Goed. Mooi resultaat.

Goede prijs kwaliteits verhouding en snelle levering

Levering datum niet gehaald

Ik wacht al een paar dagen op levering en op mijn bericht wanneer het nu geleverd gaat worden krijg ik geen antwoord. Track en trace geeft aan dat het nog niet verzonden is.

Product nog niet gebruikt ivm het weer,

Totaal verkeerde verf geleverd

Ik had decowax antique green besteld. Ik heb 2 potten classic green gekregen. Super aardige jongen aan de telefoon zei dat kan wel kloppen want de antique green is al een tijdje op. Zorg dat je voorraden online kloppen zodat het zichtbaar is voor de klant.

Betonverf

Wij hebben Wixx PU 150 Betonverf Grijs gekocht. Goede kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden....

Keurig afgeleverd en een prima prijs/kwaliteit ver

Keurig afgeleverd en een prima prijs/kwaliteit ver

Duidelijk, scherpe prijzen en snelle service

Snel gezocht, snel gevonden, besteld en snel geleverd. precies wat we nodig hadden, keurig verpakt.

prima product, snelle levering

volgende dag al in huis. goed spul voor een hele nette prijs

Alles naar volle tevredenheid en snel geleverd

Prrfect

Snelle levering, prettige communicatie

Zeer netjes en vakkundig geholpen

Klein aandachtspunt: de telefoon wordt niet altijd opgenomen. Een spraakbericht dat het momenteel druk is, zou kunnen helpen. Dan weet men in ieder geval dat je met het juiste nummer belt.

Goede service goede producten

Scheepsteer zwart. Doet wat het moet doen. Perfect en snel geleverd.

top bedrijf

ze proberen altijd leuk geprijsd te zijn

Netjes

Netjes en correct

Goede producten en uitstekende service

Door een foutieve bestelling van mijzelf en een telefoontje naar Wixx, werd de omruil naar een product, wat ik nodig had, per direct, correct en vriendelijk behandeld. Heel erg tevreden hierover.

snel geleverd

netjes volgens afspraak geleverd.

Wixx Douglas olie: uitstekend product voor een zachte prijs!

Ik heb steeds een ander product gebruik, maar deze was te duur geworden. Dus heb ik voor Wixx douglas olie gekozen. Hiervan was de prijs zeer gunstig. Ik ben aangenaam verrast van de goede kwaliteit.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Zeer vlot geleverd!!!

Handig online besteld en snel in huis ik had een hele goede ervaring

Handig online besteld en snel in huis ik had een hele goede ervaring

Etikettering & Uitstraling ontvangen product

De etikettering zou wat mij betreft iets profesioneler mogen. En het blik verf wat ik besteld had was niet schoon . Verfresten rond het deksel . Was duidelijk geknoeid !

top geregeld

had het besteld stond binnen paar dagen op de stoep in mooie degelijke blikken. vond 1 min puntje bestel je grijs of licht grijs je kan niet zien hoe grijs iets is of licht grijs.

Snelle levering en vakkundig ingepakt!

Snelle levering, vakkundig verpakt!

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk