Vragen ook niet de hoofdprijs
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wij zijn inderdaad van mening dat goede verf niet duur hoeft te zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Keurig vooraf geïnformeerd over tijdstip aflevering.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat vinden we fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snel geleverd , goed verpakt en prima prijs
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
De producten die ik heb aangekocht zijn zeer goed. Ook de levering was zeer goed en snel.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Voor 15.00uur besteld, dan geven wij hem dezelfde dag nog mee met de vervoerder, in 99% van de gevallen is het er dan de volgende werkdag Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snelle levering, zorgvuldig verpakt, goede kwaliteit verf.
Na een slechte start en ervaring, toch online besteld. Had wat vragen omtrent een aantal verf soorten. Ze zouden me terugbellen maar ben nog altijd aan het wachten. Toch besteld en afgewacht op de bestelling. Helaas was deze op onbekende reden niet verzonden. Na gebeld te hebben ging die alsnog mee met de eerst volgende mogelijkheid. Toch nog net optijd geleverd om te kunnen beginnen. Al met al goede kwaliteit verf, en ga zeker nog een keer bestellen als ik iets nodig heb. Ook hebben ze nog andere soorten die eg interessant zijn. Dus tot de volgende. Dan wellicht een hoger cijfer.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Ja dat is jammer dat het zo liep, maar de volgende keer gaat het vast beter. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snel geleverd en goed verpakt, kwaliteit is goed, hechting en strijkt goed uit.
Bedankt voor de positieve beoordeling! En als het dan ook nog mooi geworden is is het helemaal top! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snel, prima kwaliteit voor een prima prijs.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat is leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ik had altijd een andere merk verf en heb nu deze aangeschaft kijken hoe het op langere termijn de verf zich houdt maar tot nu toe ben ik tevreden schutting zit er weer als nieuw uit
Bedankt voor de positieve beoordeling! Onbekende merken kunnen ook erg goed zijn. Hopelijk wordt ons merk steeds bekender :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Netjes verpakt. Nette prijzen en snelle verzonden
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Goede prijzen en lekker vlot geleverd
mooi zwart beton verf en dek zeer goed
Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk is het zo geworden als u wilde! Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Wat een topaanbieding voor een groot blik dekkende beits,wij zijn er super blij mee.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk is het erg mooi geworden. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Erg snel geleverd. Top verpakt,zo dat er niks kon beschadigen tijdens transport.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Helaas krijgt de vervoerder het toch af en toe voor elkaar :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Een grote pot bankirai terrasbeits van twintig liter en een kwast werden in een ruime stevige doos geleverd binnen 48 uur in België. De doos was met isomo vlokken gevuld zodat de pot onbeschadigd toekwam. Ook de pot was professioneel afgesloten en voorzien van een goed systeem om deze te openen en terug te sluiten. kortom: niets op aan te merken en bovendien goedkoop (minder dan 10 euro de liter)
Bedankt voor de positieve beoordeling! Daar doen we ons best voor om alles netjes op de juiste plaats te krijgen. En goede verf hoeft niet duur te zijn, als je weet waar je moet zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Vernis bateau impeccable facile à appliquer. Très bon vendeur avec des prix très raisonnables. Top +++++
Merci pour votre commentaire positif. Cordialement, Team Verfuitverkoop.nl
Super makkelijk bestellen op overzichtelijke website. Artikel keurig verpakt. Er wordt gedaan wat ze zeggen.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Dat horen we graag, we doen er erg ons best voor. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ruime keuze tegen lage prijzen. Snel geleverd.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goede verf hoeft niet duur te zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Snelle levering helaas geen antwoord gekregen op vragen
Bedankt voor de positieve beoordeling! Ik ben bang dat de vraag er doorheen geschoten is, we proberen altijd alle vragen te beantwoorden. Mocht u nog steeds een antwoord willen, mailt u dan nog even? Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Voor de 1e keer een coatingvloer toegepast in een garagebox. Het ging heel makkelijk en het resultaat is zeer goed !
Bedankt voor de positieve beoordeling! Als het dan ook nog erg mooi geworden is is het een winwin situatie :-) Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Ze beantwoorden je vragen, perfecte levering.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team Verfuitverkoop.nl
Timmerwerf 55
1969 NJ Heemskerk