zeer tevreden over service en producten
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Levering binnen 1 dag en veel voordeliger dan in de winkel
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat is onze kracht! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Keurig àlles geleverd en SNEL
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ik ben zeer tevreden over de service en snelle levering van verfuitverkoop.nl. Ook als je in België een bestelling maakt komt deze perfect op zijn bestemming voor een minimale meerprijs voor de levering! Verf en materiaal nodig voor mij nog maar één adres verfuitverkoop.nl Een zeer tevreden klant uit België
Bedankt voor de positieve beoordeling! Ook in Belgie hopen we op tevreden klanten, dat is gelukt zie ik. De volgende keer bent u uiteraard weer welkom en als u eens op vakantie bent bij ons in de buurt ben u ook welkom in de winkel, de koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Zeer tevreden met mijn aankopen en met de snelle reactie op mijn vragen!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren op mails. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Bestellen van verf gaat heel gemakkelijk op deze site en ze zijn echt de goedkoopste volgens mij. Eenmaal besteld had ik het de verf 2 dagen later al binnen netjes verpakt in grote doos met piepschuim erin. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Volgend verf zeker weer hier!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat een mooi compliment, u bent altijd welkom op onze site. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ruikt ook lekker!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk is het ook mooi geworden :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Super snel en goedkoop mijn verf gekregen
Bedankt voor de positieve beoordeling! Ons motto is inderdaad dat goede verf niet duur hoeft te zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Super bedrijf,snelle levering en hele fijne latex. ik heb de zwarte buiten latex ,werkt fijn en dekt in 1x.Ik ben er super blij mee.
Bedankt voor de positieve beoordeling! En als het dan ook nog mooi wordt is het een win win situatie. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Prima beits van Wixx,dekt goed en trekt mooi strak, Er was per ongeluk een 2.5 liter bus gestuurd ipv 5 liter maar na 1 telefoontje werd er nog 1 gestuurd. Keurig afgehandeld
Bedankt voor de positieve beoordeling! Uiteraard regelen wij dat gelijk. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Na het ontvangen van de levering ontbraken er deksels van emmers. Ik heb meteen een mail gestuurd en daar totaal geen reactie op gehad en ook geen deksels dus de levering was goed en snel alleen moet de rest natuurlijk ook kloppen. Daarna is het niet netjes om geen reactie te geven op een klacht.
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling zeer tevreden met de verf
Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk is het zo mooi geworden als u had gehoopt. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Hier is een persoonlijkere versie, iets meer “van jou” en met gevoel erin: ⸻ Ik ben echt heel blij dat ik DCC heb ontdekt. Ik merk gewoon dat de kwaliteit beter is dan wat ik eerder uit de bouwmarkt haalde, en dat zonder dat het duurder is. Je hoeft dus niet meer te wachten tot er ergens een aanbieding is. Wat voor mij echt het verschil maakt, is hoe ze meedenken. Ik twijfelde over welke verf ik nodig had en er werd echt de tijd genomen om alles rustig uit te leggen. Dat gaf vertrouwen. Voor mij voelt het gewoon als professionele kwaliteit, maar dan toegankelijk en eerlijk geprijsd. Ik blijf hier zeker mijn verf halen.
Bedankt voor de positieve beoordeling! wat een ontzettend mooi compliment. U bent altijd welkom in de winkel :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
perfecte verf en keurig aan huis afgeleverd en tegen een scherpe prijs.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goede verf hoeft niet duur te zijn als je weet waar je moet zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Wixx Douglas olie: Elk jaar minder beschermolie nodig met goed resultaat, wat maakt dat het product doet wat het moet doen.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Super dat het zo goed werkt, we weten het maar krijgen ook graag de bevestiging :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Super kwaliteit en snelle levering
bestelling en levering was in orde
Buitenbeits zwart besteld. Volgende dag geleverd keurig netjes verpakt zodat blik onbeschadigd aankomt. Ook over de prijs en de kwaliteit niets dan lof. Volgende keer als ik weer verf nodig heb weet ik jullie zeker te vinden.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Top dat het helemaal goed gegaan is, u bent altijd welkom op onze website (of in de winkel, maar die zit wat ver weg) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snelle levering en goede kwaliteit
Ik heb papyrus -witte trappenverf besteld. De kleur die ik heb gekregen is grijs
Wat vervelend dat het niet goed gegaan is. U kunt ons een mail sturen met foto's van de verf, dan gaan we kijken of we dit kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Bestelling verliep eenvoudig, levering keurig (en correct) verpakt en volgens planning geleverd
Bedankt voor de positieve beoordeling! Daar doen we het voor en dan is het fijn dat PostNL ook meewerkt! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Duidelijke site en de verf kunnen vinden die ik nodig heb voor de buitenkozijnen voor een scherpe prijs! Vervolgens een snelle levering van de verf, top!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat is leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Super snelle service!
Hele goede prijs en precies wat ik zocht.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wij houden net als u van goede prijzen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Geweldige uitleg producten en een hele snelle levering
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Timmerwerf 55
1969 NJ Heemskerk