Kwaliteit verf

Prettige communicatie, redelijke prijzen en zeer snelle levertijden.

Al meerdere keren besteld op de prettige website. De prijzen zijn competatief en redelijk. De levering is supersnel en degelijk en goed verpakt.

Scherpe prijzen en supersnelle levering

Niets dan lof: zelfs als Gamma 50% van ‘de prijs’ (welke prijs eigenlijk?) afhaalt ben ik bij jullie nog een stuk goedkoper uit. En de service is uitstekend!

Slecht

Bestelling geplaatst, verzendbevestiging ontvangen. Later bericht dat product niet op voorraad was. Verwachte levertijd 2 weken.

Super fijne verf om mee te werken!

Ik had al mijn deuren matzwart maar daar zie je elke vingerafdruk op. Toen ben ik overgestapt op WIXX PRO SCHAKELVERF Satin. De verf strijkt ontzettend goed uit, goed dekkend en mooi aan te brengen met een acrylkwast. Industriële look blijft ondanks de zijdeglans.

Product was niet op voorraad terwijl hij besteld was.

Product was niet op voorraad terwijk ik hem besteld had. Netjes de volgende dag een mail gekregen met een andere optie die duurder was en kwalitatief beter. Het verschil hoefde ik niet te betalen omdat hun voorraad op de site niet klopt. Heel netjes gehandeld en tot de volgende keer!

Slechte service bij problemen.

Chassis wixx pro coating, zeer slechte hechting en drogen van coating. Na 1 week in verwarmde ruimte nog niet droog. Volgens verfuitverkoop is de voorbehandeling niet goed, chassis niet schoon, stoffig, vettig en te koud. Er mogen alleen hele dunne lagen op, anders droogt de lak niet. Vervolgens op een testplaatje nog een keer getest. Met chassislak en gewone verf, resultaat: chassislak niet droog en de verf wel. Heel veel extra werk om chassis weer schoon te krijgen en te behandelen. Nu echter niet met lak van verfuitverkoop.

Levering helemaal goed

Heb de verf nog niet gebruikt dus kan geen perfecte score geven.

Snel geleverd en goede verf

Snel geleverd en goede verf

Helaas geen gehoor wanneer je een klacht hebt

Het begon heel positief met aardig contact met ik dacht goed advies. Later bleek dit advies verkeerd te zijn en was de verf ongeschikt voor mijn klus. Helaas bleek bij levering ook dat de blikken stuk waren, ze liepen leeg. Na meerdere emails helaas geen gehoor. Jammer dat ze zo met klanten omgaan. Zowel verkeerd advies als vervolgens niet reageren op een klacht. Persoonlijk zal ik nooit meer kopen bij verfuitverkoop.nl.

Prima materiaal op tijd in huis

Tsja, wat moet je er verder over zeggen. De producten zijn wat je er van verwacht en het is op de afgesproken tijd in huis. Meer kun je als consument niet wensen. Prima leverancier.

Geweldige product

Heb mijn schutting behandeld met Belgisch Carboleum, dekt goed en ziet er nu top uit.

Klantvriendelijkheid en service top !

Fantastische en zeer vriendelijke uitleg bij aanschaf product. Verffilters werden kosteloos meegegeven.

Lekker voordelig

Lekker snel geleverd en lekker goedkoop kort maar krachtig.

Goede verf

Snelle levering,de juiste kleur en strijkt mooi uit

Snelle verzending en verpakking en uitstekende kwaliteit van de verf

Super snelle levering en goed product

Snelle en goede levering

Snel geleverd en zeker een mooie prijs! Aanrader.

Kwaliteit verf,scherp in prijs. Vlugge levering. Een aanrader!!!

Een absolute aanrader.

Een overzichtelijke en duidelijke website. Met zeer aantrekkelijke, sterk cocurrerende prijzen. Zeer goed verpakt en keurig op tijd ontvangen.

DOEN HET NODIG VOOR HUN KLANTEN TOP

BIJ NIET LEVERING DOOR POST NL, DOOR BESCHADIGDE BESTELLING ZEER SNEL NIEUWE BESTELLING AFGELEVERD , WAARVOOR , DANK

Geleverd zoals besteld. Wat is er dan verder nig te vertellen.

Snel

Snel in huis

correcte levering en zeer vlot na bestelling

nadat ik ś avonds het pakket aan benodigdheden had samengesteld en betaald, werd alles de volgende dag net na de middag al geleverd. ik kan ermee aan het werk.....

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk