Eenvoudig bestellen en snelle levering

Super snel in huis voor een goede prijs.

tevreden

prijs kwaliteit is goed

Vandaag besteld, morgen in huis! Top verf voor een hele goeie prijs!

Snelle levering.

Goed advies, snelle levering

Na goed advies per mail ontvangen, mijn bestelling gedaan en was volgende dag al in huis.

Snelle levering en goede prijs!

Ik heb 2 poten verf besteld vanuit België. Volgende dag werden deze al geleverd. Potten werden goed dicht geplakt en in een doos vol bescherming geplaatst. Potten kwamen hierdoor perfect dicht toe op bestemming.

Snel en prima geleverd

Dank u prima service

Helemaal top

Prijzen, levering prima. Contact minder goed

Het werd snel geleverd. Producten zijn prima in prijs. Echter telefonisch contact krijgen met jullie lukte niet.

Perfecte communicatie en volgende dag in huis!

Gewoon zoals je wilt dat een bestelling gaat. Ik had lak nodig voor mijn nieuwe vloer. Verfuitverkoop was niet alleen de goedkoopste, ook waren ze vriendelijk, snel in het communiceren en versturen van mijn lak. Volgende dag al in huis… super blij mee!

Prima verf , snelle levering en prima prijs

‘s ochtends besteld , ‘s middags opgehaald klasse

Rotzooi

Waardeloze verf wat niet droog word,inmiddels 60 uur verder

Prima verf voor een goede prijs!

Verf voor een goede prijs. Beter dan je mag verwachten.

fijn spul voor weinig

heel tevreden met de bestelling. supersnel geleverd en gekregen wat is besteld voor een zeer betaalbaar tariff

goede service

goede service en snelle levering

Vlotte levering

Er is echter een minpunt. In de verf was een geklonterd vel ( verf) aanwezig. Dat inspireert geen vertrouwen, tenzij er een geloofwaardige uitleg voor is.

Duurt lang

Heb het nog steeds niet ontvangen

SUPER WINKEL

Normaal betaalde ik in brico 92 euro voor mijn verf en hier is die meer dan 2/3 goedkoper

nette en correcte levering

nette en correcte levering

Super rapide efficace

Très bon produit très bien emballer livraison rapide

Niet geleverd wat ik besteld heb.

Ik bestel 2 potten verf van 750 ml RAL 9016, en krijg allemaal kleine potjes van 250 ml mengverf. Zeer onhandig. Zie nu bij reviews dat dit regelmatig voorkomt.

Super rap

Van daag besteld en de dag er na al thuis. Prijs goed

Snel, Goed en topkwaliteit

Ik heb zowel muurverf als schakelverf besteld, tevens wat bakjes en roerstaafjes. de levering was zeer snel, en de kwaliteit van de bakjes en roerstaafjes zijn top. niet van dat goedkope pruthout wat je bij de bouwmarkt krijgt, maar kwaliteitsroerhoutjes welke je na het gebruik prima schoonkrijgt als je ze afspoelt. (Wel met watergedragen lak natuurlijk) ook was alles goed verpakt, blikken dichtgeplakt zodat ze niet tijdens verzending open gaan. en netjes op de verpakking de melding dat het breekbaar is. Ik ga hier zeker vaker bestellen als ik verf nodig heb. prijs was stuk goedkoper dan dat ik bij de grotere bouwmarkten de verf zou halen. En de verf is van prima kwaliteit, vloeit netjes dus strakke afwerking met de juiste kwasten!

Top besrijf!!

Snelle service, goede uitleg.

Ben zo blij met deze mensen Ze staan je vriendelijk te woord met geduld en tips Ik heb meredere keren hier besteld Blije vaste klant

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk