Eenvoudig bestellen en snel leveren!

Goede prijs, vlotte levering

Duidelijke website, artikel snel gevonden. Volgende dag al geleverd.

Uitstekende klantenservice.

Dit bedrijf helpt je met het kiezen van het product en staan je altijd te woord om samen naar de situatie te kijken. Erg prettig. Meer dan verwacht!

snelle levering en goede verf

in 2 dagen ontvangen. beton primer (blauw spul) en betonverf besteld

Perfect!!

Hele goede verf en snelle levering. Topbedrijf.

Zeer snelle levering

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Goed geregeld snel ontvangen

Geen omslachtig gedoe

Snelle levering en uitstekende latex

Meerder malen de verf besteld en zeer tevreden

Erg goed

Goede kwaliteit, snelle levering.

Heel blij

Super ervaring... Interessante prijzen, contact center vriendelijk en producten op tijd thuis ontvangen. Bedankt!

Gebeld met een verzoek of ze de verf die ik had gekocht (wit) konden om kleuren. Dit was geen probleem zonder kosten! Hierna was helaas mijn verf bij post nl defect geraakt, echter staat bij verfuitverkoop service in een goed vaandel en kreeg zonder kosten een nieuwe set toegestuurd. Ook hun advies is super en heb dan ook de 2 k primer gekocht. Kwaliteit is top kortom zou zeer zeker nog eens iets bij hun bestellen.

Prima Service voor een prima prijs

Prima snelle levering. Uitstekend product.

Snel en correct geholpen. Top bedrijf

Snel en correct geholpen. Snelle levering

Goede en snelle levering

Prima bedrijf

Op tijd verzonden en het product liet zich perfect verwerken.

Van bestellen tot ontvangst en verwerken nergens iets op aan te merken. Bedankt voor de snelle en juiste service Verfuitverkoop.

Geweldig product

Onze PU gietbloer was aangetast en moest gerepareerd worden. Hierdoor moest hij ook weer een nieuwe kleurcoating en die wat wij besteld hadden (PU coating grijs) werkt perfect en dekt enorm goed. Wel echt 24u laten drogen, want men koet niet te gehaast willen zijn. Nu kunnen wij weer lekker moppen en met een trekker alles weghalen. Een aantader voor mensen met allergiën of huisdieren.

goede ervaring

goede ervaring

La commande n’est jamais arrivée

Hallo, Ik ben ontevreden over de bestelling die ik heb besteld. Ik heb aangegeven dat het dringend was, daarna ontvang ik de bestelling van een andere persoon die ik rechtstreeks aan de chauffeur meld dat het niet mijn bestelling is, Ik bel de service om aan te geven dat het een fout is. Ik krijg het antwoord dat ik morgen mijn bestelling zal ontvangen. De volgende dag komt de bezorger terug met dezelfde bestelling die ik de dag ervoor heb geweigerd. Daarna herinner ik me dat ik nieuws had, er is mij verteld dat ik op de hoogte word gehouden, maar geen nieuws. Ik annuleer liever de bestelling die ik moest gaan kopen in een lokale Brico. Jammer voor de service Bonjour, Je suis insatisfait de la commande j’ai commandé. J’ai précisé que c’était urgent, suite à cela je reçois la commande d’une autre personne je signale directement au chauffeur que ce n’est pas ma commande, j’appelle le service pour signaler que c’est une erreur. Je reçois la réponse que demain je recevrai ma commande. Le lendemain le livreur revient avec la même commande que j’ai refuser la veille. Suite à cela je rappel pour avoir des nouvelles on me dit qu’on me tient au courant mais aucune nouvelle. Je préfère annuler la commande j’ai dû aller acheter mes produits dans un Brico du coin. Dommage pour le service

Niks ontvangen

Melding gemaakt dat ik niks ontvangen heb. Geen reactie meer op terug gehad. Hier bestel ik dus niet weer!

Vriendelijk en snelle service

Telefonisch zeer vriendelijk Bestellen online makkelijk Super snelle service

OPGELICHT!!!!!!!!!!!!!!!

verf besteld alles mooi betaald echter nooit iets gekregen en geven geen gehoor meer op herhaaldelijk mailen . zelfs niet op verzoek tot terugbetaling (boven de 100€) geen reactie . jullie zijn gewaarschuwd loop er niet in !!!! jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven voor deze praktijken .

picobello

Snelle levering en hopelijk topproduct !!!

Gewoon goed

Leveren op de afgesproken datum Waar voor je geld

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk