tevreden

prima verf. heb een nieuwe pot gekocht voor de volgende klus

Bezorgd zoals beloofd

Op tijd bezorgd

Perfecte & snelle service

Helaas lekkage gehad tijdens de verzending. Dit is keurig opgelost voor verf uitverkoop.nl Ondanks de lekkage niet aan hun was te verwijten.

snelle levering en kwaliteit

Product omschrijving kan iets uitgebreider.

Tout es tOK

Très bon site dommage que l'on ne puisse pas échanger en Français...

Geweldige verf

Goeie prijs kwaliteit verhouding Verf dekt goed schutting is weer als nieuw

Pot vies aan de binnenkant rand.

Helaas kan ik de verf niet gebruiken, de binnenkant van de pot bij de rand was aangekoekt en er zaten vuiltjes in de verf, dus volgende keer toch maar naar de winkel…

Goed verpakt levering

Snel en deskundig

We hebben een heeeel oude kleurenwaaier van Flexa, dus eerst gebeld of het kleurnummer werkbaar was voor de mensen daar. Dat was geen probleem en ja, de geleverde verf heeft de goede kleur. De levering was snel en goed verpakt. Dik tevreden!

Niet te duur en snel bezorgt.

Niet te duur en snel bezorgt.

Goed product snel geleverd Enkel jammer blik was lek en alles zat onder de verf zal waarschijnlijk bij de post gebeurt zijn maar misschien anders inpakken

Alles veriep snel en ok

Snel & kwaliteit

Snelle levering van kwaliteitsvolle verf voor een klein prijsje.

Snelle levering en super kwaliteit.

De levering is tot nu toe altijd een dag na bestelling geweest. Goed verpakt. De kwiteit is uitstekent.

Goede communicatie en op tijd geverd

Mooie website en goede prijzen. Wordt erg goed verpakt.

Komt afspraak perfect na

Voor het eerst besteld bij verf verkoop. Goede/duidelijke berichtgeving. Zeer tevreden

Heel tevreden...

Gemakkelijk en goedkoop van prijs.

snel geleverd, goede kwaliteit en goed verpakt!

Weten wat ze verkopen en aandacht voor een deugdelijke verzending.

snelle levering en makkelijk te bestellen.

snelle levering zonder problemen had al eerder dit besteld via mijn zoon

Goede klantenservice

Ik had de bestelling niet goed doorgegeven maar ze zijn heel behulpzaam

Prima geleverd en goede verf

Raar idee om via internet te bestellen maar het ging boven verwachting potten iets gedrukt maakt voor het verwerken niets uit!!

Snelle levering met goed advies

Ik heb goed advies gekregen, en er is snel geleverd. Zou ik alleen nog een factuur kunnen krijgen voor de administratie? met vriendelijke groet Johan v. Nunen.

Ondanks de Pasen die naderde, werd de bestelling binnen een dag verstuurd. Had dezelfde dag al mail met de tracking codes. Goede verf, dekt in een laag. Kleur komt overeen met de foto. Ik weet waar ik voortaan ga bestellen als ik een klus heb. Super bedankt!!

Zeer klant vriendelijk

Bestellen ging super eenvoudig en netjes geïnformeerd over de status. Helaas bij de Duitse Post / DHL is er niet echt netjes met het goed verpakte product omgegaan, maar dat is een externe factor. Dit uiteraard wel gemeld, en fotos mee gezonden ter bewijs dat er ongeveer een liter was gelekt. Dit is super klant gericht opgepakt en is een korting aangeboden terwijl het de schuld van de vervoerder is. Deze site staat zeker in mijn favorieten voor toekomstige bestellingen

Snelle levering, makkelijke bestelling en wat extra info over het gebruik van de verf

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk