Snelheid en duidelijkheid!

Ik gebruik meestal verf van Sikkens en daar de verf op was, een bestelling gedaan en de volgende dag, kon ik weer verder met mijn verfklus(je)

Super geregeld snelle levering

Goede service, snelle levering.

Duidelijke communicatie en snel geleverd!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Superaardig

Word altijd vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd om alle informatie en tips te bespreken

Top kwaliteit

Top kwaliteit epoxy verf, snelle levering Dikke aanrader

De 2-componenten Epoxyprimer was zeer goed en snel te mengen, daarna eenvoudig met vachtrol aan te brengen. De geur is wel sterk, beste als je hier last van hebt om een goed gezichtsmasker op te zetten. De 1-component P.U. betonverf in Telegrijs aangebracht in 2 lagen, hoewel de eerste laag al vrij goed dekkend is. Makkelijk aan te brengen met een vachtrol, wel goed ventileren i.v.m. sterke geur.

Perfect geholpen!!

Ik kwam de verf ophalen, en kreeg alle informatie en tips die ik nodig had om de vloer er strak in te krijgen! Top zaak!

Snelle levering.duidelijke website

Supersnel geleverd

Ik kon niet geloven dat de verf die wij wilden bestellen om onze trap helemaal op te frissen hier voor de helft van de prijs te vinden was. Wat donderdag begon als een hersenspinsel kon zaterdagochtend al uitgevoerd worden want vrijdag besteld en zaterdagochtend was de verf geleverd. Nu 3 dagen verder is de klus af en kan onze trap er weer een tijd opgefrist tegenaan.

Goede service, mooi product, snel geleverd!

Snelle levering tegen zeer gunstige prijs

Bestelling snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen. Vergeleken met de diverse bouwmarkten is de prijs erg gunstig!

Top verf

Super 2 k verf , mooie vloer geworden

Kwaliteit top

Zeer goede kwaliteit

Goedkoop

Snelle levering en alles wat ik besteld heb is volledig in orde. Een echte aanrader.

Levering en prijs

Snelle levering en een goede prijs!

Prima product snel geleverd

Carboleum besteld voor verfen van kapschuur mooi zwart resultaat

Geweldig product

Geweldig product, eenvoudig aan te brengen en super resultaat. Site is overzichtelijk eenvoudig te bestellen en de afspraken worden nagekomen.

Prima service!

Had zelf verkeerde RAL. nr opgegeven, gelijk erachteraan gemaild. Helaas toch de verkeerde kleur ontvangen maar na een belletje toch kosteloos een nieuwe ontvangen!

Great experience

Very fast sending, and well packaged! Great experience

Prima beits

Prima produckt, degelijk verpakt. Precies zoals verwacht

Prima verf voor het geld.

Prima verf. Snelle levering.

Tot nu toe is het product plus het leveren ervan zoals het hoort!

2 de maal besteld en alles top

Kwaliteits beits

Makkelijk te verwerken beits van goede kwaliteit

Supersnel en ook keurige reactie op vragen over verwerking coating.

Snel en correct

Timmerwerf 55