Goede muurverf

In eerste instantie was ik heel erg benieuwd naar de muurverf die ik besteld had, is toch anders op een plaatje qua kleur, Maar ben blij verrast om de kleur. De verzending ging top. Snel en netjes verpakt.

top

alles naar behoren

goed product

Snel bezorgd en super goed, en netjes verpakt.

Snel bezorgd en super goed, en netjes verpakt.

Krijg ze niet meer te pakken na levering product

Heb inmiddels 5x geprobeerd contact te zoeken omdat de vloercoating erg snel krassen geeft. Ze reageren gewoon helemaal niet.

Ga vooral zo door.

Heb verf proberen te bestellen via de website maar de juiste kleur stond niet op de site vermeld. Na een mail in het weekend die ook in zeer snel in het weekend werd beantwoord was de juiste kleur bestellen geen probleem. De verf werd zeer goed verpakt en snel geleverd. Verfuitverkoop ga vooral zo door met deze goede service de volgende keer ga ik ook bij jullie bestellen.

Goede en snelle service

Ik had gebeld om informatie over het product te vragen, aan de telefoon vriendelijk, kundig en geduldig geholpen. Product besteld en binnen een dag had ik het al thuis ontvangen.

Nette service en uitstekende verf

Snelle service en zeer nette verf

Goed .

Top bedrijf, goede service snel geleverd!

Binnenlak en grondverf besteld maar was vergeten kleurnummer grondverf door te geven. Meteen gebeld, zelfs advies gekregen en geregeld. Volgende dag verf in huis!

Aanrader

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Binnen één dag alles geregeld!

Werkt echt perfect. Kleurennummers doorgeven en een dag afspreken waarop je de verf komt halen. Top. En echt een goede kwaliteit.

Hele snelle levering

Kwaliteit geleverd

Coating besteld geleverd en boven mijn verwachting zeer tevreden tegels knappen er goed er goed van op.

Aanrader !

Bestelling geplaatst en volgende dag al geleverd . Helaas was er iets niet in orde maar dat is uitstekend opgelost . Een absolute aanrader om hier te bestellen

Gewoon goed en snel

Niks aan toe te voegen

Snel en goede levering van betaalbare verf

Correct

Besteld meteen geleverd

Top geregeld

Niets op aan te merken

Goede service !

Netjes geleverd !

Goede producten en service en kwaliteit top

zeer goede verf voor mooie prijs

eerste keer verf besteld, verf was goed verpakt en binnen 48 uur werd het geleverd. Persoonlijk had ik graag een omschrijving gehad hoe de epoxy verf te verwerken. Nu alles weer opgezocht op website. Maar verder erg tevreden.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk