Snel en goed

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden over de snelle en correcte levering en voor een goede prijs. Voor herhaling vatbaar.

Zeer tevreden over het bestelde product.

Snel geleverd.

Gewoon top!

Blik van 2.5 liter besteld maar blijkbaar waren deze op. 3 x 1 liter ontvangen. Helemaal top!

Snel mijn verf thuisbezorgd, kan weer verder met schilderen!

Goede prijs en snelle levering.

Goede service , komen afspraken na

levering zoals beschreven en verwacht. super dus.

levering zoals beschreven en verwacht. super dus.

Mooi product voor een nog mooiere prijs

Snelle levering en goede kwaliteit voor een mooi eindresultaat

snel en goed

snel en goed

Geweldige service . Een emmer histor perfect finish op kleur gemengd voor bijna de helft van de de prijs van de bouwmarkt .. En nog thuis, goed verpakt afgeleverd

Product zoals omschreven. Prima verzending

Niets op aan te merken.

Zeven sterren mag ook. Goede verf, redelijke prijs, flitslevering...

Correcte levering. Telefonisch zeer goede uitleg op vragen.

Makkelijk te verwerken product. Wel alle stappen doorlopen: Ontvetten, spoelen met water, primer, coating, quartz zand, overtollige zand opzuigen en laatste laag epoxy coating 550 aangebracht.

Zeer positief!!

De service is uitstekend goed kweletatief materiaal en zeer snel geleverd het is duidelijk dat er een professionele organisatie achter deze firma zit

Gewldig

Vriendelijke mensen

Zeer snelle levering

zeer makkelijk om te bestellen en zeer snelle verzending

In een haal, perfect.

Deze kleur was niet meer te krijgen. Bij verfuitverkoop nog wel. Met 1 dag binnen. Geweldig.

Prima product

Prima product. Nadat ik het bolletje met de gewenste witte kleur had aangeklikt werd er transparante verf afgeleverd. Deze 'kleur' stond helemaal niet bij de te kiezen opties. Zelf had ik blijkbaar verzuimd om het op de bon te controleren want daar stond wel op dat er transparant geleverd zou worden.

Makkelijk te bestellen

Snelle en goede levering.

Supergoed

Goede verf netjes allemaal

Voorlopig goede verf 1 maal al gebruikt nu de tweede keer

Snelle levering verf van goed kwaliteit nu moet later nog blijken mvg

goed advies, en prima prijs.

ik heb een goed gesprek gehad, met een goed advies. verder prima op tijd geleverd, voor een prima prijs. bedankt en wellicht tot een volgende keer!

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk