Super service

Heel fijn contact met dit bedrijf. Zowel bij het maken van de offerte thuis direct leuk contact als met de medewerkers van de uitvoering. Ook het contact met de planning verloopt soepel en fijn. Helaas wel wat stootvoegen vergeten dicht te maken dus ze komen daar netjes voor terug. Meerdere offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven. Alphine is qua kwaliteit/prijsverhouding echt de beste.

Vakkundig en vlot uitgevoerde werkzaamheden

Na aanvraag binnen korte termijn gerealiseerd. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Prettige ervaring, weinig overlast en vriendelijke mensen

Vanaf het eerste contact bij aanvraag tot aan de daadwerkelijke uitvoering heb ik een goed en vertrouwd gevoel ervaren. Alleen het allerlaatste stukje, een digitale betalingsbewijs, is nog niet afgewerkt, terwijl dat alla minuut zou moeten kunnen.

Goed.

Goed, snel en netjes.

Heldere offerte, geleverd wat is afgesproken

Prima gesprek met adviseur, duidelijke offerte en volgens afspraak geleverd. Hoekwoning binnen een ochtend geisoleerd.

Prima ervaring met Alpine Isolatie

Betrouwbaar bedrijf. Afspraken worden netjes nagekomen, geen verassingen achteraf. Vriendelijk en net personeel voor de uitvoering!

Goed, snel en netjes werk geleverd.

De heren die bij ons kwamen hebben snel en netjes gewerkt. Alles schoon gemaakt na afloop van de spouwmuur isolatie. Top, wij zijn tevreden.

Goed en prima geregeld

Goed en in overleg gedaan

Goed bevallen, vriendelijke mannen.

Vaklui die er verstand van hebben. Goed snel netjes.

Prima verlopen.

Prima verlopen

Goed team, ervaren van vakmensen

Contacten verliepen soepel. Ze wisten waar ze het over hadden. Er werd netjes gewerkt. En op tijd. Prettige ervaring.

Super tevereden

Goed geadviseerd, dames en heren in kwestie uiterst vriendelijk en kordaat. Echt een aanrader!

Netjes gewerkt ondanks de regen. Ben er heel blij mee.

Tevreden

Ben tevreden over personeel Ik zou wel graag een voldaanrekening thuis gestuurd krijgen BVD Ad Van Den Berg

Prima en zeer correct

Zeer zorgvuldig en schoon gewerkt.Bedankt het enige kregen wel een link om subsidie aan te vragen hebben inmiddels hulp gehad had dit graag van het bedrijf gehad. Dit zegt natuurlijk niets over de kwaliteit en goede afwerking.

deskundige en aardige mensen

Het is geweldig hoe iemand onder een kleine kruipruimte zijn werk kan doen. Andere isolatiebedrijven doen dit absoluut niet

Prettige prijsstelling, snel, goede uitvoering

Snelle offerte, duidelijke omschrijving.

Vakbekwame uitvoering door Jan en Paul

Erg goed

Het uitvoeren van werk en communicatie helder en proffesioneel

vakkundige lui.

Ik vind de jongen echt goed gedaan

Professioneel ,deskundig ,plezierige isoleerders

Ondanks verzoek om steiger te plaatsen voor aanvang werkzaamheden hebben de isoleerders gebruik gemaakt van een ladder en pannen op het dak verschoven. ( jammer van de extra steigerkosten..maar goed advies om alleen de pannen te verschuiven). Ondanks schriftelijke bevestiging van Jeroen is er helaas geen gebruik gemaakt van een boor met stofafzuiging! Gevolg: boorgruis van de rode baksteen ligt nog steeds op de stenen en is er moeilijk van af te krijgen!!

Vriendelijke mensen die keurig werken

De spouwmuren van ons hoekhuis isoleren is best een grote klus. Ze begonnen er welgemoed aan, en toen het klaar was, ruimden ze alles keurig op.

door uitvoerders uitermate vriendelijk en correct en naar ik aanneem deskundig uitgevoerd.

Zoals hiervoor al impliciet aangegeven, zijn wij zeer tevreden over uitvoering

Goede ervaring

Deskundig advies en alles perfect en correct afgehandeld

De Bleek 32

7468 DL Enter