Mijn ervaring is heel goed

Goed bereikbaar en vriendelijkheid

Zeer correcte en vlotte bestelling.

De verf was vlug geleverd , getest met airless pistool ,onverdund en ben zeer tevreden van het resultaat.

Zeer klantvriendelijk

Na een beschadigde zending, alles in 1 mailtje opgelost en meer dan tevreden.

Beste Ik had een email gekregen van post nl dat mijn bestelling geleverd was terwijl dat niet zo was. Maar dank zij de goede zorgen van jullie Heb ik direct een nieuwe toegestuurd gekregen Dank u

Goede aanbieding en service

Prijs kwaliteit is prima

top

Snelle verzending en goed product top

Vlotte en snelle service

Had besteld volgende dag al binnen kom gelijk weer verder

Verleden week zaterdag zou verf geleverd worden.Maar helaas was pakket stuk .Post nl heeft het weer meegenomen.Maar bij de omschrijving gezet dat ik pakket geweigerd had.Na dagen niks horen van post nl.Jullie bedrijf gebeld en de situatie verteld .Blijkt dat post nl niks had doorgegeven en pakket ook nog niet retour had gestuurd.Medewerker van jullie bedrijf heeft meteen actie ondernomen .En nu andere pot verf opgestuurd.Die ik zo binnen krijg.En zij gaat met post nl in conclaaf, waar de andere bestelling is gebleven.Ben blij met deze snelle oplossing.Dankjewel

?

Zeer tevreden.

Was er huiverig voor maar de bestelling kwam sneller dan gedacht en ook nog het juiste. Zeer tevreden met deze site. Er zullen nog meerdere bestellingen volgen!

Goed materiaal en snel bestel- en leverproces

Goed materiaal en snel bestel- en leverproces. Zoekend naar het geschikte vergrote en verrast door de lage prijs. Dus prijs/kwaliteit een topproduct.

top

Handel fouten vlug en correct op

Kwaliteit

Het is een gooien verf

prima, helemaal zoals verwacht.

prima, helemaal zoals verwacht.

Goede kwaliteit verf en snelle service!

Al meerdere keren hier onze verf besteld. Wij zijn tevreden.

Snelheid en duidelijkheid!

Ik gebruik meestal verf van Sikkens en daar de verf op was, een bestelling gedaan en de volgende dag, kon ik weer verder met mijn verfklus(je)

Super geregeld snelle levering

Goede service, snelle levering.

Duidelijke communicatie en snel geleverd!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Superaardig

Word altijd vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd om alle informatie en tips te bespreken

Top kwaliteit

Top kwaliteit epoxy verf, snelle levering Dikke aanrader

De 2-componenten Epoxyprimer was zeer goed en snel te mengen, daarna eenvoudig met vachtrol aan te brengen. De geur is wel sterk, beste als je hier last van hebt om een goed gezichtsmasker op te zetten. De 1-component P.U. betonverf in Telegrijs aangebracht in 2 lagen, hoewel de eerste laag al vrij goed dekkend is. Makkelijk aan te brengen met een vachtrol, wel goed ventileren i.v.m. sterke geur.

Perfect geholpen!!

Ik kwam de verf ophalen, en kreeg alle informatie en tips die ik nodig had om de vloer er strak in te krijgen! Top zaak!

Snelle levering.duidelijke website

Supersnel geleverd

Ik kon niet geloven dat de verf die wij wilden bestellen om onze trap helemaal op te frissen hier voor de helft van de prijs te vinden was. Wat donderdag begon als een hersenspinsel kon zaterdagochtend al uitgevoerd worden want vrijdag besteld en zaterdagochtend was de verf geleverd. Nu 3 dagen verder is de klus af en kan onze trap er weer een tijd opgefrist tegenaan.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk