Bedankt voor de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Kwaliteit van de bestelde primer was top!
Bedankt voor de positieve beoordeling. De primer wordt natuurlijk nog veel mooier als u hem afwerkt met een aflak/muurverf. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Prima kwaliteit prijs verhouding.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goede verf hoeft niet duur te zijn, maar je moet ons wel weten te vinden. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
zeker een aanrader om hier nog verdere aankopen te doen!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Als u nog voor en na foto's heeft zien we die graag, dan kunt u zelfs uw aankoopbedrag terug winnen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Levering gaat snel,en alles goed verpakt
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat vinden we leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Prima coating snel droog snelle levering
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat fijn om te horen Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Als professioneel schilder, ben ik zeer tevreden spreken over de wixx producten (latex/voorstrijk). Zeer betaalbaar, goede kwaliteit en een snelle levering (zodat we lekker verder kunnen met de klus)
Bedankt voor de positieve beoordeling! Het is (nog) geen bekend merk maar wel een goede, we zijn er trots op! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
al bij bestel en het is altijd wat ze beloven. goede verf en snelle levering
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snel en voordelig, vandaag besteld volgende dag in huis. Volgende keer graag zonder piepschuim want die vlug alle kanten op bij het uitpakken
Bedankt voor de positieve beoordeling! We kunnen de piepschuim niet weglaten, dan komt er teveel met schade aan. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goede prijzen, heel vlot geleverd!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Aangegeven dat de verf niet is wat het etiket vermeld. Fotos bijgevoegd. Het moest primer zijn maar is hoogglans lak. Schilder al 30 jaar weet het verschil. Hun kunnen schijnbaar van een foto concluderen dat het waarschijnlijk wel de primer is ik heb echter nog nooit een primer gehad die niet dekt en niet uithardt op plamuur . Mijn advies koop geen verf bij deze aanbieder
Ik heb mijn bestelling geplaatst en vervolgens aangegeven op welke datum ik de order graag zou ontvangen, dit is door verfuitverkoop zeer goed opgepakt en ook op de afgesproken datum bezorgd. Ik had best wat verf besteld, maar dit was heel netjes en zorgvuldig verpakt op een pallet. Van mij krijgt Verfuitverkoop een dikke 10! Voor iedereen een aanrader dus. Ik zal hier ook zeker vaker gaan bestellen aangezien ik net begonnen ben aan een heel groot project, waar ik nog aanzienlijk wat verf voor nodig ga hebben!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Graag gedaan! U bent altijd welkom. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Prima kwaliteit en goedecservice
Groot Assortiment, Mooie Prijzen & Aanbiedingen, Super Klantenservice 6 Potten Verf Gekocht, Helaas Is 1 Pot Onderweg Open Gebarsten, Contact Gezocht Met De Klantenservice Netjes Opgelost & Ern Mooie Tegemoetkoming Gehad! Heel Erg Bedankr
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Makkelijk te bestellen, snelle levering, verf van hoog waardige kwaliteit. Helemaal top!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snelle en correcte afhandeling van bestelling tot levering , dankuwel !!
Ik had het verkeerde type verf besteld. Mail gestuurd en de volgende dag al een bevestiging van de wijziging. Daarnaast is de bestelling ook snel afgestuurd. Daar kunnen vele webshops nog wat van leren!
Bedankt voor de positieve beoordeling! We zullen andere websites een mail sturen hoe wij dat doen, :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Voldoet volledig aan de verwachtingen.
Zeer makkelijke website en voordelige prijzen. Zowel de prijs als kwaliteit zijn perfect en de levering is zeer snel. Bij twijfel van zelf gekozen kleur of foutje in de ral kleur helpen ze vlot en snel. 10/10!
Verf werd snel en korrekt geleverd. Ik had betaald en zag later dat ik recht op korting had. Een telefoontje was genoeg om deze korting alsnog te krijgen.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Uiteraard regelen we dat nog even :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snel en prima geregeld en bezorgd
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goede,makkelijke website, En een snelle levering, goed verakt, Erg tevreden !
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat is waar we dagelijks ons best voor doen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Belletje in de hal is geen overbodige luxe, als iedereen aan de gang is duurt het even.
Bedankt voor de positieve beoordeling! In principe gaat er een belletje als u bij ons binnen stapt, maar af en toe doet hij het niet. Mocht u nog een keer langs komen en het duurt lang kunt u de voordeur nog een keer open en dicht doen, maar meestal zit er iemand :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ik raad dit bedrijf aan niemand aan. Zeer slechte klantenservice. Pakket is tijdens retour kwijtgeraakt en er wordt als bedrijf 0 meegedacht met de particulier. Uiteraard is verzender van pakket verantwoordelijk, maar voor het bedrijf zijn de kosten te verwaarlozen en ik ben mijn geld gewoonweg kwijt. 0 meedenken in het hele proces.
Afgelopen week de bestelling van november verwerkt. Uitstekend product met dito verwerkings mogelijkheid. Garage is er enorm van opgeknapt. Exact volgens de beschrijving van verfuitverkoop verwerkt en het resultaat mag er zijn. Aanrader.
Bedankt voor de positieve beoordeling! We hebben de foto's gezien, is mooi geworden. Wie weet wint u uw aankoopbedrag terug. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Timmerwerf 55
1969 NJ Heemskerk