Netjes verpakt en echte goede kwaliteit

Snel geleverd, zonder problemen.

Wixx 2k primer, 650 extreme coating en antislip zijn snel geleverd, zonder problemen. Bij alle 3 de producten is helaas geen gebruiksvoorschrift beschikbaar, de website bied enige uitkomst maar is niet gedetailleerd genoeg. De telefonische vragen werden direct en met enthousiasme beantwoord.

Snel geleverd volgens afspraak en uitstekend verpakt

Uitstekend, een volgende keer bestel ik er weer

Gekregen wat ik heb besteld keurig verpakt en netjes op tijd

Meer dan goed

Goed verpakt en erg snel geleverd! Top!

Top Product, Wel flink geur, maar het resultaat mag er zijn!

Top Product, Wel flink geur, maar het resultaat mag er zijn! Moet de ruimte goed luchten na het schilderen. De "terpentine lucht" is echt heftig!

Netjes op tijd geleverd, goede kwaliteit verd

Extra complimenten voor de chauffeur, bracht de pallet met verf tot in de tuin met elektrische palletwagen

Super goed en snel geleverd

Super snelle service

Fijn spul om mee te werken

Goed geholpen en alles snel geregeld, top verf.

perfect

perfect

Perfect en snel

Ook telefonisch

Supersnel

Ik was aangenaam verrast dat ik mijn pakje zo blug heb ontvangen.!

Top begeleiding

De mannen zijn er vriendelijk. Je kan ze alles vragen. Ze nemen de tijd voor je.

vakbekwaam, snel, prijsgunstig, super transport

Aardige en vakbekwame medewerker. Advies ipv verkoopresultaten. Heerlijk.

Prima, en flexibel omgegaan met mijn wijziging.

De gekozen kleur was ook perfect gemengd. Erg blij met het resultaat.

correcte, snelle levering

Werd snel geleverd en levering was correct; verfemmers waren veilig verpakt.

Correct verlopen

Alles goed verlopen zoals het er staat.

Zeer goede service

Goed advies en goede levering met goede vervoerder en goed ingepakt voor tramsport

Snelle service !

Volgende dag in huis , prijs is heel scherp

De verkochte verf lijkt OK, de service is daarentegen ondermaats

Had 2 componenten betonverf gekocht voor de vloer van mijn garage. Ik had slechts een halve blik mengsel gemaakt. Gelukkig, want het kleur viel wat te licht uit. Dan maar een bijkomende kit verf besteld, maar in iets donkerder kleur . Gezien ik opnieuw slechts een halve dosis wou maken, heb ik de resterende catalisator gebruikt van de eerste kleur. Zo kon ik een ongeopende blik catasisator behouden voor de overige verf. Ik kreeg echter een eigenaardige reactie toen ik de catalisator bij de verf goot; hij kristaliseerde precies. Gelukkig was deze nog niet vermengd en heb ik die kristaliserende catalisator opniew kunnen verwijderen. Dan heb ik Verfuitverkoop gecontacteerd. Deze vertelden mij dat je de verf en catalisator per "pakket" moet gebruiken. Gezien het hier om éénzelfde product gaat, van éénzelfde merk en type, met enkel de kleur die wat wat donkerder is vind ik dit een heel raar antwoord. Tenzij ze restjes verkopen die opgekocht werden bij verschillende leveranciers en die in hun eigen potjes doen. Dan zou het inderdaad om een ander product kunnen gaan. Bijkomende catalisator apart bestellen kon ook niet. Ik zit nu dus met een aantal onbruikbare liters verf, gezien ik er geen catalisator voor heb. Niet echt klant-minded dus. De verf is nu al een tijdje aangebracht en lijkt goed te houden. Ook het aanbrengen ging vlot. Dus zoals al geschreven: Het product lijkt goed te zijn, de service allesbehalve.

Snelle levering en een fijn Tel contact

Snelle levering en fijn contact via de telefoon

Uitstekende service!

We waren niet helemaal content met de kleur, dus gebeld en ruilen was geen probleem. Zelfs een retouretiket erbij ontvangen en alles netjes afgewikkeld.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk