Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten vriendelijk personeel, betrouwbare levering en goede productkwaliteit. De ervaringen variëren door enkele leveringsproblemen, maar de tevredenheid blijft hoog. Klanten prijzen de behulpzame service en snelle oplossing van problemen. De feedback laat een consistente relatie met de leverancier zien.
Fijn contact met afdeling verkoop , goede verse producten . Mocht er eens iets tussen door glippen , word het netjes gecorrigeerd top .
10 August 2026
Miguel
Bussum
very nice and helpfull company , people who works there are very helpful and kind full.
9 August 2026
Robert
Wola Hankowska
Prijs kwaliteit verhouding klopt. De verkoper maakt vaak wel het verschil of het goed functioneert tussen ons en Adomex.
PF Overdevest Oranje
Aalsmeer
Goed bezig ga zo door wel een beetje goedkoper ha ha
Bert
Rijswijk Z-H
der Kontakt und Austauch mit meinem Verkäufer Rob van Dijk ist auf einem hohen und guten Niveau Bestellungen werden gewissenhaft bearbeitet und im Normalfall klappt es auch immer
Rainer
Kelsterbach
Die lederfern kmmen fon fern !!!
Greencorner
Groenland
zeer goed
hans roorda
Woudenberg
Ik heb 3 x al aangegeven om de order bevestiging naar een andere email te sturen . Dit wordt dan niet ingesteld
Mike Lansbergen
Pijnacker
De reden dat ik tevreden ben is vooral dat de verkoper met mij meedenkt, als iets schaars is /of word dan meld hij dat , als iets er niet is worden alternatieven voor gesteld . Ik gun hem de order hij gunt mij de business
20 July 2026
Johan
Aalsmeer
Wir blicken auf eine über Jahrzehnte dauernde Geschäftsbeziehung zurück & das sollte schon Aussage genug sein!!! Läuft Reibungslos & wenn mal was sein sollte wird es immer zur Kundenzufriedenheit geregelt!!
5 June 2026
Robert
Walkersbach
Erg vlotte en goede samenwerking
1 June 2026
Kwinten Niville
Oostende
whatever I need always very willing
11 May 2026
Holflor Czech
Czech
Από την πρώτη επαφή με την εταιρεία ADOMEX έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος. Βέβαια σε αυτό οφείλω και την βοήθεια του φίλου μου Mike Hempring ο οποίος από την πρώτη στιγμή με καθοδήγησε ώστε να έχουμε μία τέλεια συνεργασία. Ίσως θα προτιμούσα καλύτερο packing στα διάφορα λουλούδια όπως hypericum,allium,roses etc και με περισσότερη ενημέρωση με το τι περιέχει το κάθε κιβώτιο
11 May 2026
Chatzigeorgiadis Gavriil
Veria Greece
8 May 2026
Hemmy
Lichtenvoorde
Ik heb maandag 4.40 de bestelling gedaan en het kwam pas om 14.00 bij lijm aan de box Super slecht
7 May 2026
Gerard
Meedenkend en flexibel
7 April 2026
Corné
Rijnsburg
Nosotros contactamos con Fran, en fechas puntuales, y cuando le hemos pedido verdes, nos lo ha servido perfectamente, salvo este año en la fecha de Santos, que pedimos helecho de cuero, y por motivos ajenos, este llego en mal estado. Después se soluciono pero nos vimos desabastecidos.
27 March 2026
Jesús
Chipiona
betrouwbaar goeie kwaliteit flexibel
23 March 2026
richard van der meer
noordwijk
All processes work perfectly and many thanks to our best manager ))
19 January 2026
Sergei
Moscow
Vriendelijk personeel en snelle levering
8 January 2026
weitestgehend gute Erfahrung.
10 December 2025
Jörg
Belau
We are your client for many years, I think that says enough...
6 November 2025
Dubravka