top

zeer tevreden over service en producten

snelle levering goede prijs

Levering binnen 1 dag en veel voordeliger dan in de winkel

Keurig àlles geleverd en SNEL

Zeer correcte prijzen en goede service

Ik ben zeer tevreden over de service en snelle levering van verfuitverkoop.nl. Ook als je in België een bestelling maakt komt deze perfect op zijn bestemming voor een minimale meerprijs voor de levering! Verf en materiaal nodig voor mij nog maar één adres verfuitverkoop.nl Een zeer tevreden klant uit België

Perfecte service, snelle levering!

Zeer tevreden met mijn aankopen en met de snelle reactie op mijn vragen!

Helemaal top dit bedrijf!

Bestellen van verf gaat heel gemakkelijk op deze site en ze zijn echt de goedkoopste volgens mij. Eenmaal besteld had ik het de verf 2 dagen later al binnen netjes verpakt in grote doos met piepschuim erin. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Volgend verf zeker weer hier!

Goed product, conform info, snel in huis! Top! Prima prijs.

Ruikt ook lekker!

Prima snelle verzending

Super snel en goedkoop mijn verf gekregen

Toppie

Super bedrijf,snelle levering en hele fijne latex. ik heb de zwarte buiten latex ,werkt fijn en dekt in 1x.Ik ben er super blij mee.

Zeer goede service en prima verf

Prima beits van Wixx,dekt goed en trekt mooi strak, Er was per ongeluk een 2.5 liter bus gestuurd ipv 5 liter maar na 1 telefoontje werd er nog 1 gestuurd. Keurig afgehandeld

Geen reactie na incompleet leveren

Na het ontvangen van de levering ontbraken er deksels van emmers. Ik heb meteen een mail gestuurd en daar totaal geen reactie op gehad en ook geen deksels dus de levering was goed en snel alleen moet de rest natuurlijk ook kloppen. Daarna is het niet netjes om geen reactie te geven op een klacht.

Zie onderstaand

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling zeer tevreden met de verf

Kwaliteitsverf en uitstekend advies

Hier is een persoonlijkere versie, iets meer “van jou” en met gevoel erin: ⸻ Ik ben echt heel blij dat ik DCC heb ontdekt. Ik merk gewoon dat de kwaliteit beter is dan wat ik eerder uit de bouwmarkt haalde, en dat zonder dat het duurder is. Je hoeft dus niet meer te wachten tot er ergens een aanbieding is. Wat voor mij echt het verschil maakt, is hoe ze meedenken. Ik twijfelde over welke verf ik nodig had en er werd echt de tijd genomen om alles rustig uit te leggen. Dat gaf vertrouwen. Voor mij voelt het gewoon als professionele kwaliteit, maar dan toegankelijk en eerlijk geprijsd. Ik blijf hier zeker mijn verf halen.

perfect

perfecte verf en keurig aan huis afgeleverd en tegen een scherpe prijs.

Top producten, goed verpakt en snel geleverd

Wixx Douglas olie: Elk jaar minder beschermolie nodig met goed resultaat, wat maakt dat het product doet wat het moet doen.

super kwaliteit

Super kwaliteit en snelle levering

alles perfect

bestelling en levering was in orde

Eerlijke prijs en goede kwaliteit.

Buitenbeits zwart besteld. Volgende dag geleverd keurig netjes verpakt zodat blik onbeschadigd aankomt. Ook over de prijs en de kwaliteit niets dan lof. Volgende keer als ik weer verf nodig heb weet ik jullie zeker te vinden.

Snelle levering en goede kwaliteit

De kleur klopt niet

Ik heb papyrus -witte trappenverf besteld. De kleur die ik heb gekregen is grijs

Scherpe prijs en snel geleverd

Bestelling verliep eenvoudig, levering keurig (en correct) verpakt en volgens planning geleverd

Snelle levering!

Duidelijke site en de verf kunnen vinden die ik nodig heb voor de buitenkozijnen voor een scherpe prijs! Vervolgens een snelle levering van de verf, top!

Super snelle service!

Goedkoop en snel

Hele goede prijs en precies wat ik zocht.

Geweldige klantenservice telefonisch

Geweldige uitleg producten en een hele snelle levering

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk