Bedankt voor de positieve review, Paul!
Ha Marijke, Wat fijn om te horen! Bedankt voor de positieve reactie.
Bedankt voor de reactie! Heel fijn dat jullie zelfs zeer tevreden zijn. Daar doen we het voor!
Bedankt voor de positieve reactie!
Bedankt voor de positieve reactie Erwin!
Bedankt voor de positieve reactie!
Bedankt voor de positieve reactie! De deuren staan vast prachtig!
Bedankt voor de positieve reactie!
Dankjewel voor de positieve reactie Joost!
Goedendag, Dank u wel dat u ons een 10 geeft! Ondanks de teleurstelling betreffende de vloerbedekking. In alle interne communicatie hebben wij uw opmerking wat betreft de vloerbedekking meegenomen. Met alle zorgvuldigheid hebben de collega's de deur gemonteerd. Helaas was de vloerbedekking zo kwetsbaar dat het beschadigen onoverkoombaar is gebleken. We wensen uw veel plezier van de taatsdeuren... Heeft u vragen bel of mail ons gerust!
Ha Sheila, Dankjewel voor het plaatsen van een eerlijke review. Dat waarderen wij, al is boodschap in dit geval niet positief. In de meeste gevallen is het inmeten van een opdekdeur inderdaad geen ingewikkelde klus. Wij hadden beter moeten doorvragen, dan waren we er eerder achter gekomen dat het in uw geval een houtkozijn en een opdekdeur betreft. Het aanpassen van het kozijn is in uw geval de kortste klap. Wij zijn benieuwd, is dat inmiddels gelukt? Wij bieden onze stalen deuren (uitgezonderd de opdekdeuren) enkel aan incl. inmeten. Deze les leert ons dat het niet voor niets is, omdat het moeilijk is, tevreden te zijn als er toch was mis gaat. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op per telefoon of per mail. Groet, Het BLECKS team
Bedankt voor de positieve reactie Maarten!