Kwalitatief goed en snel werk

Mannen waren keurig op tijd. Plan werd samen doorgenomen en gaven regelmatig een update. Erg fijn ervaren. Er ontstaat toch veel vervuiling (boorgruis en isolatieafvak). Dat had iets beter opgeruimd kunnen worden. Desalniettemin erg tevreden

De mannen werken keurig en vlot, zijn erg vriendelijk en alles was netjes opgeruimd toen ze klaar waren met het isoleren, wij zijn zeer tevreden! Echt een aanrader!

Goed werk afgeleverd

Ben heel tevreden over Alpine, ze werken netjes en vlot en voor een goede prijs.

Prima werk verricht.

Van oriëntatie gesprek tot geleverd werk een prima ervaring. Een aanrader.

Vriendelijk en snel werkend

Ook als deze mannen een probleempje tegenkwamen, wisten zij dit prima op te lossen. Verder hebben ze het allemaal goed uitgevoerd.

alles volgens afspraak

punctueel, netjes, vriendelijk

Afspraak = afspraak en super monteurs

Allereerst mijn waardering, dat jullie je keurig aan de offerte hebben gehouden ondanks dat jullie mensen tot de ontdekking kwamen dat er voor 1 gedeelte meer schuim nodig was als door julllue adviseur betekent. Verder mij. Complimenten voor de 2 mannen die het werk keurig en plezierig hebben uitgevoerd. Heb ze daarom ook een setje Oliehoorn sauzen als dank meegegeven.

Prima bedrijf.

Vakkundige en vriendelijke medewerkers.

Isolatie zit er keurig in.

netjes optijd en prima geregeld

idem

Keurig uitgevoerd door plezierige vaklieden

Gevelisolatie is keurig uitgevoerd op het afgesproken tijdstip. Alles netjes in overleg uitgevoerd en schoon achtergelaten.

Prima, snel en voor zover te beoordelen vakkundig. Dit laatste hopen we op de gasrekening te zien.

Uitstekende service en goede kwaliteit

Snel geholpen door Alpine, ik heb direct resultaat en mijn huis is een stuk comfortabeler! De medewerkers zijn vriendelijk, en geven gedegen advies. Ik ben een tevreden klant!

Medewerkers deden op correcte wijze hun werk.

Over de kwaliteit van de aangebrachte isolatie kan ik uiteraard geen oordeel vellen. Wanneer mijn vriendin: - in de komende winter hier bij mij zal dineren, - en met haar rug naar de door haar als koude muur zal zijn gezeten, - en dat nu prettiger zal vinden, dan is dat een een bijzonder gunstig resultaat van de isolatie 1) Ik vind de afwerking van de geboorde gaten niet goed: rondom het gat werd, door de gebruikte pomp, cement geknoeid. 2) Garantie is niet duidelijk. 3) Over 1) en 2) heb ik een uitgebreide mail gestuurd aan de heer Van Gessel. Ik wacht nog op zijn antwoord. Ik heb onderstaande de vraag naar Aanbevelen met 'Ja' beantwoord in de veronderstelling dat Van Gessel met mij contact opneemt. En dat een bevredigend resultaat oplevert,

Prima afgewerkt

Alles netjes gedaan vriendelijk personeel En alles netjes opgeruimd

Geen klachten over Alpine ze pakken het probleem adequaat aan .

Goed werk geleverd en fijne vakmensen!

De professionals van Alpine isolatie waren netjes op tijd en vriendelijk en relaxed in de omgang. Last but not least: ze hebben keurig en vlot werk geleverd!

Goede ervaring

Keurig werk geleverd

Snel en netjes en vriendelijke mannen

Wij zijn tevreden

De praktijk enen zijn vakmensen en laten alles keurig achter.

Het meeste ging zeer goed, alleen was het jammer dat tijdens het uitvoeren bleek dat maar de helft van de muren spouw had. Dit had al in een eerder stadium bekend moeten zijn. Al met al toch goed opgelost.

Goeie nette mensen.

Kwamen keurig op tijd en deden precies wat er gebeuren moest . Werkten netjes .

Ruim voldoende

Vriendelijke mensen. Harde werkers. Met name de Nieuw Zeelandse medewerker werkte heel netjes en secuur. Marco uit Beverwijk was iets meer onbehouwen, maar wel vriendelijk. Na discussie is gelukkig wel mbv steiger de muur tussen garage en woonhuis boven het dak geïsoleerd. Zeker aan te bevelen.

Professioneel

Vaklui die langs komen

Ze werkte snel en vakkundig. Leverde alles netjes en schoon op. Moest zelf even dweilen omdat ze onder het pand zijn geweest.

Zeer nette isoleerdes

Alles is nettjes opgeruimd en de mensen die het deden ook had 5 sterren willen geven maar helaas ze waren een boorgat vergeten te voegen (foutje bedankt )

De Bleek 32

7468 DL Enter