top. Met voor en na foto's kunt je ook nog kans maken om je aankoopbedrag terug te winnen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
snelle helpdesk. netjes geleverd
Bedankt voor de positieve beoordeling en het mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goed geholpen, goede site, goed product!
Bedankt voor de positieve beoordeling, wat een fijn compliment! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Kwaliteits volle verf en snelle levering.
Snelle levering en goed
Na één laag aanbrengen op de potdeksel planken staat de schuur er weer prachtig bij!
Bedankt voor de positieve beoordeling, als u foto's heeft van voor en na en u stuurt ze op naar [email protected], dan maakt u ook nog kans om uw aankoopbedrag terug te winnen! Dat zou de kers op de taart zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Zeer slecht levering na 5 dagen nog niets van levering. Ik denk dat licht post nl dat zij altijd probleem!!!!!!.
Ik heb even teruggekeken, maar ik zie dat de track en trace aangeeft dat de zending nu wel geleverd is. Als dat niet zo is wilt u dat naar ons mailen? [email protected] dan ga ik er verder achteraan. U heeft op 4 aug besteld en PostNL geeft aan op 9 aug te hebben geleverd. Dat is inderdaad niet de snelheid die wij van PostNL verwachten/hopen. Helaas hebben wij dat zelf niet in de hand. Alles wat voor 15 uur besteld is geven wij dezelfde dag mee aan PostNL. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
De verf is van zeer goede kwaliteit. Problemen worden netjes opgelost, ik had de beschrijving verkeerd gelezen, en had het dubbele aantal liters nodig, gemaild en heb het netjes voor het geld gekregen ivm dubbel was goedkoper dan apart, na een klein foutje de 2 de levering de verkeerde verf gekregen. Gelijk gemaild met foto’s van de blikken en er werd gelijk de juiste verf opgestuurd, en de andere weer geretourneerd. Kortom ga zo door de service is uitstekend.
Bedankt voor de positieve beoordeling, het is zeker de bedoeling om zo door te gaan! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Na het bellen van de klantenservice heb ik de geadviseerde verf besteld. De volgende dag werd de verf al bezorgd. Beter kan het niet!
Bedankt voor de positieve beoordeling, wat een mooi compliment! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Is voor mijn ervaring ********ij. Heb nooit iets mogen ontvangen. En bij beantwoording van hun mail kreeg ik het bericht dat dit email adres niet bestaat
Wij proberen u zeker niet op te lichten. Ik ben even in het systeem gaan kijken wat ik terug kan vinden. U heeft op 2-8 besteld, wij hebben dit op 4-8 naar de vervoerder gestuurd. Op 5-8 heeft PostNL dit bij u geprobeerd aan te bieden, maar dat is niet gelukt. Zij hebben het nu bij een PostNL afhaalpunt gebracht. U kunt het daar afhalen tot 14-8, daarna gaan zij het retour sturen. Als het goed is heeft u vanuit PostNL track en trace mails gekregen. Het adres waar het nu ligt is Praxis, op de Hoge Morsweg 152-A in Leiden. Ik weet niet naar welk mailadres u gemaild heeft, maar [email protected] komt echt aan. Met vriendelijk groet, Team Verfuitverkoop.nl
Sneller levering en precies wat ik hoopte te ontvangen
Bedankt voor de positieve beoordeling, dat is fijn, dan kunt u nu aan de klus beginnen! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
De producten smeren goed over de vloer, de primer dekt al goed en de coating geeft een strak egaal eindresultaat!
Bedankt voor de positieve beoordeling, dat horen we graag! Als u voor en na foto's heeft en u mailt ze naar [email protected] kunt u ook nog uw aankoopbedrag terugwinnen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Voor het eerste keer bestel ik hier ,maar zou zeker niet de laatste zijn ! Àlles perfect voor een superprijs !
Bedankt voor de positieve beoordeling, u bent altijd welkom! Als je in de buurt van Alkmaar bent, kom dan gezellig langs, de koffie staat klaar. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor de positieve beoordeling, goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
De voorlichting voor het coaten van ons terras was prima. Met het resultaat zijn wij erg tevreden. Fam. Van der Sluis - Huisman.
Timmerwerf 55
1969 NJ Heemskerk