Ontzettend genoten van een verzorgde schaatsreis naar het altijd gezellige Hamar. Ontzettend fijn om dit samen te beleven!

Goed gedaan mensen

Het was gewoon goed geregeld, dankzij de cliënten natuurlijk. Nee, prima en ik heb me op mijn wijze prima vermaakt.

het was geweldig

de verzorging en begeleiding van de groep was goed

Een pracht schaatsreis

We hebben ons lekker laten verwennen, alles was geregeld, we hoefden alleen onze koffer te pakken en te zorgen dat we op tijd op het vliegveld waren. De transfers werden allemaal verzorgd, een excursie in Oslo en tips voor restaurants werden gegeven en voor de late avond geadviseerd. .Eventueel zou een excursie op de laatste ochtend nog een optie kunnen zijn, die ochtend kun je individueel eigenlijk niet veel doen, maar moet toch op tijd uitchecken en bij de bus zijn

goed geregeld

Er is al jaren een klantrelatie met Sporttravel voor de schaatsreizen.De communicatie verloopt altijd prettig .Tijdens het verloop van de voorbereiding regelmatig duidelijke up dates.Iets buiten de reis om regelen is geen probleem.

Gezellig

Wij zouden met een groep van 9 komen. Ik moest er helaas 2 annuleren. Zonder boos te hoeven worden is alles binnen een week netjes afgehandeld. Mijn compliment.

Top arrangement!

Wij hebben een eigenvervoersarrangement geboekt voor Hamar. Prima hotel in Lillehammer, vooraf goed geïnformeerd.

Heerlijke sportreis naar Hamar.

Alles was prima geregeld!

zeer goed geregeld !!!!

Goed georganiseerd met persoonlijke begeleiding.... alles op zijn tijd, je hoeft nergens overna te denken, alles wordt voor je geregeld, zelfs wordt er een restaurant gevraagd, langer open te blijven om na de wedstrijden nog warm te kunnen eten. Zelfs bij thuiskomst, een leuke kaart als Welkom Thuis !!! Nooit eerder heb ik na een geboekte reis, zo’n leuk gebaar ervaren !!!!

Genoten

Goeie organisatie, aardige begeleiding en mooi reisprogramma. Helemaal top

gewoon geweldig

Mooie reis en ook nog fantastisch weer voor herhaling vatbaar

Goede en vriendelijke REIS organisatie

Heb maanden terug persoonlijk met Martin gesproken op hun vestiging in Hoorn. Eea heeft geleid tot goede en mooie afspraken voor onze reis naar HAMAR Noorwegen. Wij hebben een hele leuke Reis gehad met een perfecte Begeleiding en tevens was alles super geregeld. Ondanks nog wel wat Coronamaatregelen is alles TOP verlopen. Onze dank hiervoor.

Goed geregeld

Hotel : zeer goed Stadion : zitkaarten op de lange zijde, top Wij waren op eigen gelegenheid naar Hamar gereisd.

Voorbereiding beter dan uitvoering

Communicatie en organisatie vooraf was, zeker met het oog op corona, goed. Was wel jammer dat de halve dag in Oslo met rondleiding verviel en we naar een museum zouden gaan met anderhalf uur in Oslo. Dit is wel ruim op tijd gecommuniceerd en het museum was erg leuk. Reislijder was er vooral om zelf een leuke tijd te hebben. Stond ook zeker niet open voor feedback. Is voor mij een reden om niet meer mee te gaan. Hotel was prima, maar geen vier sterren

Prima georganiseerde reis, een aanrader.

Zeer tevreden over de reis. Een minpuntje is het hotel, zeker geen 4 sterren. Maar is wel mee te leven en maakt de reis niet minder.

Er waren wat problemen met mijn vliegticket door mijn eigen schuld. Sporttravel heeft mij geweldig geholpen met het in orde maken. Zeer klantvriendelijk .

een hele leuke reis

wij hebben heel erg genoten van het mooie land en de mooie sportwedstrijjden. op zich vonden we het jammer dat het hotel niet in Hamar lag, dan had je meer mogelijkheden om, om de wedstrijden heen wat te doen, maar de gezelligheid van de bus en de mooie omgeving van Elverum maakte dat ruim goed. ook het bezoek aan Oslo was een mooie extra, al was de verblijftijd van 1 uur in het centrum wel erg kort. en de terugreis met een tussenstop jammer genoeg weer erg lang. Dat had beter gekund. maar overwegend vonden we reis meer dan de moeite waard.

geweldige reis, goed verzorgd, fijne groep, mooie sport.

Het was onze eerste ervaring met SportTravel en het is heel goed bevallen. Zowel in de voorbereiding als ter plaatse werd er aan alles gedacht en werd er plezierig gecommuniceerd. Die laatste dag in Lillehammer had wat ons betreft nog wel een dag in Oslo mogen zijn. Dus, na de laatste schaatswedstrijd niet terug naar Lillehammer, maar door naar Oslo zodat je daar meer tijd hebt.

Mooie goed verzorgde reis.

Lang onzeker wat er mogelijk zou zijn binnen de geldende covid maatregelen. Om dat risico af te dekken goede aanbetaling/terugbetaling regeling. Na definitief doorgaan van de reis duidelijke communicatie en informatie. En uiteraard tijdens de reis alles goed in orde, reisbegeleiding, bustransfers, hotels en tickets. Tot slot buiten de invloed van Sporttravel om, een fantastisch toernooi en goede sfeer in het reisgezelschap.

Het was als vanouds fantastisch georganiseerd. Dat sporttravel al voor ons ingecheckt had was top. Nogmaals bedankt voor alles

was weer geweldig

Dit was onze 2e reis met sporttravel naar Hamar, en ook nu was het weer een geweldige ervaring, met een goede begeleiding.

geweldig

Er wordt rekening gehouden met je wensen

Oke

Een leuke reis, echter was de reisleider niet echt betrokken bij de reis voor een gedeelte van de groep. Hij had duidelijk een voorkeur voor een gedeelte van de groep. Communicatie met al je reizigers is belangrijk, hoe klein het gesprek ook is. Een smet op de reis was dat hij op de laatste avond een flinke (onterecht) discussie aanging met een restauranteigenaar in bijzijn van een groot deel van de groep. Dat hij hierbij ook aangeschoten leek en naar alcohol rook maakte het er niet professioneler op. Het is prima dat de reisleider een drankje doet maar zorg dat het beperkt blijft. Als laatste zou het fijn zijn als de reisleider met de laatste vlucht van een groep zou meegaan of in elk geval een beetje toezicht houdt op het inchecken en niet als eerste al door het security gedeelte is. Het hotel en het programma was prima geregeld. Bezoek aan het museum was ook leuk. Een uur in Oslo echter is niet de moeite waard, het is haasten om een lunchplek te vinden. misschien voor de volgende keer gewoon naar een lunchgelegenheid gaan om daar de mogelijkheid te bieden om een hapje te eten. Zitplaatsen wedstrijden: (ik weet niet in hoeverre jullie daar invloed op hebben) dit jaar waren de zitplaatsen een stuk minder gevarieerd dan 2 jaar geleden. We zaten nu in 1 gedeelte en maar op 2 verschillende rijen.

Altijd top geregeld

Mooi motorracetripje

Goed georganiseerd en voldoende ruimte en tijd om naast de races de omgeving te verkennen.

Atoomweg 2

1627LE HOORN

+31 229 295 006

Over SportTravel

Na een te lange periode waarin we niet konden reizen, zijn we vanaf eind 2021 weer onderweg richting de MotoGP. Wij zijn opnieuw gestart met het verzamelen van reiservaringen van de fans die met SportTravel meereizen. We stellen het zeer op prijs dat je je ervaringen met ons deelt zodat zowel jezelf als nieuwsgierige nieuwe reizigers weten wat zij kunnen en mogen verwachten Namens Team SportTravel bedankt voor jullie support!