Snel en op de aangekondigde tijd. Blij met de prijs, de helft van in de winkel !
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat horen we graag! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ik heb al meermaals verf en coating bij verfuitverkoop besteld. En de de leveringen kloppen altijd en worden snel verzonden. Maar ook als er tijdens transport iets beschadigd raakt, wordt er vrijwel per omgaande op je mail gereageerd en wordt het probleem netjes opgelost. Een dikke 10!!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dit is echt een mooi compliment! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Makkelijk te bestellen en de volgende dag geleverd Een aanrader
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent, hopelijk is het mooi geworden als de klus af is! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Er was iets mis met mijn bestelling,even gebeld en de volgende dag kwam er de juiste verf. Top verf voor een mooie prijs.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat een mooi compliment! We werken hier met mensen, dus ja dat kan het een keer fout gaan, we proberen het dan altijd zo snel en goed mogelijk op te lossen :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Uitstekende goedkope alternatieven voor bekende merken
Bedankt voor de positieve beoordeling! Leuk om te horen, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Zeer tevreden.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goede verf hoeft niet duur te zijn! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goed verpakt bussen netjes afgeplakt
Bedankt voor de positieve beoordeling! Daar doen we ons best voor. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Verf werd op tijd geleverd, chauffeur belde 30 min vantevoren, zeer klantvriendelijk (tielbeke transporteur), als de vloer klaar is gaan we kijken hoe goed de lak houdt.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Ik zal uw compliment ook doorgeven aan Tielbeke. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snel en goedkoop
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Kwam bij toeval op de site en daar bleek de verf die ik zocht vele malen goedkoper dan elders en heel snel geleverd. Dit wordt mijn vaste adresje!
Bedankt voor de positieve beoordeling! U bent altijd welkom, op de site of in de winkel in Alkmaar, als u in de buurt bent. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Verf (dekkende beits) op waterbasis juiste dikte voor mijn toepassing schilderen van pellets. Goed rolbaar, dekkende beits, spettert niet, redelijke droging. 10 l geleverd in emmer en goed verpakt in doos. Levering binnen drie dagen.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wij houden van tevreden klanten. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ik heb de zwarten2 in 1 verf gebruikt voor binnen en het is een heerlijk verfje die een mooie zijdeglans heeft. Voor een prima prijs!!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat leuk om te horen, heeft u misschien nog voor en na foto's? Dan zien we die graag via de mail, [email protected] Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Men bekomt kwalitatief product, snel geleverd
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat vinden we leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goede Rambo pantser beits deur en kozijnen besteld voor een zeer goed prijs en binnen een paar dagen in huis.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goede kwaliteit hoeft ook echt niet duur te zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Net iets goedkoper dan elders, Zeer snelle levering, Ruime info omtrend levering De chauffeur die mijn bestelling bracht was heel relaxed en vriendelijk. Wat mij gelijk opgevallen was dat het in zijn bus zeer netjes was zodat je ook het gevoel gelijk heb dat er zuinig met de pakketten omgegaan word (ik spreek uit ervaring)
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat vinden we leuk om te horen. Uw positieve bericht over de chauffeur heb ik doorgegeven aan de vervoerder. :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
alles perfect michel
Bedankt voor de positieve beoordeling! Daar doen we dagelijks ons best voor. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goed en snel geleverd
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Een snelle levering en in prima staat verzonden
Bedankt voor de positieve beoordeling! Daar doen we het voor, iedereen tevreden houden. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Gekocht transparante beits op terpetine basis. Topproduct voor een lage prijs. Ook goede service. Had de verkeerde bestelling gedaan. Na telefonisch contact meteen gecorrigeerd. Snelle verzending.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Verschil in nabestelling in tint van de kleur wordt niets aan gedaan Amateurs mijn kat kan nog beter kleur maken
Beste Zari Ik heb in de mail gezocht, maar ik kan helemaal geen mail van u vinden. Zou u de mail nog een keer kunnen sturen, dan kunnen wij kijken wat er aan de hand is. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Pu verf besteld. Goede kwaliteit, snelle levering, niet te duur
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goede kwaliteit hoeft ook echt niet duur te zijn, je moet het alleen wel weten te vinden en dat is gelukt :-). Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goede producten, blanke lak en lakrollers, voor gunstige prijzen. De volgende verfbestellingen plaats ik hier graag weer.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat leuk, u bent altijd welkom. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
is gewoon een top product is met een professional utstraling
Timmerwerf 55
1969 NJ Heemskerk