Perfecte service!!

Wij zochten naar een industriële lamp voor boven de eetkamer. We zagen online bij Industrial Light de perfecte lamp, echter was deze niet in de maat zoals wij hem zouden willen. We hebben toen contact gezocht met Dennis en onze wensen voorgelegd. Een paar weken later hadden wij onze op maat gemaakt eetkamerlamp.

Hele mooie goede kwaliteit

Het was erg lastig om een mooie passende lamp voor ons huis te vinden. Deze lamp past perfect bij ons huis en de kwaliteit en levering is top !

Heel blij met onze unieke sfeervolle lamp van Industrial Light, wat een super service op maat!

Het is aan de lamp te zien dat deze met zorg en aandacht is gemaakt! Als klant wordt je bijzonder goed en persoonlijk geholpen bij vragen. Bijzonder dat de lamp precies op de gewenste lengte voor ons kon worden gemaakt. Snelle communicatie via de mail over de gewenste hoogte en leverdatum. Als je een lamp koopt bij Industrial Light, heb je echt een bijzonder aanwinst voor de inrichting van je huis. De lamp is niet meer weg te denken in onze kamer! Brengt gezelligheid en sfeer!

Staat geweldig!

Ik heb twee lampen gekocht, waar ik al langer naar op zoek was. Ze staan geweldig bij mijn interieur. Wel prijzig, maar ik hoop er ook heel lang mee te doen. Het is het geld zeker waard.

Prachtige eyecatcher voor boven de tafel

Het is al een enige tijd geleden dat de lamp is besteld, maar volgens mij was de bestelling er best snel. Ook handig dat de lampen erbij besteld konden worden. Ik vond ze eerst wel wat fel maar voor bordspelletjes is dat juist wel handig. (Dus niet echt sfeerverlichting maar wellicht kunnen andere mensen ze dimmen) Het enige minpunt wat ik kan bedenken is dat de kooitjes steeds op de zelfde hoogte gaan hangen maar ik doe er steeds 1 weer naar beneden. Opzich geen probleem dus. Geen idee of je dat vast kan zetten. Ik vind het in ieder geval een hele mooie lamp en je ziet ze niet overal in huis hangen. Echt een eyecatcher dus.

Mooie lamp, goede service!

Blij met onze lamp, gezellig zacht licht (warm-licht-lamp erin) - warm sfeervol en stoer. Net wat we zochten! Lamp werd snel geleverd - aanbevolen!

Super goede service en advies

Van Dennis super goede service ontvangen en advies. De lampen hangen nu heel mooi!!

Heel fijn mijn ideeën precies zo uit gevoerd

Contact via mail en WhatsAppen was heel fijn duidelijk uitleg ,ook telefonisch ideeën contact gehad. Zeer prettig ervaren heel vriendelijk

Goede shop

Wij hebben een lamp gekocht waar we veel plezier van hebben. Hij is stevig solide en is een blikvanger in de ruimte waar hij hangt. Erg blij mee.

Prachtige sfeervolle lamp. Heel blij mee.

Eindelijk de lamp die ik zocht

Helemaal de lamp die ik ingedachten had en nergens anders kon vinden , helemaal verliefd ! Knap ontwerp en mooi een netjes verzonden. Past perfect in mijn nieuwe eetkamer.

Snelle levering ben erg tevreden

Ben nog steeds blij met mijn aankoop krijg veel complimenten

Gave lamp

Gaaf en stoere lamp. Omdat het zelf gemaakt is was er een langere levertijd, maar dat is logisch en zie ik niet als negatief.

Zien er schitterend uit

Werkt goed en de lampen geven ook nog licht

Super blij met de lamp!

Prachtige lamp, mooi design en van goede kwaliteit!

Zo origineel

Iedereen is zo enthousiast. Zeker nu de dagen korter worden en de lampen weer aan gaan.

Snelle service, goede kwaliteit!

Lamp was goed verpakt, super mooie lamp

Mooi product, snelle adequate levering!

Erg tevreden met de robuuste verlichting met touw-kabels. Onze overkapping heeft er een prachtige uitstraling door gekregen.

Mooi assortiment met unieke lampen

We zijn blij met onze industriële lamp. Het is een mooie eyecather in onze woonkamer!

Eenvoudige, flexibele en mooie lampen

Ik zocht een eenvoudige lamp die ik in hoogte kan verstellen en die sfeervol is. Ik heb twee touwlampen gekocht. Een van acht meter en een kortere. Het is fijn dat je de lengte zelf kan bepalen en de hoogte eenvoudig kan verstellen. Ik had een paar vragen aan industrial light en ik kreeg meteen antwoord. Dat was ook heel handig.

Prima lamp snelle levering

Lamp voldoet aan alle verwachtingen. Vriendelijke reactie op mijn telefoontje. Snelle levering.

Stoer design mooi degelijke touwlamp

Heerlijk design. Kan m in alle vormen om mijn kast met zwartmatte stijgerpijpen drapperen. Ben er nog steeds super groos mee

Super leuke originele lamp

Originele lamp gevonden op uw site en nog iedere dag blij mee

Geweldig en zeer uniek

Dennis is een geweldige ondernemer, neemt tijd voor de klanten en luistert naar de wensen waardoor wij niet 1 maar toch 3 lampen hebben laten maken en zeer tevreden zijn. Mensen die langs komen vragen ook serieus waar de lampen vandaan komen. Dennis je bent een topper

Smaakvol en vakmanschap

Precies als verwacht - juiste materialen en is nu mooie sfeer op het toilet, net dat mooie sfeertje !

Syltpier 4

1506 BX Zaandam

+31 6 23653676

Over Industrial Light

Uw woonruimte is waardevol. Sfeer speelt daarbij een belangrijke rol. Industrial Light probeert door middel van industriële vintage lampen uw avonden een stukje gezelliger te maken. De lampen worden met de hand en met zorg en aandacht voor u gemaakt. Zo is elke lamp uniek, persoonlijk en op maat en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Maak de avonden gezelliger en breng een unieke sfeer in uw woning door een industriële vintage lamp toe te voegen aan uw interieur.