Goede begeleiding, alles goed geregeld, op tijd info omtrent gp/diner en ontbijt

De bus naar het circuit en terug is goed geregeld. Het gezelschap met andere bezoekers is heel leuk en we konden goed met elkaar opschieten. Ontbijt is zeer goed voor elkaar in het hotel en het hotel is een perfecte locatie om ook de stad stad te bezichtigen. Fietsen gehuurd bij het hotel en je bent zo in het centrum van Valencia. Wij vonden de begeleiding top. We kregen op tijd info en als er iets was werden we goed geholpen.

Eenvoudig te boeken, alles super geregeld!

Bij het boeken is alles al duidelijk, daarna krijg je netjes alle info en vertrektijden in de mail. Op luchthavens is alles duidelijk, op bestemming is alles perfect geregeld met het inchecken, kaartjes, kamer en busreizen van en naar circuit en natuurlijk was het end off the season diner super goed geregeld. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Alles weer tot in puntjes geregeld.

Alles is goed geregeld

Via Sporttravel hoef je zelf niets te regelen. Van tickets tot vervoer.; boeken en instappen. Je kan ook kiezen voor eigen vervoer en dan alleen tickets en/of hotel dus maatwerk. Heb wel mensen gesproken die liever via Eindhoven óf juist liever via Schiphol hadden willen vliegen; zou handig zijn om beide opties te vermelden (dat bleek hun niet bekend).

Zoals altijd op en top geregeld

Goed georganiseerde, super gezellige reis met als extra bonus de spanning van de finale.

Het was een geweldige reis!

Voor mijn beleving kon t niet beter....

Heb r eigenlijk geen woorden voor. Ivm mijn angststoornis vond ik t niet direct n probleem savonds geen diner in t hotel te hebben. Kan m wel voorstellen dat sommige dat prettiger hadden gevonden. Arrangement was ok... Hotel was oke... Naar mijn mening vond ik t goed genoeg geregeld, zou wel weekje langer willen blijven...ast betaalbaar was.., puur om nog wat te kunnen ontspannen. brr koud vies weer in NL.... Maar voor mij zeker voor herhaling vatbaar, zoals ik al had aangegeven, hopelijk volgend jaar zelfde reis, zitplaats ed... Maar ook dat is al geregeld. Dus mijn beoordeling is zeker int geheel tussen 8 en 10. Zoiezo had ik de jackpot..., rookbom, foto van 2 coureurs plus handtekening en geweldig zicht over circuit.. helemaal top.. ****ing hell, wat was dat n gaaf weekend.. thnxx again..

Buitengewoon

Alles van a tot z was geregeld

Toy in de puntjes goed geregeld en verzorgd. Een echte aanrader.

Zoals altijd weer een schitterend weekend, alles was weer perfect geregeld. Toppers van SportTravel bedankt!!!!

Alles tot in de puntjes goed geregeld

Hetbis allemaal heel goed geregeld vandaar dat we met sporttravel reizen en mensen het ook aanbevelen om met sporttravel te reizen.

Alle zaken prima geregeld

Ik heb vele Grand Prix bezocht in het verleden en in de voorgaande jaren. Daarnaast veel andere motor evenementen, classic demo 's of anderszins. Altijd verzorgde ikzelf de reis en overnachtingen. Deze reis naar Valencia was de eerste ervaring met Sport Travel. Het is ons zeer goed bevallen en alles was goed geregeld. We komen zeker een keer terug bij Sport Travel, bedankt voor de organisatie. Top!

Het was een geweldig weekend!

Het was een geweldig weekend, waar alles goed geregeld was. De reisleiders hebben ook een compliment verdiend hoe ze daar alles geregeld hebben.

Volop tevredenheid

Leuke begeleiding en prima geregelde reis. Mooie dagen met mooi weer is vaak het resultaat, heerlijk om dat in november nog even mee te nemen. Op maandag is Valencia wellicht aantrekkelijk om te verkennen en dan in de late avonduren terug te vliegen, je kunt ook kiezen voor een vroeg vertrek in de ochtend met het vliegtuig.

Alles super geregeld

Mooi MotoGP weekend, echte aanrader

Een fantastisch lang weekend met vrienden en bekenden. Geweldige eases gezien en een prachtige stad bezocht. Dit alles onder toezicht van een geweldig team van SportTravel!!! Toppers bedankt

gewoonweg super

van het begin tot het eind perfect alles goed geregeld goed hotel mooie locatie,perfecte kaartjes ook met de bus alles super

Voor eerste keer met SportTravel mee naar Valencia, van begin tot einde goed geregeld! Communicatie bijzonder goed, wijzigingen, informatie werd direct via WhatsApp doorgegeven. Vriendelijke reisbegeleiding, transfers prima geregeld, mooi hotel, tribunekaarten voor blauwe tribune: prachtige zitplaatsen, ideaal stoelnummer staat op ticket. Kortom een aanrader!!

Geweldige ervaring.

Alles was perfect geregeld, bus op tijd, prima bedje en een leuk afscheidsdiner.

Good as always.

This Sporttravel End-of-the-Season arrangement was in all aspects "top the bill". Just as good as in the previous years.

Geweldig weekend

Prachtige races gezien. Het hotel was goed. Volgend jaar maar weer mee naar een gp.

Superweekend gehad. Alles goed verzorgd!

De eerste keer met sporttravel. n ervaring, prima hotel, prima vervoer naar het circuit en natuurlijk schitterende races. Leuk en gezellig diner op zaterdagavond. Het was de eerste keer dat wij meegingen maar het is zeker niet de laatste keer. Ad en Ingrid.

Erg goed verzorgd n plzirig ris geweest.

Prfect georganiseerde reis door Sporttravel met een prima hotel en uitstekende verzorging.

zeer zeker voor herhaling vatbaar

Het was mijn eerste reis naar een motogp weekend met sporttravel maar het zal zeker niet de laatste zijn. Vanaf het inchecken op de luchthaven tot de terugkomst is alles perfect geregeld, prima hotel en super plaatsen op het circuit. Graag tot een volgende keer.

1e x sporttravel dankzij collin maar zeker niet de laatste. Van vertrek tot eind alles perfect.. Mvg rene

Atoomweg 2

1627LE HOORN

+31 229 295 006

Over SportTravel

Na een te lange periode waarin we niet konden reizen, zijn we vanaf eind 2021 weer onderweg richting de MotoGP. Wij zijn opnieuw gestart met het verzamelen van reiservaringen van de fans die met SportTravel meereizen. We stellen het zeer op prijs dat je je ervaringen met ons deelt zodat zowel jezelf als nieuwsgierige nieuwe reizigers weten wat zij kunnen en mogen verwachten Namens Team SportTravel bedankt voor jullie support!