Goede en snelle levering

Verf bevalt goed

Ik heb het besteld en had het zo snel in huis! Direct de balkons geverfd. En het ziet er weer geweldig uit.

Duidelijk en snel

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en snel geleverd.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Snel geleverd en goed verpakt

Prima product keurig bezorgd.

Prima product keirig op tijd bezorgd.

Zeer snelle levering

Prijs kwaliteit is uitstekend!

Snel en behulpzaam

Wij hebben hier verf besteld en de bestelling ging eenvoudig en het proces verliep soepel. Omdat we graag 1 pot met een andere kleur wilden, hebben we contact opgenomen. Kreeg ze eerst niet te pakken, maar werd toen teruggebeld door de eigenaar/medewerker, dat is service!! Andere kleuren zijn dus mogelijk en het wordt ontzettend goed geregeld. Zeer goede service en een heel scherpe prijs, een echte aanrader!!

zeer snelle levering helaas, staat er geen gebruiksaanwijzing bij en hoe je gereedschap te reinigen na gebruik

Super goedkoop en supersnelle levering. Heel blij mee

Zeer snelle lering voor een lage prijs. Scheelt veel met in de winkel.

Aanrader goede verf van sigma voor een redelijke prijs. Snelle service. Super bedrijf.

Snelle levering en mooi product

Prima !

perfecte samenwerking

snelle levering en goede goederen

Goede betonverf

Had best wel een ruwe zuigende ondergrond. Maar met de primer en 1k coating toch een net vloertje gekregen

Service prima

Beter op website vermelden dat bestelling vanuit Belgie langere verzendtijden nodig heeft! Voor 15u00 besteld is pas na vijf dagen geleverd. Op zich een probleem wanneer je dit weet en niet met een nipte planning zit.

mooi afgeleverd op tijd

afspraak goed nagekomen zoals het hoort

De verf was van goede kwaliteit, ondanks dat het blik erg oud toonde.

Op het blik zag er anders uit als de afbeelding op de website. Ook had de verf een andere naam. Van de pakbon en de factuur moet je afleiden dat wel de goede verf is geleverd. Aan de onderkant was het blik erg gedeukt. Die deuk kwam niet van het vervoer, want de doos was onbeschadigd. Ik verwachtte dan ook dat de verf oud was. De verf was enigszins dik, maar smeerde goed uit. Erg tevreden over snelle verzending. Tip: Op de website mag wel vermeld worden dat een ander (ouder) type verf geleverd wordt als je Sigma S2U Satin besteld.

Snel en goed

Eenvoudig n snel en goed

Snel besteld en snel ontvangen

goede eerste aankoop

Goede verf en snelle levering.

goede kwaliteit snelle afhandeling

aanrader

Zeer vlotte werking vandaag bedtellen morgen in huis , zeker niet gelogen. Mvg

vlugge levering

Kwaliteit van het verf kan ik nog niets over zeggen.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk