prima verf. heb een nieuwe pot gekocht voor de volgende klus
Bedankt voor de positieve beoordeling! En u bent nog vele keren vaker welkom :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Op tijd bezorgd
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Helaas lekkage gehad tijdens de verzending. Dit is keurig opgelost voor verf uitverkoop.nl Ondanks de lekkage niet aan hun was te verwijten.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Helaas kan het gebeuren tijdens transport, maar we houden onze klanten graag tevreden :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Product omschrijving kan iets uitgebreider.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Ik zal het doorgeven aan de collega die zich hiermee bezig houdt, wat heeft u precies gemist? (en bij welk product?) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Très bon site dommage que l'on ne puisse pas échanger en Français...
Merci pour votre commentaire positif. Écrire des courriels en français est tout à fait gérable ; nous utilisons un logiciel de traduction. Cordialement, Team Verfuitverkoop.nl
Goeie prijs kwaliteit verhouding Verf dekt goed schutting is weer als nieuw
Bedankt voor de positieve beoordeling! Altijd fijn als het zo opknapt! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Helaas kan ik de verf niet gebruiken, de binnenkant van de pot bij de rand was aangekoekt en er zaten vuiltjes in de verf, dus volgende keer toch maar naar de winkel…
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dit hoort u niet te kunnen verwachten van onze producten, heeft u nog foto's gemaakt misschien, dan kunnen we er nog even naar kijken. Ons mailadres is [email protected] Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goed verpakt levering
We hebben een heeeel oude kleurenwaaier van Flexa, dus eerst gebeld of het kleurnummer werkbaar was voor de mensen daar. Dat was geen probleem en ja, de geleverde verf heeft de goede kleur. De levering was snel en goed verpakt. Dik tevreden!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Gelukkig maar, oude gegevens halen we inderdaad niet uit de mengmachine, nieuwe kleuren kunnen lastiger zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Niet te duur en snel bezorgt.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat is leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goed product snel geleverd Enkel jammer blik was lek en alles zat onder de verf zal waarschijnlijk bij de post gebeurt zijn maar misschien anders inpakken
Bedankt voor de positieve beoordeling! Heeft u misschien foto's gemaakt? U kunt ze dan sturen naar [email protected], misschien kunnen we nog wat regelen. Zonder foto's wordt dat helaas lastig, maar dan is het een tip voor de volgende keer. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het kapot aankomt, maar het kan gebeuren tijdens het transport. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Alles veriep snel en ok
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snelle levering van kwaliteitsvolle verf voor een klein prijsje.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wij vinden dat goede verf niet duur hoeft te zijn, vandaar de mooie/kleine prijs. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
De levering is tot nu toe altijd een dag na bestelling geweest. Goed verpakt. De kwiteit is uitstekent.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Een terugkerende klant, daar worden we blij van. In 99% van de gevallen wordt het de volgende dag geleverd. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Mooie website en goede prijzen. Wordt erg goed verpakt.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Daar doen we ons best voor. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Voor het eerst besteld bij verf verkoop. Goede/duidelijke berichtgeving. Zeer tevreden
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat is leuk om te horen, mocht u nog een keer verf nodig hebben bent u altijd welkom! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Gemakkelijk en goedkoop van prijs.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goede verf hoeft niet duur te zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Weten wat ze verkopen en aandacht voor een deugdelijke verzending.
snelle levering zonder problemen had al eerder dit besteld via mijn zoon
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat vinden we fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ik had de bestelling niet goed doorgegeven maar ze zijn heel behulpzaam
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat een mooi compliment! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Raar idee om via internet te bestellen maar het ging boven verwachting potten iets gedrukt maakt voor het verwerken niets uit!!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Ik snap wel dat u verf bestellen op internet gek vind, maar het gaat heel veel goed (gelukkig :-)) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ik heb goed advies gekregen, en er is snel geleverd. Zou ik alleen nog een factuur kunnen krijgen voor de administratie? met vriendelijke groet Johan v. Nunen.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Ik heb zojuist ook 2 facturen naar u gemaild. Als u andere nodig heeft laat dat maar weten via de mail. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ondanks de Pasen die naderde, werd de bestelling binnen een dag verstuurd. Had dezelfde dag al mail met de tracking codes. Goede verf, dekt in een laag. Kleur komt overeen met de foto. Ik weet waar ik voortaan ga bestellen als ik een klus heb. Super bedankt!!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Je bent altijd welkom en iemand die nog een bij ons besteld is het grootste compliment wat we kunnen krijgen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Bestellen ging super eenvoudig en netjes geïnformeerd over de status. Helaas bij de Duitse Post / DHL is er niet echt netjes met het goed verpakte product omgegaan, maar dat is een externe factor. Dit uiteraard wel gemeld, en fotos mee gezonden ter bewijs dat er ongeveer een liter was gelekt. Dit is super klant gericht opgepakt en is een korting aangeboden terwijl het de schuld van de vervoerder is. Deze site staat zeker in mijn favorieten voor toekomstige bestellingen
Bedankt voor de positieve beoordeling! Ook als het niet helemaal succesvol verloopt hebben we graag tevreden klanten, zoals u :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snelle levering, makkelijke bestelling en wat extra info over het gebruik van de verf
Bedankt voor de positieve beoordeling! Het moet ook niet ingewikkeld worden, is voor onszelf ook niet handig. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Timmerwerf 55
1969 NJ Heemskerk