Kwaliteit verf is niet in orde

Na droogtijd van 14 dagen blijkt de verf los te komen van ondergrond. Op de plaatsen waar mijn 4 autobanden de grond raken. De verf had zich velvormend aan de banden gehecht. Bij achteruit rijden uit mijn carport hing de verf aan de banden!

Vlotte verwerking maar maar de helft van mijn bestelling ontvangen

Beste , heb 5 liter verf besteld en heb maar een pot van 2,5 liter ontvangen Mvg

Snelle goed verpakte pakket.

vast delivery

vast delivery and good package, haven't open yet

Heel goed verpakte en zee snelle levering tegen een heel billijke prijs!

Zeer goed!

Snelle levering goede prijs

Snelle levering mooie prijs

top

Vlotte website en vlot geleverd.

Helaas de verkeerde verf ontvangen maar dat kan uiteraard een keer gebeuren. Het werd snel en netjes opgelost. Goede service

Super!!

Snelle levering, goede kwaliteit van verf en goed van prijs!

Snel geleverd, en voordelige prijs

Sneller en beter kan het niet !

Een scherpe prijs voor betonverf

Ik zocht een groot blik witte betonverf. een liter of 5 zou voldoende zijn geweest maar de 20L pot was verhoudingsgewijs zo goedkoop dat ik maar wat voorraad gekocht heb. Kwaliteit verf durf ik niets over te zeggen, nog niet geschilderd. Transport snel en netjes.

Kijk uit! Oplichters!

Ik heb hier histor revolutions RAL 9016 besteld. Wat doen deze heren? Ze sturen je gewoon de versie WHITE en plakken er een sticker overheen met RAL 9016. Dit kan niet, want je hoort gewoon RAL9016 in de originele emmer van 9016 te krijgen. Als reactie geven ze dat het zelf gemengd hebben van white naar 9016. Dit hoort niet… Nog nooit meegemaakt dit, wat een grap. Ik heb recht op de juiste verf in originele emmer en ongeopende emmers! Heb meerdere malen gevraagd om retourlabels om te retourneren, maar wordt niet op gereageerd!

Redelijk

Helaas kwam net te laat ik zat hele dag op te wachten ik kon het niet voor de regen op het hout strijken

super snel geleverd

besteld vrijdag rond 13u, geleverd op zaterdag net na 13u.... alles ook netjes verpakt, top

Snelle levering en duidelijke omschrijving.

Uitstekend.

Snelle levering van het product. Enige opmerking dat er geen gebruiksaanwijzingen bij zat.

SUPER

Onvoldoende

De verf pot was erg vuil en de verf was al uitgelopen

Goed behandeld bij de bestelling en snelle levering

Prima verzorgd. Snel geleverd.

De verf die we nodig hadden was hier beschikbaar. Snel geleverd. Super!

Aan de telefoon heel behulpzaam, maar de verf was bocht

Hele dure verf die eigenlijk heel goed moet dekken (sigma Satin)dekt voor geen meter. Nieuwe verf hier gehaald bij de verf winkel en dekt in een keer. Iets gaat er niet goed met die verf erg jammer en uiteindelijk nog veel duurder.

Goed product

Geweldige medewerkers en ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling maar het was geen probleem om het te kunnen ruilen.

Prima kwaliteit en zeer snelle levering!

Prima kwaliteit en zeer snelle levering.

Supersnelle verzending

Snelle verzending Netjes aan de deur afgeleverd Nog niet geverfd Maar lijkt me goed product

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk