Geen reactie op soort saus 9016

Besteld en zeer snel ontvangen. Nu krijg ik echter de duitse variant van sigma perfect matt 9016 de expert Matt Hier op gereageerd omdat ik door het hele huis de Nederlandse heb gebruikt. Moest zelf ook ontdekken dat het de duitse variant was en heb gemaild dat ik de ander graag wil. Geen reactie gehad en telefonisch ook niet bereikbaar. Misschien langs deze weg dan wel een uitleg.

Slechte ervaring tot nu toe

Heb tot op heden niets ontvangen !

Snelle levering en alles goed geregeld.

Mooi aanbieding gescoord

Snelle lwvering super blij mee

2foute leveringen

Sigma decor besteld (2x), maar 1x sigmacryl en 1x sigma universal gekregen.. Beiden potten waren in slechte omstandigheden geleverd

Snel verstuurd en ook snel geleverd en tegen een goede prijs

Snel bezorgd

Hele goede serves cijfer 10

Goed contact Geleverd en dan een telefoontje

Mauvaise article reçu

Après réception, je contrôle et là, surprise. J'ai reçu les mauvais produits, inutilisable dans mon cas et toujours aucune réponse, via leur système de contact. 130€ à la poubelle ???!!!!

Goed product, snel geleverd

goede service

goedkoop verf kunnen kopen bij verfuitverkoop .... juist wat ik nodig had .

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Goedkoper dan menig bouwmarkt. Ook op internet een van de goedkoopste en de bekende Sigma kwaliteit. Bij de volgende klus zeker weer terug

Ruime keuze en snel geleverd

Super goed en snel geleverd

Super goed bedrijf snelle levering goede prijzen gewoon top

Slechte communicatie

Het is nu de 2e keer dat ik bestel en dat ik na het bestellen niks hoor. Na een week stuur ik een mail om te vragen wanneer de bestelling komt en dan kunnen ze hey opeens dezelfde dag nog versturen. Dit vind ik een beetje jammer. M. Smit

niets ontvangen

Eerst bericht dat het retoour gezonden was Op mails wordt niet geantwoord

snelle levering.

Super snel geleverd.

Perfect!

Perfect, goede en snelle service met levering

Top goede levering en producten

Goede leverancier

Goede online winkel

Zeer snelle verzending, dag later al geleverd, Telefonisch advies en via de app.

Zorgvuldig verpakt en snelle levering!

Goed en zeker aan te bevelen.

Supergoed en snel

Gewoon zoals het hoort, snel goed en goede kwaliteit. Bedrijf om te vertrouwen

Alles is goed verlopen, geen problemen, gewoon goed

Goede dienstverlening.

Timmerwerf 55