Keurig netjes gewerkt

Vriendelijke mensen. Over de kwaliteit van de werkzaamheden kan ik als leek niet oordelen, maar het zag er profeesioneel uit.

Het is prima gegaan, snelle klus.

Goed en netjes gewerkt.

Professional bedrijf

My ervaring is zeer positief over alpine. Jullie mensen zijn professionele en ze werken netjes. En na hun werk hebben ze alles goed schoongemaakt

Appointment was set, and people were on time. They worked hard, and were very nice ! Highly recommend

geen op of aanmerkingen

Afspraak voor offerte was een fijne ervaring. Zelfs gekomen voor second opinium. Op dag van isolatie waren de vakmensen mooi op tijd en waren vriendelijk. Ze hebben deels (geprobeerd) op te pakken, maar dat is nooit fijn in een gangetje met veel wind. Enige minpunt is dat onze afvoer van de afzuigkap ook vol foam zat en wij hier zelf achter moesten komen en de afvoer zelf vrij hebben moeten maken.

Goede ervaring met Alpine Isolatie

Komen afspraken na. Vakkundige en vriendelijke werknemers.

vriendelijke medewerkers

harde werkers, jammer dat ze de afgesproken aanvangstijd niet waar konden maken, maar wel positief dat er s ochtends over gebeld werd.

netjes gewerkt

keurig op afgesproken tijd en datum, jongens hebben goed en netjes gewerkt. ben tevreden

Goed en correct

Vriendelijke mannen, werkten snel en goed. Over de effectiviteit van de isolatie kan ik hem oordeel vellen. De tijd zal het me leren.

Geen klachten,aardige jongens

Het is een interessant gebeuren om te zien hoe deze isolatie werd gedaan. Twee geweldige jonge mannen hebben dit werk uitgevoerd. Ze hebben mij alles uitgelegd. Ze waren erg vriendelijk en werkten heel netjes. En nu maar hopen dat het straks scheelt met minder gas verbruik. Vriendelijke groet

Beleefd personeel, veel te duur.

Personeel was zeer beleefd en werkte hard. Vriendelijk. Na tijd wel flink achter de oren gekrabd waar mijn geld (3800) euro eigenlijk geen ging, in mijn ogen veel en veel te duur (achteraf, nadat ik had gezien waar de werkzaamheden uit bestonden)

Netjes en fijne mensen

Fijn dat we onze afspraak nog konden verzetten op het laatste moment en fijne mensen die bij ons het huis kwamen isoleren. Alles weer schoon en opgeruimd opgeleverd

prime service

werden keurig gebeld dat ze wat later kwamen. zeer beleefde heren en harde werkers. overleg was ook prima.

Snel en netjes werkend . Hard werkende mensen .

Geweldig net, secuur en kundig bedrijf

Mijn ervaring met Alpine Isolatie is ronduit geweldig. Komen afspraken na, zijn kundig, en leveren alles netjes en secuur af. Tot en met het schoonspuiten van de stoeptegels. Mijn woning heeft spouwmuurisolatie gekregen en vloerisolatie. Voor de vloerisolatie moest in een kleine kruipruimte gekropen worden via een inbouwkast. Toch was dit mogelijk en werd netjes gewerkt. Kan echt niet anders dan hier een 10 voor te geven en aan te bevelen aan iedereen!

De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

De werkzaam zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Ze waren vertraagd en dit is netjes telefonisch doorgegeven. Het opruimen van resten isolatiemateriaal had iets beter gekund.

Kundig, sociaal en snel

Bedrijf bestaat uit meerdere ZZP’ers. De 2 mannen die hier zijn geweest waren enorm kundig, leggen alles uit, netjes (beleefd maar ook in opruimen)en super gezellig in omgang. Daarnaast was de afspraak snel gemaakt, dus top ervaring en de 5 sterren meer dan waard. Zou ze zeker aanbevelen

prima service en snelle uitvoering van werkzaamheden. Klasse.

de afspraak voor de schouw was snel gemaakt. tijdens en na de schouw duidelijke uitleg over wat er kan en hoe dat uitgevoerd wordt. ook de kosten zijn gelijk duidelijk en overzichtelijk. rustig de tijd gekregen om over e.e.a. na te denken. afspraak voor uitvoering is gemaakt gelijk na akkoord van offerte. dag van uitvoering: de mensen zijn keurig op tijd, vriendelijk en werken snel en netjes. men heeft tijdens de werkzaamheden ook nog gewoon tijd voor een kopje koffie en een kort praatje. binnen een halve dag was alles klaar en opgeruimd. geen rommel te meer te zien. na afloop betaald via mobiele pin; het afgesproken bedrag van de offerte. de mannen van het team heel hartelijk bedankt voor hun werk. ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Netjes

Ze werken erg netjes en snel

Oke

Vlot en goed

Prettig,prima en zeer professioneel

Alpine Isolatie was perfect op tijd. De heren werken zeer professioneel weten wat en hoe de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Boorgaten op kleur van de voeg bijgewerkt zodat achteraf er geen kleurverschillen te zien zijn.

Top service tegen een nette prijs

Helemaal volgens afspraak gegaan, netjes op tijd en de boorgaten zijn weer netjes gevuld (ziet er niks meer van). Ook geen afval of foam overal. Zou ik het weer doen? Dat zeker. Impact op energie verbruik is pas weer als het kouder wordt, dus nog geen ervaring mee.

Uitstekend, erg vriendelijk personeel

Uitstekende communicatie, zeer correcte uitvoering, prijstechnisch interessant.

De Bleek 32

7468 DL Enter