Effectiviteit moet nog blijken.

Offerte kwam niet overeen met de werkzaamheden. Moest 2x aangepast worden. Er was slechts 1 persoon voor de uitvoering, waardoor werkzaamheden 2x zo lang duurde en ik dus niet weg kon.

Prima werk geleverd

De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd conform de opdracht. Er is netjes gewerkt en alles is aan het eind ook weer netjes opgeruimd. De mannen waren vriendelijk en servicegericht.

Goed werk verricht

Schoon en netjes.

Snel en netjes

De spouw isolatie is snel en netjes geplaatst met goede adviezen. Ook een nette prijs.

Zeer tevreden!

Heel tevreden met uw service en medewerkers, ze waren zeer vakkundig vriendelijk en beleeft en hebben alles netjes gedaan en achtergelaten. Zou het zeker aanraden om met u in zee te gaan.

Snel en netjes

Vlot, snel gereageerd en goede prijs!

Werk werd naar behoren en correct uitgevoerd.

Naar tevredenheid

vriendelijk, snel en schoon met vrijwel geen ongemak

Ongelooflijk vriendelijk en attent bij aankomst. Hij legde duidelijk uit wat te verwachten is, hoe lang het duurt, wat staat te gebeuren, etc. Alles werd netjes afgedekt. Niks werd vies ook al was er volop modder in de kruipkelder. Wij gingen een paar uur weg en zij meldde toen ze klaar waren. Alles was netjes opgeruimd. Ze hebben ook foto's gemaakt van de werkzaamheden voor de subsidie aanvraag. Enige minpuntje was dat ze niet hadden gebeld dat ze later zouden komen (2 uur). Maar dat is echt een klein min puntje. Anders had ik een 10 gegeven.

Tevreden

Op papier… veel ondervoorbehoud …. dan de uitvoering , jongens netjes gewerkt uitgelegd en zelfs nadien nog schoon gemaakt . Denk dat hier het compliment gemaakt mag worden …. Tevreden klant , nu maar hopen dat we er wat profijt van mogen ervaren .

Redelijk, maar weinig tot geen uitleg over de werkzaamheden.

Ik miste het overleg vooraf en ze gingen met de slangen door het huis heen en dit was niet vooraf aangegeven door de Accountmanager die ter plaatse was geweest.

Goed en netjes gewerkt

Zorgvuldig en met aandacht gewerkt.

Van begin tot einde duidelijk en klantgericht.

Vanaf eerste verkennende gesprek was er sprake van duidelijke communicatie. Ook de uitvoering was goed. Direct heeft de isolatie zijn werking en is merkbaar behaaglijker in huis. Prijstechnisch ook duidelijk en scherp. Kortom een aanrader.

Spouwmuurisolatie netjes uitgevoerd.

Het adviesgesprek was heel goed. De spouwmuur is geisoleerd met parels. De werzaamheden zijn door twee man heel netjes uitgevoerd en alles is schoon opgeleverd.

Goed en net bedrijf

Duidelijk en heel vriendelijk bedrijf en personeel

Netjes en volgens offerte en afspraak

Netjes en volgens offerte en afspraak

Nette en correcte dienstverlening

Vanaf moment van offerte-aanvraag tot en met de uitvoering was het prettig zaken doen!

Impressed by the work.

Professionals and on time. Everything went smoothly.

zeer goede uitvoering

opgegeven tijd van aanvang werkzaamheden correct na afloop werkzaamheden alles schoon opgeleverd

prima vakmensen

snelle en harde werkers en een pluspunt is wel dat als men klaar is alles netjes opgeruimd is.

professioneel bedrijf wat goed communiceert

Na bij drie bedrijven een offerte opgevraagd te hebben viel de keuze op Alpine Isolatie. Alpine isolatie voert de werkzaamheden niet zelf uit maar werkt met onderaannemers. Dit bedrijf heeft goed werk afgeleverd en de arbeiders waren zeer vriendelijk. Omdat een onderdeel van de offerte niet uitgevoerd hoefde te worden werd er door de onderaannemer ongevraagd met het kantoor van Alpine gebeld. Binnen 5 minuten had ik een aangepaste factuur in de mailbox. Al met al zeer tevreden en kan Alpine zeker aanraden.

Goede service en afspraken netjes nagekomen

Na de muurisolatie nu ook de vloer laten isoleren. Keurig geholpen en vlot gerealiseerd. Aardige monteurs.

snel en goed

Aardige mensen welke de klus hebben geklaard en wij zijn er erg blij mee. Wel is er een scheurtje in de muur (gips?) ontstaan. Helaas en we gaan kijken hoe dit op te lossen. Maar denk dat de isolatie veel warmte behoud in de winter :)

Professioneel bedrijf waarbij alles op rolletjes loopt

Mijn aanvraag werd supersnel opgepakt en we hadden snel een eerste indicatie van de kosten. Vervolgens een afspraak gemaakt voor inmeten en schouw waarna we meteen een offerte op maat ontvingen. De uitvoering werd vlot ingepland en is uiteindelijk zelfs nog een maand eerder uitgevoerd dan in eerste instantie gepland. Alles schoon achtergelaten. Heldere communicatie en net werk geleverd. Wij zijn meer dan tevreden. Alpine Isolatie, bedankt!!

hard werkende vakmensen.

Van het begin tot het einde ben positief gestemd over het werk van Alpine. Als het echt koud is ga nog wel met een warmte camera kijken of de isolatie laag een gesloten geheel vormt. Dus daar kan ik nu nog niet over oordelen.

De Bleek 32

7468 DL Enter