Geweldige belevenis

De reis van het circuit en hotel is uitstekend. Goede begeleiding en behulpzaam. Goed hotel en een goede ontbijt. Last diner season erg gezellig.

Gewoon net als voorgaande keren, helemaal top geregeld!

Met SportTravel reizen ontneemt je de stress als je alles wel geregeld hebt. Het is gewoon tot in de puntjes geregeld! Nogmaals dank voor de mooie reis naar Valencia!

Geweldig weekend!

Een goed georganiseerde reis! Het ontbrak aan niks. Een aanrader voor elke motor liefhebber.

gewoon weer super

het was niet de eerste keer dat we met SportTravel en zeker ook niet de laatste keer dat we mee gaan. het is altijd top geregeld van a tot z.

Een fantastisch weekend.

Goed hotel, perfect vervoer naar het circuit. En Valencia een mooie en gezellige stad.

Goed georganiseerd

Voor herhaling vatbaar

Top weekend!

Goed geregelde reis met een strakke planning. Wij hebben genoten!

het was weer goed geregeld

we hebben weer een super weekend gehad in Valencia. Alles weer prima geregeld door Martin en zijn team. Volgend jaar weer maar dan waarschijnlijk naar Portugal.

Fijne begeleiding, behulpzaam en rekening houden met onze beperking.

Fantastisch MotoGP weekend

Goed georganiseerde reizen

Alles was top geregeld

Als we weer naar een moto- go gaan is het weer met jullie

Zorgeloos genieten!

Alles tot in de puntjes geregeld. Relaxte begeleiding. Aanrader

Alles goed voor elkaar.

Mooie reis, leuke groep.

Goed georganiseerd. Aardige begeleiding. Goed hotel. En een mooie wedstrijd gezien met fantastich mooi weet

TOP !!

We gaan al een paar jaar met jullie mee en dat is niet voor niets , alles wordt voor je geregeld niets is jullie te veel , hele aardige / fijne / vriendelijke reisleiders .

Zeer goed, goede begeleiding en constante info

Zeer goed, goede begeleiding en constante info

Super ervaring gehad, top georganiseerd

Het was een mooie ervaring

Mooi weekend

De gehele trip was door Sporttravel weer perfect geregeld, net als altijd.

Zeer goed verzorgd met een fijn team medewerkers een 10 geef ik

Gewoon weer prima gegeregeld

In valencia moet je gewoon een keer zijn geweest dus ga je weekend weg pak de motogp der bij super gaaf die baan en dat boek je natuurlijk bij sporttravel

Valencia was top!

5 daagse reis voor 3de keer geboekt.Alles was zoals voorgaande jaren weer perfect geregeld! Je hebt waar voor je geld

Alles super geregeld

Het hele pakket wordt altijd erg goed geregeld van het vliegveld naar het hotel en naar het circuit. Er wordt altijd gezorgd dat er een reisleider(begeleider) bij is. Wat ik altijd als prettig aanvaar.

Valencia... een geweldige ervaring

Het was ons eerste personeelsuitje met SportTravel, maar zeker niet de laatste. Het vervoer van en naar het hotel, circuit en het vliegveld was perfect geregeld. Rene is een fijne reisbegeleider, hij is enthousiast en duidelijk in zijn communicatie. Ons hotel lag wat ver van het centrum maar gelukkig reden er voldoende taxi's. Ook is het hotel waar wij verbleven een beetje vergaande glorie, maar ja 90% van de tijd in het hotel heb je de ogen toch dicht.

Alles goed geregeld. Vliegreis Bus vervoer Hotel Circuit

Alles is super goed geregeld. Kan niet beter.

Alles is super goed geregeld, van het begin tot eind. Dikke pluim voor de organisatie.

Atoomweg 2

1627LE HOORN

+31 229 295 006

Over SportTravel

Na een te lange periode waarin we niet konden reizen, zijn we vanaf eind 2021 weer onderweg richting de MotoGP. Wij zijn opnieuw gestart met het verzamelen van reiservaringen van de fans die met SportTravel meereizen. We stellen het zeer op prijs dat je je ervaringen met ons deelt zodat zowel jezelf als nieuwsgierige nieuwe reizigers weten wat zij kunnen en mogen verwachten Namens Team SportTravel bedankt voor jullie support!