Goed gelopen

Goed geregeld

Geheel volgens afspraak

De bezorging kwam precies op de afgesproken dag, keurig verpakt

correcte levering

correcte en snelle levering

Snel en correcte afhandeling

Zeer goede ervaring Mijn bestelling stond gereed om afgehaald te worden Verder top producten Zeer goede kwaliteit Ik kan iedereen verfuitverkoop aanbevelen Fred Meekhof Woudenberg

Fijne website met duidelijke beschrijving van de producten tegen een zeer goede prijs en het product is top, wat kan je nu meer wensen !

snel geleverd

Het pakket is snel geleverd - het is goed Maar als je vraag heeft over product of over bestelling - het is helemaal niet mogelijk te krijgen. Ik heb via contact formulier probeerde dat doen, ook via commentaar bij bestelling - helemaal geen antwoord .. ook telefonisch zijn jullie niet bereikbaar

Kwaliteit

Snelle levering en top producten

Na bestelling snel en goed verpakt geleverd

Na bestelling snel en goed verpakt geleverd

zeer vlotte levering en prima verpakt

verft prima, goede dekking

Supersnelle levering

Goede kwaliteit/ prijsverhouding en supersnelle service en levering.

Snel en goed service

De Block verf voor de tegels vervaagde binnen een jaar. Heb een mail gestuurd. Helaas is daar niet op gereageerd. Maar na een telefoontje met Nice heb ik 5%op mij. Nieuwe aankoop gehad. En een goede uitleg hoe dit kan gebeuren. Top jongens

Uitstekend. Snelle levering. Goed product

Vriendelijk geholpen aan telefoon. Goed verpakt en snelle levering. En...... niet duur.

Product kleur verschillend tussen 2 bestellingen

Heb 2x exact dezelfde product besteld. Mat zwarte pu metaalverf. 1x 10liter en 1x 20liter. De een was mat en de andere zijde glans. Met bedrijf gesproken en ze hebben geprobeerd om mee te denken. Maar uiteindelijk geen goede oplossing. Vind het jammer dat ze niet zelf met de oplossing gekomen zijn om het bedrag van de 20 liter verf terug te storten. Heb zelf ook niet de energie om hier achteraan te gaan. Ze weten exact waarom het fout gegaan is. En de oorzaak ligt ook aan hem zijde.

quality shop better and cheaper

Goede service volgende dag in huis!

Mooien nette service (tot nu toe)

Bestelling Netjes verpakt en proper afgeleverd.

Snel geleverd en voor een voordelige prijs

Goede

goedkoper vind je het niet

Ruime keuze en snel verzonden. Bovendien goedkoper vind je het niet!!

Zeer snelle levering

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Snel en goed

Altijd snel met het plaatsen en leveren van de bestelling

Vriendelijk personeel en top verf

Zo als het moet zijn

Goed product en op tijd en verzorgt geleverd

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk