Zijn top

Betrouwbare site

Reeds voor de 2de maal besteld , steeds uitstekend produkt en service

Goed advies gehad en goed geholpen

Snel en correct!

Bestelling van dakbitume Zeer goed verpakt en snel ontvangen, super!

Prima en snel geleverd.

Vlot besteld en snel geleverd!

Prima levering

Zeer snelle bezorging en uitstekend verpakt.

geweldig

ik ga zeker nog aankopen doen .

Goede

Goede

Beschadigd artikel

Betonverf met epoxy besteld. Het grote blik was extreem ingedeukt en stond op scheuren. Vooral de hoeken en bodem waren ernstig beschadigd en ik kon de verf ruiken toen ik de doos open deed. Gelukkig nog net niet open gebarsten

Prima service en snel geleverd.

Uitstekend en goed verpakt.

Zeer snel geleverd en goede aftersales

Volgende dag t bestelde al binnengekregen! Goed verpakt en dus onbeschadigd. Product zelf nog niet gebruikt, want daarvoor is droog weer voor nodig. Ik verwacht er veel van.

Snel geleverd goede kwaliteit verf, geweldig goed resultaat

Snel geholpen met offerte en snelle levering

Snel antwoord op vragen via mail. Snel offerte en dag erna levering.

De mail beter lezen

Ik hebt een vraag per mail gestuurd maar kreeg niet de antwoord die vroeg Na twee mailtjes kam het goede antwoord Ik vroeg in de eerste mail hoeveel ik nodig had voor 40m2 naar het derde mail kwam het goede antwoord dus dat kan ook in de eerste keer Groeten cor

Prettig en snel

Alles keurig volgens de verwachting afgeleverd

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Besteld en de volgende dag geleverd, zojuist verwerkt en dekking en verwerkbaarheid is prima te noemen!

Goede service en kwaliteit

Netjes bezorgd en op tijd .

Snelle aflevering en kundig advies

Prima logistiek binnen 12 uur een mengkleur betoncoating + primer geleverd op een eiland . Komt zelden voor ! Goed advies . Verbeterpuntje uitleg/info op etiketten . Op primer ontbrak zelfs etiket + beschrijving . Goedgemaakt door extra telefonisch advies van Nick . Bedrijf zal ik zeker aanbevelen . Gr Bart (Texel)

zeer slechte bezorg service

De bestelling was volgens track & trace bezorgt om 17.47 overal lopen zoeken waar precies was ook niemand bereikbaar bij https://vanecktransport.nl/ om te vragen waar het pakketje was afgeleverd drie dagen later pas een email dat het in de ochtend geleverd word

Supergoede service

Vriendelijk, goed contact,, de service is super,, grootse snelle bezorging.

Overzichtelijke website en razendsnelle levering

De website is overzichtelijk en duidelijk qua informatie en eenmaal besteld staat het razendsnel op je stoep.

Goede omschrijving en snelle levering in een goed verpakking. Top

Netjes geholpen

Goed en goedkoop

Eerst advies gevraagd, prima uitleg gekregen en daarna de spullen besteld en gied en snel geleverd. Nog ff wachten op meer zo'n en we kunnen er mee ann de slag. Foto's volgen dan.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk