Ben ik tevreeden.

geweldig niet duur en snelle service

ik heb hier al eerder iets gekocht en de prijs is goed vergeleken bij anderen

Goede producten & snelle levering

Ik heb hier een zwarte betonverf op terpentine basis besteld om mijn structuur douchewanden te verven. Goede kwaliteit, dek zeer goed en hoge slijtvastheid. Echt een aanrader!

Erg stink geur

Ben hoofdpijn door het lak Dat erg stink en niet helemaal gelijk nat te zien maar wit vlek nog..jammer

Verzakking laat te wensen over

Verfblikken waren beschadigd waardoor deze na openen niet meer te sluiten waren

Fijn advies te krijgen, en snel geleverd

Het was fijn om een advies te krijgen, meer over het product te weten. Daarnaast beraalbaar ennsnel geleverd

Netjes geholpen

Netjes en beleefd te woord gestaan . Snel geleverd

Product was goed geprijsd en snel geleverd.

Snel geregeld voor een goede prijs

Snel geregeld voor een goede prijs

Goed product supersnel geleverd .

Vaker gekocht hier , goed product , goede prijs en super snel geleverd.

Goede prijs en snel verstuurd

Goede prijs en snel verstuurd

Fantastische webwinkel met concurrerende prijzen

Goedkoop, snel en betrouwbare webwinkel voor kwaliteitsverf. Ik heb hier nu 2x Sigma S2u Nova besteld en had het de volgende dag al in huis. Volgende verfklus bestel ik weer bij Verfuitverkoop.nl

Slecht

Na een week nog niksontvangen

Prima leveringen

Contact in de vakantie periode was wat moeizamer door minder personeel, maar verder was de afhandeling top. Na het eerste contact werd er snel gereageerd op meerdere mails en uiteindelijk is de bestelling snel verzonden. Inmiddels was dit de tweede order bij deze firma.

Goed geholpen

Er stond op de site dat het gratis bezorgen was.Aangekomen bij de betaling werd hij meegerekend. Na een belletje kreeg ik de verf mee zoals aangeboden op de site. Dat vond ik erg netjes.Ik ga vandaag schilderen.

Goed bezorgd bekend product

Snel en mooi verpak

Couleur epoxy

Bonjour , Excellent produit à app.querelle et un super résultat Merci

Prettig en vlot

Super snel

Snelle levering en goed advies gekregen!

Betrouwbaar en snel geleverd

Betrouwbaar en snel geleverd krijgt van mij een dikke 7 1/2 De kwaliteit is niet altijd gelijk

Zuper snel geleverd

goede prijs, kwaliteit verhouding, levertijd onregelmatig

snelheid van levering onregelmatig tussen 1 - 4 dagen

Snel ontvangen en goede kwaliteit

Goede kwaliteit betonverf met prima dekkracht Ben benieuwd of jullie ook 2k lakken verkopen Heb binnenkort een oldtimer over te spuiten Epoxyprimer / basislak/ blanke lak Keep up the good work folks

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk