Snel geleverd.

Top geregeld!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Kwaliteit van de bestelde primer was top!

Een goeie keuze.

Prima kwaliteit prijs verhouding.

Snelle levering , mooi resultaat gekregen van het product!

zeker een aanrader om hier nog verdere aankopen te doen!

Snel en goed

Levering gaat snel,en alles goed verpakt

Prima coating snel droog

Prima coating snel droog snelle levering

Snelle levering, goed product

Als professioneel schilder, ben ik zeer tevreden spreken over de wixx producten (latex/voorstrijk). Zeer betaalbaar, goede kwaliteit en een snelle levering (zodat we lekker verder kunnen met de klus)

perfect

al bij bestel en het is altijd wat ze beloven. goede verf en snelle levering

Snel en voordelig, vandaag besteld volgende dag in huis. Volgende keer graag zonder piepschuim want die vlug alle kanten op bij het uitpakken

Alles verliep prima

Goede prijzen, heel vlot geleverd!

Verkeerde inhoud verfblik

Aangegeven dat de verf niet is wat het etiket vermeld. Fotos bijgevoegd. Het moest primer zijn maar is hoogglans lak. Schilder al 30 jaar weet het verschil. Hun kunnen schijnbaar van een foto concluderen dat het waarschijnlijk wel de primer is ik heb echter nog nooit een primer gehad die niet dekt en niet uithardt op plamuur . Mijn advies koop geen verf bij deze aanbieder

In 1 woord uitstekend!

Ik heb mijn bestelling geplaatst en vervolgens aangegeven op welke datum ik de order graag zou ontvangen, dit is door verfuitverkoop zeer goed opgepakt en ook op de afgesproken datum bezorgd. Ik had best wat verf besteld, maar dit was heel netjes en zorgvuldig verpakt op een pallet. Van mij krijgt Verfuitverkoop een dikke 10! Voor iedereen een aanrader dus. Ik zal hier ook zeker vaker gaan bestellen aangezien ik net begonnen ben aan een heel groot project, waar ik nog aanzienlijk wat verf voor nodig ga hebben!

Prima kwaliteit en goedecservice

Aanrader!!

Groot Assortiment, Mooie Prijzen & Aanbiedingen, Super Klantenservice 6 Potten Verf Gekocht, Helaas Is 1 Pot Onderweg Open Gebarsten, Contact Gezocht Met De Klantenservice Netjes Opgelost & Ern Mooie Tegemoetkoming Gehad! Heel Erg Bedankr

Makkelijk te bestellen, snelle levering, verf van hoog waardige kwaliteit. Helemaal top!

Super service

Snelle en correcte afhandeling van bestelling tot levering , dankuwel !!

Goeie website met prima prijzen en goede service

Ik had het verkeerde type verf besteld. Mail gestuurd en de volgende dag al een bevestiging van de wijziging. Daarnaast is de bestelling ook snel afgestuurd. Daar kunnen vele webshops nog wat van leren!

Snelle levering.

Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Zeer makkelijke website en voordelige prijzen. Zowel de prijs als kwaliteit zijn perfect en de levering is zeer snel. Bij twijfel van zelf gekozen kleur of foutje in de ral kleur helpen ze vlot en snel. 10/10!

Bijzonder goed

Verf werd snel en korrekt geleverd. Ik had betaald en zag later dat ik recht op korting had. Een telefoontje was genoeg om deze korting alsnog te krijgen.

Snel en prima geregeld en bezorgd

Snel en prima geregeld en bezorgd

Goede,makkelijke website, En een snelle levering, goed verakt, Erg tevreden !

prima geholpen

Belletje in de hal is geen overbodige luxe, als iedereen aan de gang is duurt het even.

Niet aan te raden.

Ik raad dit bedrijf aan niemand aan. Zeer slechte klantenservice. Pakket is tijdens retour kwijtgeraakt en er wordt als bedrijf 0 meegedacht met de particulier. Uiteraard is verzender van pakket verantwoordelijk, maar voor het bedrijf zijn de kosten te verwaarlozen en ik ben mijn geld gewoonweg kwijt. 0 meedenken in het hele proces.

2K Betonverf al een tijdje in huis, nu verwerkt. TOP!!

Afgelopen week de bestelling van november verwerkt. Uitstekend product met dito verwerkings mogelijkheid. Garage is er enorm van opgeknapt. Exact volgens de beschrijving van verfuitverkoop verwerkt en het resultaat mag er zijn. Aanrader.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk