Perfect!

Helaas is deze verf even niet leverbaar. Maar dat is voor mij ook geen probleem, kan ik alles even uitstellen tot het voorjaar! Dan gaat mijn bestelling zeker door! Ook de creditering was prima geregeld! TOP MENSEN!

Perfect!

Je krijgt ‘Waar voor je geld’

Waar voor je geld

Je krijgt ‘Waar voor je geld’

Duidelijke website, snelle levering en goede prijs

Snel de juiste items gevonden, handig dat wat je er bij nodig hebt in beeld komt. Snelle en correcte levering.

Trap geverfd

Ik heb mijn trap geverfd en ziet er mooi uit nu helder wit

Slecht !!!

Verf Sigma Perfect Matt RAL 9010 gekocht. 4 potten van 12,5l besteld en betaald. Er werden 4 potten van 10l geleverd. De verf is duidelijk iets mis mee, droogt snel en strepen. Later dezelfde verf ergens anders gekocht en deze vloeit perfect tot een afgewerkt egaal resultaat. Denk er ernstig aan om Sigma hierover te informeren. Tot op vandaag geen reactie van Verfuitverkoop.

Slecht !!!

Snelle bezorging

Voor 15.00 uur besteld en de volgende morgen al gebracht

Supersnelle levering.

Ik moet wel nog het product gebruiken.

service

snelle en goede service

top

Goede kwaliteit snelle levering

Zeer slecht.

Slechte verf. Dekt niet. Heel dun. Verkeerde kleur.geen hechting en plot af. Koop hier nooit verf.

Slechtste verf ooit.

Dekt niet.. verkeerde kleur Geen hechting. Slechtste verf die ik ooit had. Schandalig gewoon.

Slechte betonverf.

Koop hier nooit. Verkeerde kleuren dit word niet opgelost. Verf heeft ook geen hechting. Ronduit slecht.

Slechte betonverf.

Timmerwerf 55