Goede kwaliteit voor weinig geld

Zelfs de vragen die je stelt worden altijd beantwoord met een goed advies!

Ik ben zeer tevreden met verfuitverkoop.nl Verf is perfect En je krigt je bestelling altijd optijd

Goede service vlotte levering

Super mooi van kleur gemakkelijke verwerking

Snel verzonden

Goed advies en snel verzonden. Mogelijkheid om op kleur te laten mengen is ideaal.

Goede snelle service

Zeer snelle verwerking van mijn bestelling .

Heel snel geleverd top firma zal ik zeker in mijn vriendenkring door geven dank u voor de snelle Yol

Toffe firma en snelle service

Goed product gebruikt nu de 2e blik van 10 liter Belgische carboleum bruin. Snel in huis netjes veilig verpakt in een doos . Als u dit nodig heeft zeker bij deze firma. Kopen. Vriendelijk en denkt evt met u mee. Veel klus plezier. Ik gebruik dit product voor pallets in te smeren. .

Verf kwam de volgende dag en kon ik verder gaan met verfen!

Had me bestelling geplaatst en meteen de volgende dag in huis. Goed verpakt netjes roerstok erbij . Dus wil je snel je verf voor een goede prijs is het een aanrader

very good service.

Very happy with service and pricing and quality of products.

Goede producten en behulpzaam

Erg makkelijk te bestellen en goede services, snelle levering

Snelle levering na het bestellen en alles correct verpakt, ook betrouwbaar bedrijf.

Ik had badkamer muur/plafond verf besteld en lak Matt zwart voor kozijn. Snelle levering Het zit goed verpakt Kwaliteit is goed Prijs is goed Kortom ben zeer tevreden.

Top product doet wat het moet doen

Service was goed verf kwaliteit goed kleur consistentie goed. En snelle verzending.

in orde

alles in orde

Goed verpakt, snelle levering

Goed verpakt, snelle levering, scherp geprijsd

Correct afhandelen en uitstekende bezorging en mooie prijs kwaliteit

Makkelijk bestellen en goede afhandeling

Optijd geleverd

Verw was optijd geleverd en was echt veel goedkoper dan in de winkel. Voortaan ga ik verw allen hier kopen.

Topper

Top spul

Top snel en voordelig

Goede service Snelle levering Prijs bewust

heel snel geleverd

Na bestellen heel snel in huis

Goede kwaliteit

Heel snel geleverd en prima kwaliteit

Service is top

Levering was niet helemaal wat we besteld hadden, maar na 1 klein mailtje kregen we het juiste product direct zonder problemen thuis gestuurd.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk