Snel verstuurd en keurig verpakt!

prima advies

Goed geregeld

Top volgende bestelling komt er aan

Aanrader!!

Snelle levering, scherpe prijs. Zeker een aanrader!!

Snel en goed

Snel verzonden goede prijs kwaliteit.

snelle levering en goed product

Goede prijs en snelle levering

uiteindelijk de verf wel ontvangen

Uiteindelijk wel ontvangen echter correspondentie is matig dus werk hieraan aub

snelle levering netjes verpakt goede verf!

ik bestelde houtteerverf antraciet kleur snel geleverd helemaal inorde en een nette prijs.

alles netjes op tijd en voor een mooie prijs

de eerste keer maar zeker niet de laatste keer

Heb betoncoating besteld, werd na 2 dagen geleverd.

Super snelle levering

Zeer fijne firma en staan je goed te woord

Zeer fijne firma en staan je goed te woord.

Snel

Snelle levering en juiste kleur in opgave

Levering snel , opgave in de juiste kleur. Bij eventueel problemen 100 % service.

zeer vlug de bestelling

zeer goed

goed, gemakkelijk en snel geleverd.

goed, gemakkelijk en snel geleverd

goed bezig

vloer coat doet wat ie doen moet , snelle levering !!

Primer en betonverf besteld. Goede prijs en kwaliteit. Helaas was de verkeerde kleur verf geleverd. Na een mailtje hebben ze de volgende dag de juiste kleur geleverd en een retourlabel om de verkeerde kleur te retourneren. Goede en snelle service!

Telefonisch contact genomen en prima duidelijke uitleg gekregen. Bestelling geplaatst en heel snel geleverd.

Niet lullen maar poetsen

Laatste tijd wel bijzonder als je een bestelling optijd volgens afspraak binnenkrijgt!!! Goede ervaring, 5 sterren

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

De kwaliteit van de verf is top ! De levering gebeurde heel snel !

levering ging voorspoedig, echter kleur en structuurverschil in de 2 potten

Zeer goed geholpen aan de telefoon, professioneel en vriendelijk. Echter nu de primer en twee lagen zijn aangebracht blijkt er kleurverschil en structuurverschil te zitten op de vloer. 1 deel donkerder dan de ander ( 1x primer en 2x afschilderen) en de ene kant glimt en de andere is mat. Dat vinden we erg jammer en ziet er niet mooi uit. De verf op zich is goed gehecht. We hopen dat hierover nog contact mogelijk is. Ik heb per mail foto's gezonden.

Er werd zelfs gebeld om te melden dat ik mijn bestelling nog niet verstuurd had .

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk