Goed georganiseerde en complete reis van vertrek tot aankomst thuis

Volledig ontzorgt en goed geregeld. Je hoeft je alleen maar druk te maken dat je op tijd bent op de afgesproken plaatsen. Reis is goed georganiseerd met makkelijke vluchten, goed hotel en top tribune plaatsen aan het circuit. Maar wel met alle mogelijkheid tot eigen agenda, dus als je later met de taxi naar het circuit wilt komen of eerder weg wilt kan dat allemaal.

Weer een top weekend gehad. Zoals altijd alles tot in de puntjes geregeld. Duidelijke informatie, goed hotel, leuke gezellige sfeer, en het circuit is een aanrader. Aanrader om deze gp met SportTravel te bezoeken

Perfect geregeld!

Wij gaan al jaren mee en is is altijd tot in de puntjes verzorgd - zeer goed!

Alles was compleet

Alles goed geregeld Het was top

Fantastische ervaring (zoals altijd)

Nogmaals dank aan Asse en Mark, tot volgend jaar. ;)

Super goed geregeld

Een woord "fantastisch"

Wij, (NIek en Connie) hebben een onwijs leuke, gave trip gehad naar Mugello. Alles tot in de puntjes geregeld, we hoefden nergens aan te denken alleen zorgen dat we op de afgesproken tijdstippen op de afgesproken plekken stonden, hoe relaxed is dat. Prachtig hotel in Florence. Vrijdag deze mooie stad zelf bezocht (word je helemaal vrij in gelaten) heel makkelijk te bereiken met taxi of bus/tram. Wij hadden fietsen gehuurd om deze mooie, drukke stad te bezichtigen. Mooie races gezien op een geweldig circuit. Op de laatste dag nog Bologna mogen bezoeken, top! Met speciale dank aan Asse en Marc voor de begeleiding, het regelen van alles ter plaatse en het praatje waar ze tijd voor maken. Echt een aanrader om met SportTravel op reis te gaan! Ons zien jullie zeker terug!! Groet Niek en Connie.

Mooie ervaring

Alles was goed geregeld, goed hotel en goede plaatsen. Helaas was de Italiaanse gekte er dit jaar niet

Geweldig!!!

Goede begeleiding van Asse en Mark goed hotel en mooie tribune plaatsen allemaal.

Herhaling:zeker doen

Dank voor de inzet van de organisatie om het beloofde programma in zijn geheel uit te voeren,ondanks dat de trainingsdagen wel enigszins in het water zijn gevallen was het geheel een zeer geslaagde ervaring en beleving:chapeau!

Alles goed geregeld.

Alles weer uitstekend geregeld. Fijn op reis zonder zorgen.

prachtig

mooi circuit en prachtig hotel !

Voor de tweede keer op pad geweest met SportTravel. Wederom alles prima geregeld van begin tot het eind. Erg fijn dat je nergens over na hoeft te denken alleen maar hoeft te genieten. Ik vind ook de informele relaxte sfeer erg prettig! Op naar een volgende keer!

Super gezellig!

Een heerlijk uitje met een goede organisatie en een leuke groep!

briljant

onze ervaring met sportTravel is voor ons altijd goed kwa alles de reis,de begeleiding, de aandacht die ze je geven of voor je nemen kortom alles is super geregeld van het begin tot het eind van de reis ze zetten je nog net niet thuis maar als het zou moeten regelen ze dat ook nog wel.

Top weekend

Super weekend gehad, goed geregeld door team Sport Travel. Mooie plek op het circuit. Het hotel ongelofelijk mooi en goed. Er hing wel een donkere wolk boven de reis (veroorzaakt door vliegtuig maatschappij) maar dat is super opgelost door Martin. Thanks.

Alles is perfect geregeld.

Was weer goed verzorgd!

We hebben weer heerlijk genoten van het hotel en de tribune plaatsen op het circuit! Goed geregeld.

Altijd top

Goed georganiseerd en prima gezelschappen. Elke reis is een feestje

Goede organisatie

Wij hebben portimao en jerez de la frontera als combi gedaan. De races/hotel met sporttravel en zelf de rest georganiseerd. I.o.m. Martin was alles super geregeld. Thanks Martin

Alles van A tot Z uitstekend verlopen.

Alle afspraken zijn goed en duidelijk gecommuniceerd. Het hotel was prima. Wij hebben er zonder zorgen van kunnen genieten, top SportTravel en Martin.

weer een geweldig weekend gehad!

het extra vroege ontbijt op zaterdag en zondag was minder. maar dat mag de pret van het gehele weekend niet drukken. heel goed voor elkaar en wat een luxe! onwijs genoten! tot de volgende!

Organisatie uitmuntend

Geweldig motogp weekend gehad met sporttravel en mede reizigers

Alles top geregeld en relaxed

Alles van begin tot einde super geregeld. Alleen had ik graag nog iets van Jerez of Cadiz zelf gezien. Ik begrijp dat dat lastig is en dat je dan al snel op 1 week uitkomt

Het was voor ons een top weekend, met een leuke groep!

Heerlijk om geheel verzorgt op reis te zijn. Alles tot in de puntjes perfect geregeld: Prima hotel op korte afstand van het Vikingskipet, perfecte plaatsen in het stadion. Goede tip voor avondeten na de wedstrijden. Helaas openbaarde zich een weekje na thuiskomst zowel bij mijn dochter als bij mij Corona verschijnselen en na testen bleken wij beiden positief. Wel benieuwd of bij jullie bekend is of er meer besmettingen zijn gemeld……

Atoomweg 2

1627LE HOORN

+31 229 295 006

Over SportTravel

Na een te lange periode waarin we niet konden reizen, zijn we vanaf eind 2021 weer onderweg richting de MotoGP. Wij zijn opnieuw gestart met het verzamelen van reiservaringen van de fans die met SportTravel meereizen. We stellen het zeer op prijs dat je je ervaringen met ons deelt zodat zowel jezelf als nieuwsgierige nieuwe reizigers weten wat zij kunnen en mogen verwachten Namens Team SportTravel bedankt voor jullie support!